Personenbus 9 persoons huren

20 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 40,- tot € 165,- per dag, afhankelijk van de uitvoering, prijs per km en het aantal vrije km. (huuradvies)

Top 20 verhuurbedrijven

 • Meest gekozen
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Huurprijzen

Min.
Gem.
Max.
Per dag
40,-
110,-
165,-
Per weekend
80,-
219,-
330,-
Per week
280,-
768,-
1155,-

Kenmerken en varianten

Aantal zitplaatsen maximaal 9 (inclusief bestuurder)
Aantal deuren 4 of 5
Versnelling handgeschakeld of automaat
Brandstof diesel of benzine
Rijbewijs B

Meest voorkomende kenmerken

 • Airco (14)
 • Diesel (12)
 • Rijbewijs B (12)
 • Handgeschakeld (10)
 • Nederlands identiteitsbewijs (7)
 • Trekhaak (4)
 • Automaat (3)
 • Renault (3)

De volgende data helpen je verder

Min.
Gem.
Max.
Kosten per extra kilometer
€0,18
€0,27
€0,49
Eigen risico
€500
€893,75
€1250
Aantal vrije kilometers per dag
100
171,67
300
Borg
€250
€407,14
€500
Minimale leeftijd
18
18,75
21
Kosten inzittendenverzekering per dag
€6,05
€6,05
€6,05
Kosten extra bestuurder per dag
€3
€3
€3

Meest voorkomende voorwaarden

Rijden in het buitenland mogelijk
 • Ja (12)
 • Nee (0)
Eigen risico afkoopbaar
 • Ja (12)
 • Nee (0)
Terugbrengen buiten openingstijden
 • Ja (6)
 • Nee (0)
Inzittendenverzekering
 • Ja (4)
 • Nee (0)
Haal- en brengservice
 • Ja (4)
 • Nee (0)
Gratis pechhulp
 • Ja (3)
 • Nee (0)

Recente huuraanvragen

Fiat Ducato 9 pers. in Utrecht

voor 2 dagen en 3 uur bij AvaRent

Gisteren om 21:15

9 persoonsbus in Roermond

voor 1 dag en 17 uur bij Adrem Limburg

Gisteren om 20:35

Personenbus 9 persoons in Lelystad

voor 6 uur en 30 minuten bij Autoradam

Gisteren om 09:05

Fiat Ducato 9 pers. in Utrecht

voor 9 uur bij AvaRent

Afgelopen woensdag om 23:22

Fiat Ducato 9 pers. in Utrecht

voor 1 week en 2 dagen bij AvaRent

Afgelopen woensdag om 22:32

9 Persoons bus in Veenendaal

voor 4 dagen en 7 uur bij Autoverhuur Kroon

Afgelopen woensdag om 19:31

9 Persoons bus in Veenendaal

voor 1 week en 1 dag bij Autoverhuur Kroon

Afgelopen woensdag om 18:39

9 persoons Personenbus in Leeuwarden

voor 2 dagen bij Gill Autoverhuur

Afgelopen woensdag om 10:13

Renault Traffic 9 persoons bus in Hoofddorp

voor 2 weken en 4 dagen bij MABI Mobility

Afgelopen woensdag om 09:03

9 persoonsbus in Roermond

voor 4 uur bij Adrem Limburg

Afgelopen dinsdag om 23:05

Personenbus 9 persoons huren | Ford Transit in Den Haag

voor 1 week en 8 uur bij Helm Autoverhuur

Afgelopen dinsdag om 20:20

Personenbus 9 persoons in Lelystad

voor 6 uur en 30 minuten bij Autoradam

Afgelopen dinsdag om 17:15

9 Persoons bus in Veenendaal

voor 6 dagen en 18 uur bij Autoverhuur Kroon

Afgelopen dinsdag om 15:46

9 persoons | Peugeot Traveller in Den Bosch

bij KAV Autoverhuur

Afgelopen dinsdag om 13:29

9 persoons Personenbus in Leeuwarden

voor 12 uur en 30 minuten bij Gill Autoverhuur

Afgelopen maandag om 23:45

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


9,0

Overzichtelijke website met duidelijke informatie (geen verborgen kosten). Reserveren van een auto / busje is zeer gebruiksvriendelijk en ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Kreeg snel een bevestiging.

Gehuurd:

Personenbus 9 persoons

op 19-08-2023

15-03-2023


10

zeer schoon en zeer vriendelijk geholpen

Gehuurd:

Personenbus 9 persoons

op 06-03-2023

09-03-2023


9,0

Fijne, nette, schone bus. Lekker ruim en reed heel soepel. Had er van te voren een beetje schrik voor, maar was een fluitje van een cent. Top reisje gemaakt.

