Silent disco huren

Top 9 verhuurbedrijven

 • Huurtopper 2023
 • Pak kortingscode
 • Meest gekozen
 • Huurtopper 2022
 • Ook 's avonds open
 • Best beoordeeld
 • Ook 's avonds open
 • Huurtopper 2023
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Silent disco huren


10

De koptelefoons gebruikt voor een buitenbioscoop in het park. Perfecte filmervaring! En perfecte service. Dank

Gehuurd:

Silent disco

op 01-06-2024

02-06-2024


10

Wij hebben met de vriendengroep een silent disco set gehuurd. Alles was van te voren binnen, duidelijke informatie en de set was compleet om direct aan te sluiten. Zeker tevreden

Gehuurd:

Silent disco

op 24-04-2024

09-05-2024


10

Voor een verjaardagsfeestje van onze dochter 11 koptelefoons gehuurd. Daniek heeft hier 13 van gemaakt mocht er 1 ineens niet werken. Alles werkte goed en installatie erg gemakkelijk. Ik was blij met de extra koptelefoon, zodat ikzelf als DJ kon luisteren. Kids gingen los, zeker als “hun” liedje werd gespeeld. Waar Daniek het verschil maakt: PostNL had het pakket verkeerd bezorgd. Ook op zaterdag was hij goed bereikbaar en hebben we direct een nieuwe set kunnen ophalen. Uitstekend opgelost ook wanneer de post een foutje maakt. Lees meer

Gehuurd:

Silent disco

op 30-03-2024

24-04-2024


10

Deze disco is georganiseerd door de school en is erg goed bevallen door de leerlingen/ouders en personeel! Het bestellen van deze sets is ECHT een aanrader NETJES/SNEL en gemakkelijk zeer beleefd en uiteraard klant gericht. HOU dit zo vol Daniek! complimenten voor de uitmuntende verzorging van de gehuurde spullen! Lees meer

Gehuurd:

Silent disco

op 12-04-2024

17-04-2024


10

De koptelefoons werden netjes opgeladen en in complete getalen geleverd, inclusief reserve. De muziekkwaliteit was erg hoog, het volume al helemaal (wij hebben zelfs uit voorzorg het maximum wat naar beneden geschroefd). Communicatie was zowel digitaal als op papier duidelijk. In conclusie: alles top! Onthoud wel, met de buurt in het achterhoofd, dat men gaat meezingen op de hits, waardoor de disco niet zo stil meer blijft ;) Lees meer

Gehuurd:

Silent disco

op 22-02-2024

28-02-2024


9,0

Wij huurden een Silent Disco bij Daniek voor onze dagbesteding voor ouderen (met dementie) De service en snelle levering zorgden ervoor wij ultiem gebruik hebben kunnen maken van de sets. Er is hier veel plezier aan beleefd! Communicatie en beschrijving was erg duidelijk en hierdoor eenvoudig in gebruik. Lees meer

Gehuurd:

Silent disco

op 07-02-2024

12-02-2024


10

De levering was sneller dan verwacht. We kregen het pakket met koptelefoons, zenders en uitleg 3 dagen eerder dan afgesproken. Erg fijn, want zo hadden we de tijd om alles uit te proberen. Alles is goed geregeld. De kinderen hebben genoten van hun feestje! Wat een leuke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar! (Ook de aanwezige volwassenen hebben genoten 😁) Lees meer

Gehuurd:

Silent disco

op 02-02-2024

08-02-2024
Een silent disco huren via Huren.nl!

Wil je een leuk feest geven, maar wil je niet teveel lawaai maken? Dan kan het huren van een silent disco uitkomst bieden. Er zijn veel bedrijven waar je een silent disco set kunt huren. Door het groot aantal verhuurbedrijven van silent disco’s, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Wij bij Huren.nl maken het huurproces graag wat makkelijker voor je. Zo hebben we hier op deze pagina alle bedrijven met een silent disco te huur verzameld. Gebruik je locatie en vergelijk de verhuurders op prijs, beoordelingen en afstand.

De verschillende soorten silent disco’s die je kunt huren

Veel verhuurbedrijven die gespecialiseerd zijn in de verhuur van licht-, geluid- en beeldapparatuur bieden complete sets aan waarmee je een silent disco kunt houden. Er zijn verschillende soorten silent disco’s te huur. Hieronder bespreken we een aantal punten waarop je de silent disco sets op kunt vergelijken.

Draadloos of met snoer

Iedereen die meedoet aan de silent disco krijgt een koptelefoon op. Dit is meestal een draadloze koptelefoon, maar het komt ook voor dat de hoofdtelefoons aan hun snoer aan het plafond hangen (hier kunnen de deelnemers dus niet ver lopen).

Aantal kanalen

De silent disco’s hebben altijd een aantal kanalen. Bezoekers kunnen vaak kiezen uit kanalen waarop verschillende muziekgenres klinken, hierdoor kan iedereen zijn eigen muziek kiezen. Wil je een stille disco met meerdere muziekgenres? Bekijk dan hoeveel kanalen de silent disco heeft.

Bereik

Geef je een feest in een grote ruimte? Zorg er dan voor dat er voldoende zenders zijn. Het bereik van een zender verschilt en varieert vaak tussen de 75 en 150 meter. Bij enkele verhuurders krijg je meerdere zenders mee, zo blijft de geluidskwaliteit op zijn best.

Accuduur

Zowel de draadloze zenders als de draadloze koptelefoons hebben een accu. De accu’s van de draadloze zenders werken tot circa 5 tot 10 uur. De koptelefoons hebben een accuduur van 6 tot 8 uur. De apparatuur wordt opgeladen geleverd, zo weet je precies voor hoe lang je de apparatuur kunt gebruiken.

Hierop kun je de verhuurders vergelijken

Nu je met de bovenstaande punten de juiste silent disco kunt kiezen, willen we je graag nog wat tips geven. Je kunt de verhuurders vergelijken op de apparatuur, afstand, prijs en service. Daarnaast kun je de verhuurders ook op de onderstaande punten vergelijken.

Inclusief of exclusief begeleiding

Bij sommige verhuurbedrijven bestaat er ook de optie om een silent discoavond te huren inclusief begeleiding. In dit geval biedt het verhuurbedrijf personeel zoals een DJ en/of iemand die de technische kant van de silent disco kan regelen. Zo hoef je zelf niet bezig te zijn met het zoeken naar kanalen en het afspelen van de juiste muziek voor de juiste sfeer, maar kun je alles over laten aan de DJ en het verhuurbedrijf, lekker handig!

Inclusief of exclusief levering

Bij de meeste verhuurders kan de silent disco bezorgd worden. Houd er rekening mee dat hier misschien kosten aan verbonden zijn. Enkele verhuurders hanteren een gratis levering binnen een bepaalde afstand. We raden je aan om naar de leveringskosten te kijken. Zo voorkom je verrassingen bij de betaling.

Algemene voorwaarden

Ga je een silent disco huren? Kijk dan altijd naar de algemene voorwaarde van de verhuurders. Hierin kun je belangrijke zaken vinden zoals de annuleringsvoorwaarden, betalingsvoorwaarden en de voorwaarden omtrent de borg. Bekijk alle silent disco verhuur en vind de verhuurder die het beste bij je past.