Meubilair verhuur, waar vind ik die?

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en goed verhuurbedrijf waar je meubilair kunt huren om een event, beurs of feest mee aan te kleden? Dan zit je op huren.nl goed. Ook als je een kleiner feest organiseert zoals een feestavond voor familie en vrienden, of een diner ter gelegenheid van een huwelijk, jubileum, reünie of een bedrijfsfeestje kan het huren van meubels erg handig zijn. Bij Huren.nl kun je eenvoudig zoeken op verschillende soorten meubels die je kunt huren. Klik op het soort meubel waar jij naar op zoek bent en bekijk de verhuurbedrijven die datgene bieden waar jij op zoek naar bent. Zoek je bijvoorbeeld naar een verhuurder waar je statafels kunt huren, typ dit dan in bij de zoekfunctie bovenin. Vervolgens kun je de verhuurbedrijven rangschikken op bijvoorbeeld prijs. Op die manier zie je bovenaan de meest goedkope verhuurder van statafels of ander meubilair in het land. Wil je graag weten welke goedkope verhuurbedrijven er bij jou in de buurt zitten, dan kun je de locatiefilter gebruiken. Zo kun je de verhuurbedrijven sorteren op afstand, en zie je bovenaan het verhuurbedrijf wat het dichtst bij jou in de buurt zit. Een meubel huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

Wat voor meubilair kun je allemaal huren?

Of je nou een leuke zithoek wilt creëren op een beurs, of een volledige eetzaal moet inrichten voor een evenement, er zijn genoeg verhuurbedrijven met een uiteenlopend aanbod op Huren.nl te vinden. Ook voor een kleinere schaal kun je meubels huren. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een aantal mooie stoelen voor een kleine, bescheiden bruiloft, verjaardag of ander soort feest? Ook hiervoor zijn verhuurbedrijven bij jou in de buurt. Wil je enorme aantallen stoelen en tafels huren, zorg dan dat je op tijd bent met reserveren, zodat het verhuurbedrijf genoeg meubilair op voorraad heeft. Naast statafels, gewone tafels en stoelen is er ook nog ander meubilair wat je kunt huren. Denk bijvoorbeeld eens aan banken voor aan eettafels, of zitbanken om in te loungen, zitzakken/beanbags en krukken voor statafels of barkrukken. Je kunt, om alles extra mooi aan te kleden, vaak ook extra’s huren. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het huren van tafellinnen, servetten, tafelrokken voor de statafels, mooie hoezen voor de stoelen, etc. Bekijk alle meubelverhuur bij jou in de buurt en vind de verhuurder die het beste bij je past. 

Meubels huren, dit is waar je op moet letten

Als je een of meerdere meubels gaat huren, dan kan het handig zijn om van tevoren eventjes bij een paar dingen stil te staan. We geven je graag wat tips om het vergelijken van de verschillende verhuurbedrijven wat makkelijker te maken. Zo is het goed om te weten dat niet alle verhuurbedrijven alle bijkomende kosten bij het bedrag meerekenen. Zo kan het voorkomen dat het eindbedrag niet is zoals verwacht. Verhuurders vermelden de prijzen niet altijd inclusief btw, leveringskosten en schoonmaakkosten. Wil je graag zelf de meubels ophalen en naderhand weer terugbrengen. Dan kan het zijn dat er wat kosten van de totaalprijs af gaan. Bedenk van tevoren voor hoelang je de meubels wilt huren. Wil je voor een langere termijn meubels huren? Dan kan het zijn dat de verhuurders een verlaagde dagprijs rekenen. Neem hiervoor contact op met de door jou gekozen verhuurder.