Karaokeset huren

12 aanbieders gevonden. De prijs van een karaokeset verschilt en hangt af van de uitvoering en inhoud van de set.

Top 12 verhuurbedrijven

 • Ook 's avonds open
 • Huurtopper 2023
 • Op zaterdag open
 • Huurtopper 2023
 • Pak kortingscode
 • Huurtopper 2022
 • Best beoordeeld
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aantal microfoons variërend van 1 tot 4 microfoons

Karaokeset huren


9,0

Super tevreden, goed apparatuur, met alles erop en eraan. Goede service halen en brengen, twee dagen van te voren zodat je alles op tijd kunt testen.

Gehuurd:

Karaokeset

op 28-07-2024

09-07-2024
Een karaokeset huren via Huren.nl

Een karaokeset huren voor een bedrijfsfeest, verenigingsfeest een avondje in de kroeg of een feestje thuis? Dan ben je hier bij Huren.nl aan het juiste adres! Niet iedereen heeft een karaokeset in huis, dit begrijpen bedrijven maar al te goed. Er zijn heel veel bedrijven met verschillende soorten karaokesets te huur. Om alle karaoke verhuur bij jou in de buurt in kaart te brengen, hebben we hier op deze pagina alle bedrijven met een karaokeset verzameld. Gebruik je locatie en kaart en vergelijk de karaoke verhuur bij jou in de buurt. Je kunt de verhuurders gemakkelijk vergelijken op de prijs, afstand en beoordelingen. Karaoke huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

De verschillende soorten karaokesets die je kunt huren

Er zijn veel verschillende soorten karaokesets te huur. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Zo kun je een volledige karaokeset huren inclusief beamer, boxen en een scherm, maar ook losse sets met een paar honderd nummers en één of twee microfoons. Je kunt de karaokesets op de onderstaande factoren vergelijken.

Microfoon en microfooningangen

De meeste karaokesets beschikken standaard over één microfoon. Er zijn draadloze microfoons en microfoons met draad te huur. Wil je graag met twee of meerdere mensen zingen? Kijk dan tijdens het vergelijken naar de aanwezigheid van meerdere microfooningangen. Wanneer je zelf al over microfoons beschikt, dan raden we je aan om te kijken of de karaokeset de juiste microfoon ingang heeft. Wil je helemaal los gaan op de muziek? Dan is het slim om voor een verhuurbedrijf te kiezen die draadloze microfoons aanbiedt.

Aantal nummers

Bij de meeste karaokesets heb je de keuze uit een X aantal nummers. Het aantal nummers verschilt per verhuurder en karaokeset. De muziek wordt meegeleverd via cd’s, dvd’s of USB’s. Op de website van de verhuurders vind je meestal een lijst terug met de beschikbare nummers. Zoek je karaoke voor kinderen? Ook dan zit je hier goed. Verhuurbedrijven bieden namelijk ook muziek van bekende kinderartiesten, zoals K3, Nick & Simon, Sesamstraat enzovoort.

Monitor

De meeste verhuurders kun je een karaokeset inclusief monitor huren. Mocht het verhuurbedrijf geen monitor meeleveren, dan is het slim om te checken of de karaokeset voorzien is van een USB-aansluiting. Met de USB-aansluiting kun je de karaokeset zelf op je tv aansluiten.

Speakers

Tijdens het vergelijken van de karaokesets raden we je aan om naar de kwaliteit van de speakers te kijken. De karaokesets zijn te huur met één of meerdere speakers. Het vermogen van speakers varieert per karaokeset, het vermogen varieert namelijk van 150 tot soms wel 5.000 watt. Organiseer je een groot feest? Ga dan op zoek naar een karaokeset die over veel watt beschikt. Bekijk alle bedrijven met een karaokeset te huur en vind de verhuurder die het beste bij je past! 

