Silent disco huren

Top 10 verhuurbedrijven

 • Huurtopper 2022
 • Pak kortingscode
 • Ook 's avonds open
 • Meest gekozen
 • Best beoordeeld
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


9,0

Ruim voor die datum gebracht, alles er op en eraan. Heel duidelijke uitleg bijgesloten. Ook weer alles voor retour en werd ook weer op juiste moment opgehaald. Echt aan te bevelen. Wat een beetje bijzonder was dat er in de doos een bijzondere geur hing. Maar geen probleem, het was geslaagd!

Gehuurd:

Silent disco

op 14-10-2023

19-10-2023


9,0

De silent disco die we voor ons feest gehuurd hadden was een groot succes. Ruim op tijd werd deze geleverd in een overzichtelijke box met beschrijving hoe ermee te werken bijgevoegd. Met een paar vragen Google geraadpleegd goed kunnen aansluiten

Gehuurd:

Silent disco 07-10-2023


10

De set kwam ruim op tijd aan, was makkelijk aan te sluiten en deed het perfect. Ik werd goed geholpen aan de telefoon. Terugsturen was heel makkelijk. Een hele positieve ervaring!

Gehuurd:

Silent disco

op 10-09-2023

25-09-2023


10

Het contact was efficiënt en vriendelijk. De levering was stipt en alles opgeladen en zonder problemen ontvangen. De ervaring was geweldig. Goede kwaliteit, heel veel plezier mee gehad. Ook het retourproces verliep perfect. Top ervaring dus! Echt een aanrader.

Gehuurd:

Silent disco 06-09-2023


9,0

War eine super Erfahrung. Einfach gebucht und geliefert. Ausgepackt und an die Computer angeschlossen. Funktionierte einwandfrei und die Gäste waren begeistert. Auch die Rücksendung ganz einfach per DHL Retour. Jederzeit wieder. Prima, dass es diesen Service gibt und vielen Dank. Jörg

Gehuurd:

Silent disco

op 22-07-2023

23-07-2023


9,0

Op bellenblaas machina na deed alles t perfect. We hebben genoten en zeker de moeite waard om vaker te huren.

Gehuurd:

Silent disco

op 01-07-2023

03-07-2023


10

Levering ruim op tijd, bestelling compleet en een zeer goed feestje gehad door deze silent disco. Ik ben al een terugkerende klant en ben zeker van plan binnenkort weer bij deze leverancier te huren!

Gehuurd:

Silent disco

op 24-06-2023

27-06-2023


10

Fantastische ervaring. Maakt ons huwelijksfeest epic en konden we tot vroege uurtjes dansen, zonder dat we buurt wakker hielden. Opvallend dat met koptelefoon van Silentdiscobox meer gasten gingen dansen dan zonder koptelefoon. Ontvangen en versturen in de stevige boxen was betrouwbaar en professioneel. Lees meer

Gehuurd:

Silent disco

op 24-06-2023

25-06-2023


10

Een heerlijk feestje gehad ter ere van onze 40 jarige vriendschap en een te vieren verjaardag 60 jaar! Op onze hotelkamer incl discolampen en glowbrillen! Hilarische ervaring en zeer goede service van Silent Disco Box die er voor zorgden dat de bestelling toch nog op tijd kwam door een 2e zending waarvoor dank!! Ik kan het iedereen aanraden die van dansen en lol houdt!!groetjes Mariolein Lees meer

Gehuurd:

Silent disco

op 17-06-2023

18-06-2023
Een silent disco huren via Huren.nl!

Wil je een leuk feest geven, maar wil je niet teveel lawaai maken? Dan kan het huren van een silent disco uitkomst bieden. Er zijn veel bedrijven waar je een silent disco set kunt huren. Door het groot aantal verhuurbedrijven van silent disco’s, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Wij bij Huren.nl maken het huurproces graag wat makkelijker voor je. Zo hebben we hier op deze pagina alle bedrijven met een silent disco te huur verzameld. Gebruik je locatie en vergelijk de verhuurders op prijs, beoordelingen en afstand.

De verschillende soorten silent disco’s die je kunt huren

Veel verhuurbedrijven die gespecialiseerd zijn in de verhuur van licht-, geluid- en beeldapparatuur bieden complete sets aan waarmee je een silent disco kunt houden. Er zijn verschillende soorten silent disco’s te huur. Hieronder bespreken we een aantal punten waarop je de silent disco sets op kunt vergelijken.

Draadloos of met snoer

Iedereen die meedoet aan de silent disco krijgt een koptelefoon op. Dit is meestal een draadloze koptelefoon, maar het komt ook voor dat de hoofdtelefoons aan hun snoer aan het plafond hangen (hier kunnen de deelnemers dus niet ver lopen).

Aantal kanalen

De silent disco’s hebben altijd een aantal kanalen. Bezoekers kunnen vaak kiezen uit kanalen waarop verschillende muziekgenres klinken, hierdoor kan iedereen zijn eigen muziek kiezen. Wil je een stille disco met meerdere muziekgenres? Bekijk dan hoeveel kanalen de silent disco heeft.

Bereik

Geef je een feest in een grote ruimte? Zorg er dan voor dat er voldoende zenders zijn. Het bereik van een zender verschilt en varieert vaak tussen de 75 en 150 meter. Bij enkele verhuurders krijg je meerdere zenders mee, zo blijft de geluidskwaliteit op zijn best.

Accuduur

Zowel de draadloze zenders als de draadloze koptelefoons hebben een accu. De accu’s van de draadloze zenders werken tot circa 5 tot 10 uur. De koptelefoons hebben een accuduur van 6 tot 8 uur. De apparatuur wordt opgeladen geleverd, zo weet je precies voor hoe lang je de apparatuur kunt gebruiken.

Hierop kun je de verhuurders vergelijken

Nu je met de bovenstaande punten de juiste silent disco kunt kiezen, willen we je graag nog wat tips geven. Je kunt de verhuurders vergelijken op de apparatuur, afstand, prijs en service. Daarnaast kun je de verhuurders ook op de onderstaande punten vergelijken.

Inclusief of exclusief begeleiding

Bij sommige verhuurbedrijven bestaat er ook de optie om een silent discoavond te huren inclusief begeleiding. In dit geval biedt het verhuurbedrijf personeel zoals een DJ en/of iemand die de technische kant van de silent disco kan regelen. Zo hoef je zelf niet bezig te zijn met het zoeken naar kanalen en het afspelen van de juiste muziek voor de juiste sfeer, maar kun je alles over laten aan de DJ en het verhuurbedrijf, lekker handig!

Inclusief of exclusief levering

Bij de meeste verhuurders kan de silent disco bezorgd worden. Houd er rekening mee dat hier misschien kosten aan verbonden zijn. Enkele verhuurders hanteren een gratis levering binnen een bepaalde afstand. We raden je aan om naar de leveringskosten te kijken. Zo voorkom je verrassingen bij de betaling.

Algemene voorwaarden

Ga je een silent disco huren? Kijk dan altijd naar de algemene voorwaarde van de verhuurders. Hierin kun je belangrijke zaken vinden zoals de annuleringsvoorwaarden, betalingsvoorwaarden en de voorwaarden omtrent de borg. Bekijk alle silent disco verhuur en vind de verhuurder die het beste bij je past.