Tandem open aanhanger huren

19 aanbieders gevonden. Het formaat en het laadvermogen verschillen per verhuurder. De prijs varieert daarom van € 15,- tot € 50,-.

Top 19 verhuurbedrijven

 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Pak kortingscode
 • Op zaterdag open
 • Meest gekozen
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Huurtopper 2022
 • Best beoordeeld
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 250 tot 400 cm
Breedte variërend van 120 tot 187 cm
Laadvermogen variërend van 1.140 tot 2.280 kg
Eigen gewicht variërend van 395 tot 700 kg
Totaal gewicht variërend van 735 tot 2.700 kg
Rijbewijs B of BE

Recente huuraanvragen

Bullenbak Tandemasser – A10 in Schipluiden

voor 5 uur en 30 minuten bij Total Langstraat

11-10-2023

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


9,0

Goeie prijs en prima kar. Snel afgehandeld dus voor herhaling vatbaar

Gehuurd:

Tandem open aanhanger

op 23-10-2023

24-10-2023


10

Prima geholpen door de medewerkers. Zelfs ben ik nog even geholpen bij het aankoppelen. Ook erg prettig dat ik de ahw een dag ervoor al om 17.00 kon ophalen. Erg goed materiaal ook.

Gehuurd:

Tandem open aanhanger

op 06-09-2023

07-09-2023


9,0

Vriendelijk, netjes, correct en leveren kwalitatief goede aanhangers. Al vaker gehuurd. Steeds prima. Chapeau!

Gehuurd:

Tandem open aanhanger

op 08-08-2023

09-08-2023


9,0

Een paar dagen eerder online gereserveerd. De afhandeling bij ophalen was heel vriendelijk en vlot. Bij het terugbrengen reed mijn zoon voor het eerst met een aanhanger achteruit. Hij kreeg op een heel prettige manier een paar goede tips om met een aanhanger achteruit te rijden en alle tijd om dat te doen. Huren bij Bouwman is niet duur, zeker niet met de online kortingscode. Echte aanrader… ! Lees meer

Gehuurd:

Tandem open aanhanger

op 28-07-2023

31-07-2023
Huur een dubbelasser open aanhanger voor zwaardere ladingen

Ga je verhuizen of moet je goederen van A naar B vervoeren en wil je een open tandem aanhangwagen ofwel een dubbelasser huren? Dan kun je terecht bij veel verschillende verhuurbedrijven in Nederland. Je kunt op Huren.nl eenvoudig vinden welke verhuurbedrijven er bij jou in de buurt een open aanhanger met dubbele as verhuren. Vind, vergelijk en huur eenvoudig een open tandemasser via Huren.nl!

Verschillende soorten en maten tandemassers 

De lengte van aanhangwagens met een dubbele as ligt ongeveer tussen de 2,5 en 4 meter, met een breedte van 1,2 tot 1,9 meter. Het eigengewicht varieert van iets minder dan 400 kilo tot ongeveer 600 kilogram. Het laadvermogen (1.440 tot 2.280) en totaalgewicht (van onder de 750 tot 2.700 kg) zijn vooral belangrijk om op te letten, met betrekking op je rijbewijs. Ook het trekvermogen van het trekkende voertuig is van belang. Op het kentekenbewijs of kentekencard staat, in de meeste gevallen, welk gewicht je mag trekken met je voertuig.

Waarom een tandem open aanhanger huren?

Je kunt een open aanhanger snel en goedkoop huren om er bijvoorbeeld een losse zware lading in te vervoeren. Zorg er wel altijd voor dat je de lading goed vastmaakt aan de aanhangwagen. Je kunt meestal ook extra’s huren of kopen bij de verhuurbedrijven zoals sjorbanden, sloten en netten. Als je wilt dat je lading droog blijft kun je bijvoorbeeld denken aan het meenemen, huren of kopen van een dekzeil. Dit kan je vastmaken aan de railing en het koprek van de open aanhangwagen, zodat je lading toch beschermd blijft tegen regen en wind tijdens het transport.

Waarom een tandem aanhanger en geen enkelasser? Een open aanhangwagen met dubbele as heeft doorgaans een wat stabielere wegligging. Als je niet graag met een aanhanger rijdt, of moeite hebt met achteruit rijden met een aanhangwagen, dan is een tandem aanhanger vaak een goede uitkomst. Hij ligt stevig op de weg, slingert vaak wat minder, en is meestal makkelijker met achteruit rijden. 

Welk rijbewijs heb je nodig om een tandemasser te huren?

Vaak zijn aanhangwagens met een dubbele as zwaarder dan een aanhanger met een enkele as. Dit kan betekenen dat je niet zomaar met een Rijbewijs B mag rijden met de dubbelasser. Je kunt zelf uitrekenen of dit wel of niet kan: als het totale gewicht van de dubbelasser (laadgewicht plus gewicht van de aanhanger zelf) niet boven de 750 kilo uitkomt, is er niets aan de hand en volstaat rijbewijs B. Komt het totaal gewicht wel boven de 750 kg, bereken dan of de totale toegestane massa van het trekkende voertuig en aanhanger samen boven de 3500 kilo uitkomen. Zo niet, mag je alsnog met je rijbewijs B met de aanhanger rijden. Komt het gewicht boven de 3500, dan heb je rijbewijs BE nodig.

Wel of geen kentekenplaat?

Aanhangwagens die zwaarder zijn dan 750 kilo, wat vaak het geval is bij tandem aanhangwagens, moeten voorzien zijn van een eigen gele kentekenplaat. Je hoeft dus niet zelf een wit kentekennummer mee te brengen. Let op of de tandem aanhangwagen geremd is of niet. De meeste zwaardere aanhangwagens zijn geremd: dat betekent dat er een remmechanisme in de aanhangwagen zelf zit. Dit verkort de remweg van de aanhanger aanzienlijk. Bekijk op Huren.nl welke verhuurbedrijven allemaal open aanhangwagens met een dubbele as verhuren.