Gehuurd:

Personenbus 9 persoons

op 16-12-2022

25-02-2023


10

Alles zeer netjes geregeld. Kregen een 9 persoonsbeschrijving mee waar nog nog geen 1000 kilometer op stond. Uitstekende controle van de schades voordat je het voertuig meeneemt. Bedrijf geeft vertrouwen.

Gehuurd:

Personenbus 9 persoons

op 19-05-2022

11-02-2023


10

Een festival bezocht met een groep vrienden vanuit ons hotel. Wat was dit makkelijk en snel te regelen via Pouwverhuur. Een vriendelijke benadering aan de telefoon, mensen die met je meedenken, dat vind ik altijd zeer prettig. De prijs viel ons ook alles mee! De bus bleek verder een prima vervoermiddel, schoon en netjes. Onze festivaldag was zeer geslaagd op deze manier, volgend jaar gewoon weer bij jullie hoor! Bedankt! Lees meer

Gehuurd:

Personenbus 9 persoons

op 05-08-2021

28-12-2022


10

Bedrijfsuitje, hoe regel je dat? Iedereen in één bus en teambuilding creëren natuurlijk. Pouw Rent heeft ons goed advies gegeven welke personenbus het beste bij ons zou passen, nou.. dat was echt zo. De jongens hebben het in tijden niet zo leuk gehad. De bus was schoon, reed confortabel en stiekem wilden we hem niet inleveren, zo fijn was die. Voor de volgende keer zijn we weer bij Pouw Rent voor een wagen! Lees meer

Gehuurd:

Personenbus 9 persoons

op 13-12-2022

14-12-2022


9,0

Top bus prima voor mekaar fijn volk lekker doe maar gewoon cker een aanrader 👍

Gehuurd:

Personenbus 9 persoons

op 09-12-2022

12-12-2022
Een 9 persoons bus: ideaal voor personen- of vakantievervoer

Voor het vervoeren van acht personen (exclusief chauffeur) is een 9 persoonsbus perfect om te huren. Via Huren.nl kun je makkelijk zoeken op locatie. Zo zie je eenvoudig welk verhuurbedrijf het dichtst bij jou in de buurt zit: handig voor het ophalen en brengen van het busje. Ben je op zoek naar een kleinere personenbus waar minder mensen in kunnen? Wellicht is het huren van een 6-persoonsbus of een MPV dan een goede optie.

Tips en weetjes over het huren van een 9-persoonsbusje

Voor het huren van een busje waar negen personen in passen heb je gewoon rijbewijs-B nodig. Handig om rekening mee te houden: sommige verhuurbedrijven hanteren een minimumleeftijd voor het huren van een personenbus. Andere verhuurbedrijven hanteren een beleid waarmee je alleen een bus kunt huren als je één of meerdere jaren in het bezit bent van je rijbewijs B. Dit soort regels verschillen per verhuurbedrijf.

Als je van plan bent om het busje te huren om mee op vakantie te gaan, bekijk dan goed of er naast genoeg plek voor iedereen die meegaat, ook genoeg plek voor alle bagage is. Vooral als je op wintersport gaat kan het handig zijn om even te checken bij de verhuurbedrijven of er genoeg laadruimte is voor de ski’s en alle andere benodigdheden. Wist je dat je bij sommige verhuurbedrijven ook een extra skibox kan huren, voor op de bus. Hetzelfde geldt, als je een busje voor negen personen huurt om als pendelbus in te zetten: hotelgasten en zakenpartners kunnen veel bagage bij zich hebben. Zoek je specifiek een 9 persoonsbusje om te huren waar ook een trekhaak en/of een dakdrager op zit, bekijk dan via Huren.nl welk verhuurbedrijf de juiste busjes verhuurt.

Huren met vaste of vrije kilometers?

Er zijn verschillende soorten personenbusjes voor negen personen te huur. Eén van de meest voorkomende busjes die verhuurd wordt is de bekende Volkswagen Transporter. Vaak huur je een transporter voor negen personen met een aantal vrije kilometers. Je krijgt dan bijvoorbeeld 100 of 150 kilometers vrij per dag, daarna betaal je een klein bedrag per extra gereden kilometer. Het aantal vrije kilometers of het bedrag voor extra kilometers verschilt per verhuurbedrijf. Let op, en vergelijk altijd de huurvoorwaarden per verhuurbedrijf. Soms wordt er namelijk een lage huurprijs aangeboden, maar volgt er een hoge nacalculatie. Houdt tijdens het vergelijken ook rekening met het eventueel verlagen van het eigen risico en check altijd hoe het zit met verzekeringen.

