VW busje huren

Kenmerken en varianten

Aantal personen variërend tot 8 personen
Rijbewijs B
Bouwjaar variërend vanaf 1967
Uitvoering handgeschakeld
Op avontuur met een vintage Volkswagen busje!

Wil je de tijd van de flowerpower herbeleven, ben je gek op oldtimers of wil je gewoon al heel lang een keer in een origineel Volkswagen busje rondtoeren? Huur ‘m dan en zoek het avontuur op! Dit hippiebusje is ook erg populair voor speciale gelegenheden en dan dus ook worden gehuurd als trouwauto. Je kunt bij sommige verhuurders ervoor kiezen om er een chauffeur bij te huren, maar je mag in vrijwel alle gevallen ook lekker zelf rijden. Een Volkswagen busje beschikt over 7 tot 8 zitplaatsen en is ook geschikt als eyecatcher voor op evenementen of om mee op vakantie te gaan. Ben jij een echte Volkswagen liefhebber? Misschien is een Volkswagen Kever dan ook wel wat voor jou!

Waar let je op als je een Volkswagen busje huurt?

Volkswagen busjes zijn voorzien van een authentiek of een gerenoveerd interieur. Wil je lekker ontspannen kunnen rijden? Ga dan voor een verhuurbedrijf dat navigatie erbij kan leveren. Hier zitten overigens wel kosten aan verbonden. Verder is het slim om tijdens het vergelijken van de verhuurbedrijven te kijken naar de hoogte van de borgsom, het aantal gratis kilometers dat je mag rijden (km vrij) en de kilometerprijs die je betaalt voor iedere extra gereden kilometer. Ben je van plan om op vakantie te gaan met het busje? Dan wil je natuurlijk dat de kilometerprijs zo laag mogelijk is. Mocht je trouwens met het busje op vakantie willen en er ook in willen slapen? Kijk dan eens naar de Volkswagen camper. Erg leuk en perfect voor vakanties. Let op! Soms vervalt de kilometerbeperking en hoef je ook geen kosten te betalen voor extra bestuurders als je een gps-systeem bij het busje huurt. Check voordat je gaat huren ook de hoogte van je eigen risico en de mogelijkheid om deze te verlagen. Dit is raadzaam, aangezien je dit bij schade veel geld kan besparen. Verder kun je nog letten op eventuele verzekeringen en of deze bij de huurprijs zitten inbegrepen.

Tip: Wil je een ritje in een mooi VW busje cadeau doen? Dat kan! Sommige verhuurbedrijven bieden namelijk de mogelijkheid om een cadeaubon te kopen!

Gerelateerde categorieën