Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Talli is erg kunding lief en heel erg goed bereikbaar. Wij hadden deze meivakantie het spontane idee om te gaan wandelen en waren op zoek naar een fijne draagzak voor onze 2jarige. Talli reageerde direct met advies en de huur was dezelfde avond voor de volgende dag nog geregeld. Heel fijn en heel flexibel. De borg hoef je je ook geen zorgen om te maken, die heb je supersnel terug. Dikke Aanrader! Lees meer

Gehuurd:

Draagzak

op 28-04-2024

05-05-2024
Alles voor je pasgeboren baby

Net mama of papa geworden van een kleintje? Gefeliciteerd! Om goed voor je baby te kunnen zorgen, heb je behoorlijk wat spullen nodig. En dan hebben we het niet alleen over de ongelofelijke hoeveelheid luiers. Goed om te weten: babyproducten kun je gemakkelijk huren. Huren is vaak een stuk voordeliger, aangezien je de meeste babyartikelen maar kort nodig hebt of maar heel even kunt gebruiken voordat je kleintje eruit groeit.

Welke babyartikelen kun je huren?

Allereerst heb je natuurlijk een wieg nodig. Daarnaast kun je een kolfapparaat huren als je ervoor kiest om borstvoeding te geven. De groei van je pasgeboren baby kun je bijhouden met een babyweegschaal. Wil je je kleintje graag aan de hele wereld laten zien? Huur dan een kinderwagen of een reiswieg en neem je baby mee naar je werk of naar je familie. Samen genieten van een heerlijke wandeling in het park of door het bos? In dat geval is het huren van een rugdrager of een draagzak een beter idee. Geniet ervan!

Let op! Moet je nog bevallen en heb je gekozen voor een onderwaterbevalling? Huur dan via Huren.nl een bevalbad.

Gerelateerde categorieën