Klapstoel huren

20 aanbieders gevonden. Verhuurbedrijven bieden verschillende klapstoelen aan. Dit zie je terug in de uitvoering en het materiaal.

Top 20 verhuurbedrijven

 • Huurtopper 2022
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Huurtopper 2022
 • Ook 's avonds open
 • Ook 's avonds open
 • Best beoordeeld
 • Op zaterdag open
 • Meest gekozen
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Alles stond klaar in de winkel. Bij het afhalen van de spullen werd ik actief geholpen bij het inladen en ook weer bij het terugbrengen. Alles ging in een prettige en gemoedelijke sfeer.

Gehuurd:

Klapstoel

op 04-03-2023

10-03-2023


10

10 mooie witte weddingchairs gehuird voor het 21 dinner van mijn dochter Zag er schitterend uit het gaf meteen een prachtig resultaat! Personeel heel vriendelijk ook aan de telefoon en met ophalen en brengen keurig geholpen zeer vriendelijk👍 Ik raad iedereen dit bedrijf aan Toen ik de stoelen op ging halen zei ik dat ik nog cocktail glazen nodig had en meteen werden er twee dozen geregeld! Nogmaals bedankt Lees meer

Gehuurd:

Klapstoel

op 25-02-2023

06-03-2023


10

Supersnel geholpen, zeer voorkomend.

Gehuurd:

Klapstoel

op 21-01-2023

27-01-2023


10

Alles keurig geregeld, tussendoor nog iets gewijzigd wat ook keurig in orde is gekomen. Vriendelijke en behulpzame eigenaar.

Gehuurd:

Klapstoel

op 24-12-2022

05-01-2023


9,0

Alles prima geregeld, top

Gehuurd:

Klapstoel

op 17-12-2022

20-12-2022
Verhuur van klapstoelen voor grote en kleine gelegenheden

Ben je bezig met de voorbereiding van een feest, bruiloft, beurs, of help je mee als organisator van een evenement zoals een concert of groot diner? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar klapstoelen. Klapstoelen zijn de meest verhuurde stoelen voor grote evenementen en beurzen, feesten en congressen. Natuurlijk kun je ook een paar klapstoeltjes huren als je een feest houdt in je eigen huis, en je net te weinig stoelen hebt. Vaak kun je klapstoelen huren per stapel of per batch: als je erg veel stoelen nodig hebt kan dat vaak goedkoper zijn dan wanneer je klapstoelen per stuk gaat huren. De voordelen van het huren van klapstoelen zijn onder andere dat ze makkelijk in gebruik zijn, eenvoudig zijn te vervoeren in groten getale en makkelijk zijn op te bergen/weg te zetten.

Snel en eenvoudig een klapstoel huren

Natuurlijk heeft niet iedereen een kast vol met stoelen staan. Hierdoor is klapstoelen verhuur zeer populair. Via Huren.nl vind je eenvoudig en snel een geschikt verhuurbedrijf van klapstoelen en andere soort stoelen. Vind in één oogopslag, met gebruik van je locatie en de kaart, alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt. Bij de meeste verhuurbedrijven worden de klapstoelen schoon bij je afgeleverd om ze vervolgens na gebruik weer op te halen. Geniet van de voordelen van het huren van klapstoelen.

Meer over het huren van klapstoeltjes

Op Huren.nl hebben we de verhuurbedrijven die klapstoelen verhuren op een rijtje gezet. Er zijn meerdere stoelen te huur. Of je nou een paar mooie gekleurde of witte klapstoelen wilt huren voor een bruiloft of feest, of een groot aantal neutrale klapstoeltjes wil huren voor een congres of evenement waarbij heel veel mensen moeten zitten. Op Huren.nl vind je genoeg verhuurbedrijven bij jou in de buurt, zodat je zelf een weloverwogen keuze kan maken. Let bij het uitkiezen van het juiste verhuurbedrijf van de klapstoelen bijvoorbeeld op zithoogte, stevigheid en kleur. Wanneer je klapstoelen gaat huren, dan kun je de verhuurbedrijven op de prijs, beoordelingen en afstand vergelijken. Let op, bekijk altijd de totaalprijs. Het kan zijn dat de verhuurbedrijven pas alle bijkomende kosten laten zien bij de factuur aanvraag. Hierdoor kan het eindbedrag hoger zijn dan verwacht. De verhuurders vermelden de prijzen niet altijd inclusief btw, leveringskosten en schoonmaakkosten. Wil je graag zelf de klapstoelen ophalen en terugbrengen? Dan kan het zijn dat er wat kosten van de totaalprijs af gaan. Levering is vaak gratis tot een bepaalde straal of regio. Na deze straal of buiten deze regio rekenen veel verhuurders bezorgkosten. De bezorgkosten worden vaak per kilometer berekend, hierdoor kan het goedkoper zijn om de stoelen bij jou in de buurt te huren. Bekijk alle bedrijven met klapstoelen te huur en vind de verhuurder die het beste bij je past.

 

Gerelateerde categorieën