Wat voor vervoersmiddelen kun je allemaal huren?

Op Huren.nl vind je alle verhuurbedrijven van vervoersmiddelen bij jou in de buurt. Vervoersmiddelen is een breed begrip, we hebben het opgedeeld in de volgende categorieën: auto’s, aanhangers speciale auto’s, limousines, bedrijfswagens en verhuiswagens, personenbusjes, en ten slotte touringcars en touringbussen. Al deze vervoersmiddelen zijn te huur bij de verhuurbedrijven die je hier op deze pagina vindt. Denk bij de categorie auto’s huren bijvoorbeeld aan auto’s die te huur zijn zowel in het binnenland als in het buitenland. Bij speciale auto’s kun je denken aan luxe auto’s zoals Porsches en Oldtimers.

Als je gaat verhuizen ben je aan het goede adres bij bedrijfswagens en verhuiswagens verhuur, voor een overzicht van verhuurders van bestelwagens, met of zonder laadklep en meer. Ga je een dagje uit? Dan kun je kijken bij personenbus huren voor de huur van busjes voor zes of negen personen en speciaal vervoer. Ga je met een grote groep op reis? Kijk dan bij touringcars en bussen voor een overzicht van de verhuurbedrijven.

Tips bij het huren van vervoersmiddelen:

Via Huren.nl kun je verhuurbedrijven vinden voor de huur van vervoersmiddelen voor zowel korte als lange periode. Ben je op zoek naar luxe vervoer inclusief chauffeur, of ben je gewoon op zoek naar een auto waarmee je op vakantie kunt? Hier op huren.nl vind je alle verhuurbedrijven en alle mogelijkheden op een rijtje. Denk bij het huren van vervoersmiddelen eraan of je het juiste rijbewijs hebt. Voor touringcars en bussen met meer dan 8 passagiers (exclusief de bestuurder) heb je rijbewijs D nodig. Voor sommige grotere vrachtwagens, bestelbussen en verhuiswagens heb je rijbewijs C of zelfs CE nodig. Ook kan het zijn dat als je een auto huurt, en je over het juiste rijbewijs beschikt, dat je van een minimumleeftijd moet zijn wil je een auto kunnen huren. Dit kan verschillen per verhuurbedrijf, vergelijk daarom de verhuurders via Huren.nl.