Zeiljacht huren

3 aanbieders gevonden. Zeiljachten kunnen verschillen in grootte, uitvoering en type. Vergelijk verhuurbedrijven op basis hiervan.

Top 3 verhuurbedrijven

  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Wil je graag een zeilboot of zeiljacht huren?

Ben je van plan om een zeilboot of een zeiljacht te huren? Dat kan bij verschillende verhuurbedrijven. Met name rond de Friese meren en het IJsselmeer zijn een groot aantal verhuurbedrijven van zeilboten en zeiljachten te vinden. Omdat het niet altijd even eenvoudig is om te zoeken naar het verhuurbedrijf op de juiste locatie, met de juiste zeilboten te huur, hebben wij het je wat makkelijker gemaakt. Bij ons kun je heel snel en simpel de verhuurbedrijven bekijken en vergelijken. Je kunt filteren en zoeken op bijvoorbeeld locatie. Zo zie je in één oogopslag alle verhuurbedrijven rondom bijvoorbeeld een bepaald meer. Of je nou op zoek bent naar een wedstrijdjacht, een toerjacht, een zeilschip met- of zonder motor, via onze website kun je het makkelijk en snel vinden.

Handige tips om aan te denken bij het huren van een zeiljacht

Denk bij het huren van een zeiljacht aan de grootte en hoogte van het schip. Hoe groter het jacht, hoe meer kans dat je een vaarbewijs nodig hebt om er mee te mogen varen. De snelheid en lengte van het zeiljacht zijn hier een graatmeter voor en deze cijfers zijn wettelijk vastgelegd. Informeer bij het verhuurbedrijf van jouw gading of het mogelijk is om zonder vaarbewijs in het door jouw gewenste zeiljacht of zeilboot te mogen varen. De hoogte van de zeilboot of het zeiljacht kan van belang zijn als je op rivieren met bruggen gaat varen. Niet alle bruggen kunnen open, en daarom is het soms onmogelijk om op bepaalde vaarwateren te gaan met een te hoog zeilschip. Informeer bij de verhuurbedrijven in de buurt van waar je graag zou willen zeilen hoe hoog het schip maximaal mag zijn.

Gerelateerde categorieën