Reiswieg huren

2 aanbieders gevonden. Het model van een reiswieg kan verschillen per verhuurder. Hou ook rekening met de gehanteerde minimale huurperiode.

Top 2 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Verhuur van een reiswieg

Als je met jonge kinderen op vakantie gaat is een reiswieg ideaal. In tegenstelling tot een normaal kinderzitje, kan je een autowieg buiten de auto eenvoudig als normale wieg gebruiken. Je kind kan lekker op zijn of haar ruggetje liggen en comfortabel slapen of spelen. De meeste reiswiegen zijn niet goedkoop, daarom kan het huren van een wieg voor in de auto een goede uitkomst zijn. Als je met een gehuurde auto op pad gaat, kun je zelfs vaak een reiswieg als extra bij de auto huren. Om het je makkelijk te maken heeft Huren.nl alle verhuurbedrijven van reiswiegen bij jou in de buurt op een rij gezet.

 

Praktische informatie voor het huren van een reiswieg


Voor de veiligheid is belangrijk dat je een reiswieg met de juiste afmetingen voor je kind huurt. Welke wieg het meest geschikt is hangt af van de leeftijd en het gewicht van het kind. Jonge kinderen en baby’s tot negen maanden oud kunnen bijvoorbeeld in een babyreiswieg, terwijl iets grotere kinderen daar niet meer in zullen passen. Over het algemeen worden de autowiegen per gewichtsklasse ingedeeld, let hier dan ook goed op voordat je besluit welke wieg je gaat huren. Houd er als je een reiswieg gaat huren rekening mee dat je vaak nog wel borgkosten voor de wieg moet betalen. Informeer hiernaar bij de verhuurder.