Autonavigatie huren

2 aanbieders gevonden. Een navigatiesysteem kan verschillen in merk en type. Check ook of de kaarten erop staan die je nodig hebt (buitenland).

Top 2 verhuurbedrijven

  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Nooit meer verdwalen met een gehuurd autonavigatiesysteem

Ga je een weekendje weg of langer op vakantie? Met een navigatiesysteem zoals een TomTom rij je makkelijk naar je bestemming. Als je een auto huurt, kun je vaak een navigatie of GPS-systeem als extra bij de auto krijgen/huren. Ga je gewoon met je eigen auto op pad? Dan kun je ook los een navigatiesysteem huren. Huren.nl heeft alle verhuurbedrijven van navigatiesystemen bij jou in de buurt op een rij gezet, zodat je snel op weg kan!

Goed om te weten als je een TomTom huurt

Het eerste waar je rekening mee moet houden als je een TomTom of ander navigatiesysteem gaat huren, is je bestemming. Er zijn namelijk verschillende GPS-navigatiesystemen die beschikken over verschillende kaarten zoals: de Benelux, heel Europa of buiten Europa. Daarnaast moet je er altijd op letten dat de wegenkaarten in de TomTom up-to-date zijn. Als je een verouderde versie hebt, kan het zijn dat sommige wegen inmiddels anders lopen, of dat er nieuwe wegen bij zijn gekomen. Vraag daarom altijd aan het verhuurbedrijf of de kaart up-to-date is.

Verder is het goed om te weten of een navigatiesysteem in jouw auto door middel van raambevestiging kan worden vastgezet of dat je een ander systeem moet gebruiken. Het verhuurbedrijf naar keuze kan je hier goed over adviseren. Een navigatiesysteem huur je altijd inclusief de benodigde oplader. Je hoeft dus nooit bang te zijn voor een navigatiesysteem met een lege batterij.

Vermijd files met een autonavigatiesysteem met TMC

Veel soorten TomToms en andere navigatiesystemen hebben naast simpelweg navigeren ook nog extra mogelijkheden, zoals bluetooth of TMC. TMC geeft actuele informatie over de wegen waarover jij rijdt. Dit kan erg handig zijn, omdat je hiermee alle verkeersinformatie op je scherm kan zien en op die manier eventuele files kunt ontwijken. Deze dienst werkt in de meeste Europese landen en kost niets. Ben je specifiek op zoek naar een GPS-navigatiessysteem met TMC, bekijk dan goed via Huren.nl welke verhuurder deze specifieke TomToms verhuren.