Thuistap huren

Top 8 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Huurtopper 2023
  • Meest gekozen
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Ook 's avonds open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aantal personen variërend tot 15 personen
Fust inhoud 4 of 6 l

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Mobiele tap met bier, glaswerk, servies en bestek gehuurd, voor de derde keer bij Partyservice Jeroen. Alles keurig bezorgd en tap aangesloten, en volgende dag weer opgehaald. Topservice en niet duur. Volgende keer zeker weer hier huren.

Gehuurd:

Thuistap

op 02-02-2024

06-02-2024
<h1> Feestje thuis? Huur een thuistap!</h1><p> Voor gezellige, intieme <a href="https://www.huren.nl/c163/feestje">feestjes</a> is het huren van een thuistap ideaal. Deze tap, ook wel biertender genoemd, werkt zonder koolzuur en is vanwege het lichte gewicht gemakkelijk te vervoeren. Een thuistap is geschikt voor gezelschappen tot 15 personen. Ben je van plan om meer mensen uit te nodigen? Huur dan een <a href="https://www.huren.nl/p1271/biertap">tafeltap</a> of een staande tap. Let op! Voor het gebruik van een thuistap is stroomaansluiting noodzakelijk. Vergeet ook de <a href="https://www.huren.nl/p1263/glaswerk">glazen</a> niet.</p><h1> Waar let je op als je een thuistap huurt?</h1><p> Als je een thuistap huurt, heb je natuurlijk ook biervaten nodig. Deze worden of standaard meegeleverd door het verhuurbedrijf of je moet ze apart afnemen bij de verhuurder. Informeer hier op tijd naar zodat de vaatjes ook op tijd geleverd en gekoeld kunnen worden. Je kunt het verhuurbedrijf eventueel ook vragen of ze de vaten alvast willen koelen. Het formaat van het biervat dat je nodig hebt, hangt af van het formaat tap dat je huurt (variërend van 4 tot 6 liter). Ook de biermerken die in de tap passen, zoals Heineken en Grolsch, verschillen per verhuurbedrijf. Let hier dus goed op tijdens het vergelijken van de verhuurders. Zorg ervoor dat de biervaten van tevoren gekoeld zijn, zodat je heerlijke, koude biertjes kunt tappen. Plaats het biervat in de tap en proosten maar!</p><p> Verhuurbedrijven verhuren uitsluitend aan personen ouder dan 18 jaar.</p>

Feestje thuis? Huur een thuistap!

Voor gezellige, intieme feestjes is het huren van een thuistap ideaal. Deze tap, ook wel biertender genoemd, werkt zonder koolzuur en is vanwege het lichte gewicht gemakkelijk te vervoeren. Een thuistap is geschikt voor gezelschappen tot 15 personen. Ben je van plan om meer mensen uit te nodigen? Huur dan een tafeltap of een staande tap. Let op! Voor het gebruik van een thuistap is stroomaansluiting noodzakelijk. Vergeet ook de glazen niet.

Waar let je op als je een thuistap huurt?

Als je een thuistap huurt, heb je natuurlijk ook biervaten nodig. Deze worden of standaard meegeleverd door het verhuurbedrijf of je moet ze apart afnemen bij de verhuurder. Informeer hier op tijd naar zodat de vaatjes ook op tijd geleverd en gekoeld kunnen worden. Je kunt het verhuurbedrijf eventueel ook vragen of ze de vaten alvast willen koelen. Het formaat van het biervat dat je nodig hebt, hangt af van het formaat tap dat je huurt (variërend van 4 tot 6 liter). Ook de biermerken die in de tap passen, zoals Heineken en Grolsch, verschillen per verhuurbedrijf. Let hier dus goed op tijdens het vergelijken van de verhuurders. Zorg ervoor dat de biervaten van tevoren gekoeld zijn, zodat je heerlijke, koude biertjes kunt tappen. Plaats het biervat in de tap en proosten maar!

Verhuurbedrijven verhuren uitsluitend aan personen ouder dan 18 jaar.