Veelgestelde vragen

Reserveren

Hoe kan ik een karaoke set huren?
Een karaoke set huren is vrij eenvoudig. Een karaoke set huren doe je vaak via een offerteaanvraag op de website van de verhuurder. Bij enkele verhuurders kun je de karaoke set ook direct online huren. Bij de aanvraag noteer je alle persoonsgegeven en laat je weten op welke datum je de set wilt huren. Vervolgens krijg je telefonisch of via de mail een bevestiging van je reservering. Vergelijk de verhuurders en de karaoke sets, vind de verhuurder die het beste aansluit op jouw behoeftes en doorloop de stappen op de website.
Is er een minimale huurperiode?
Ja, de meeste bedrijven met een karaoke set te huur hanteren een minimale huurperiode. De minimale huurperiode verschilt per verhuurder en varieert van een dagdeel tot een volledige dag. Bekijk de minimale huurperiode op de website van de verhuurder en vind de verhuurder die het beste bij je past.
Hoe kan ik voor mijn reservering betalen?
Bij het huren van een karaoke set krijg je vooraf een offerte. Zodra je de offerte bevestigd, dan krijg je vaak een iDeal link toegestuurd. Bij enkele verhuurders kun je er voor kiezen om bij de overhandiging de huurperiode contant af te rekenen. Bekijk alle karaoke verhuur en huur een karaoke set!
Heb ik de mogelijkheid om mijn reservering kosteloos te annuleren?
Bij veel verhuurders kun je de reservering kosteloos annuleren, indien je dit op tijd doet. Vaak dien je de reservering 24 uur voor de overdracht te annuleren, echter hangt dit wel weer af van het bedrijf waar je de karaoke set wilt huren. We willen je adviseren om goed te kijken naar de annuleringsvoorwaarden van het verhuurbedrijf. Zo weet je van tevoren al of je de reservering kunt annuleren wanneer nodig.
Kan ik ook losse componenten huren?
Vrijwel alle verhuurders bieden ook losse componenten aan. Wanneer je een maatwerk offerte wilt ontvangen, dan raden we je aan om telefonisch contact op te nemen met de verhuurder.
Moet er een borgsom worden betaald?
In de meeste gevallen moet er voor de huur van een karaokeset een borg worden afgedragen, hoeveel deze borg bedraagt hangt af van de verhuurder en het soort karaoke set. De borg voor een karaoke set bedraagt meestal tussen de €100 en €1000 afhankelijk van wat er bij de set is inbegrepen. Wanneer je een set inclusief beamer of tv huurt, dan betaal je een hoge borg. Bekijk op de website van de verhuurder wat de borg zal zijn. Mocht dit niet op de website staan, neem dan contact op met de verhuurder. Wanneer je borg dient te betalen, dan betaal je deze bij de betaling of bij de overdracht van de huur. Wanneer je de karaoke set volgens de voorwaarden van de verhuurder terugbrengt, dan krijg je de borg retour.

Levering

Kan ik de karaoke set laten bezorgen?
Bij een aantal bedrijven is het mogelijk om de karaoke set op locatie te laten leveren. Mits levering mogelijk is, dan zijn hier vaak wel kosten aan verbonden. Bij de meeste bedrijven heb je ook de mogelijkheid om de karaoke set op te halen. Bekijk alle bedrijven met een karaoke set te huur en informeer naar hun mogelijkheden.
Kan ik de karaoke set laten installeren?
Een karaoke set is vaak een professionele geluidset inclusief of exclusief een bijgeleverde TV of beamer. Echter, is de aansluiting vaak een fluitje van een cent. Heb je geen ervaring met het aansluiten van apparatuur? Dan bieden de verhuurders soms de service aan om de set voor je te installeren. Bekijk de mogelijkheden op de website van de verhuurder. Kun je de informatie niet vinden? Neem dan telefonisch contact op, de verhuurder helpt je graag verder met vragen.
Wat gebeurt er tijdens de levering van de karaoke set?
Voordat je de karaoke set ophaalt of ontvangt is het handig om te weten wat je nodig hebt. Neem bij de levering altijd een legitimatiebewijs mee en zorg dat je de eventuele borg kunt betalen. Of je dit contant of per pin dient te betalen hangt af van het verhuurbedrijf. Controleer dit daarom voorafgaand aan de huurperiode, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Daarnaast teken je een overdrachtsformulier, hierdoor wordt de huur officieel. Tijdens de levering krijg je een korte instructie en in sommige gevallen wordt de karaoke set voor je geïnstalleerd.

Gebruik

Kan ik op de karaoke set ook nog mijn eigen muziek aansluiten?
Bij de meeste karaokesets is dit geen probleem. Vaak kun je via een USB MP3 muziek afspelen, bij andere karaoke sets kun je ook een laptop of iPad aansluiten. Geef van tevoren aan dat je gebruik wilt maken van je eigen muziek. Zo kan de verhuurder de juiste kabels meeleveren.
Is het mogelijk om de huurperiode te verlengen?
Of je de huurperiode kunt verlengen hangt volledig af van de beschikbaarheid van de karaoke set. Mits je tijdig contact op neemt met de verhuurder, is het vaak mogelijk om de huurperiode te verlengen. Neem telefonisch contact op met jouw verhuurbedrijf en bespreek de mogelijkheden.