Loop bij het ophalen van de personenbus samen met de verhuurder een rondje om de auto en check of er schade op de wagen zichtbaar is. Aan het einde checkt de verhuurder de bus weer, om te zien of er eventueel schade bij is gekomen. Zo niet, krijg je je borg gewoon terug. Denk ook aan pechhulp voor onderweg. Sommige verhuurders bieden een 24/7 pechhulp, nationaal en soms zelfs internationaal! Huur slim, huur een personenbus voor 9 personen via Huren.nl!

Veelgestelde vragen

Reserveren

Wat is de minimale huurperiode?
De huurperiode van een personenbus 9 persoons is afhankelijk van de verhuurder, dit kan variëren van een dag tot een dagdeel. Kijk voor de minimale huurperiode op de website van de verhuurder, of neem contact met hen op.
Hoe kies ik de juiste verhuurder?
Het kiezen van de juiste verhuurder is voornamelijk afhankelijk van jouw wensen, dit hangt namelijk sterk af waarvoor je het busje wilt huren. Bij een aantal bedrijven kun je een busje niet langer huren dan een bepaalde periode. Dus wil je voor een lange tijd op vakantie? Kijk dan bij elke verhuurder naar hoe lang je het busje kan huren. Daarnaast is het handig om te bekijken of je met het busje naar het buitenland mag. Verder is het de vraag of je meer waarde hecht aan een lage prijs, of bijvoorbeeld veel positieve beoordelingen. Maak hierin zelf een keuze en vergelijk bovenaan de pagina de verhuurders in jouw omgeving op prijs, locatie en beoordelingen. Via Huren.nl kun je makkelijk, snel en goedkoop een busje huren.
Hoeveel kilometer mag ik rijden met de gehuurde personenbus?
Elke verhuurder hanteert een ander beleid qua aantal kilometers. Er zijn verhuurders die een bepaald aantal vrije kilometers geven, hierdoor betaal je alleen de kilometers die je gereden hebt bovenop de vrije kilometers. Ook kun je vaak kiezen voor onbeperkte kilometers waarbij je een vast bedrag betaalt en vervolgens een onbeperkt aantal kilometers mag rijden. Dit is vaak interessanter dan betalen per kilometer wanneer je een flinke afstand gaat afleggen met de bus. Bekijk bij het verhuurbedrijf de kosten per kilometer, of de prijs voor onbeperkte kilometers.
Moet ik borg betalen?
Bij het huren van een 9 persoonsbus moet je bij iedere verhuurder borg betalen. De minimale borg verschilt per verhuurder. De borg varieert tussen €300 en €1000. De borg is ook afhankelijk van de categorie die je huurt en hoe lang je huurt. Bij de meeste verhuurders betaal je de borg op het moment dat je het busje op komt halen. Mits de personenbus in orde is, wordt de borg na ontvangst van de auto teruggestort op je rekening.
Kan ik een 9 persoons bus huren op zondag?
Voor zondagen een busje huren is bij veel verhuurders mogelijk. In veel gevallen zul je dan de bus op zaterdag op moeten halen, aangezien er maar weinig verhuurbedrijven op zondag geopend zijn. Vergelijk de verhuurbedrijven dus op openingstijden en ophaalvoorwaarden. Informeer naar de mogelijkheden bij het verhuurbedrijf.
Kan ik mijn reservering kosteloos annuleren?
Bij de meeste verhuurders is op tijd annuleren kosteloos, vaak dien je de reservering minimaal 24 uur voor vertrek te annuleren. Voordat je een 9 persoonsbus huurt is het belangrijk om de annuleringsvoorwaarden te controleren om niet voor verrassingen te komen staan.
Wat is de minimale leeftijd bij het huren van een 9 persoons bus?
De minimale leeftijd varieert van 18 tot 23 jaar. De minimale leeftijd hangt af van het verhuurbedrijf en per voertuig. Bij bijna alle verhuurders moet de bestuurder minimaal één jaar een rijbewijs hebben. Vergelijk de verhuurders en controleer de minimale leeftijd en hoe lang je minimaal het rijbewijs in bezit moet hebben.

Levering

Is het mogelijk om het busje op locatie te laten bezorgen?
Indien gewenst, is het bij enkele verhuurders mogelijk om een busje op locatie af te laten leveren en na de huur weer op te laten halen. Vaak zijn hier kosten aan verbonden. Vergelijk de verhuurders en bekijk bij welk verhuurbedrijf levering mogelijk is en tegen welk tarief.
Waar moet ik op letten bij het ophalen van de 9 persoons bus?
Voordat je een huurauto gaat ophalen is het handig om te weten wat je nodig hebt. Neem bij het ophalen van het busje je rijbewijs mee en zorg dat je de borg kan betalen. Of je dit contant of per pin moet betalen hangt af van het verhuurbedrijf. Voordat je met de gehuurde bus wegrijdt raden wij je aan om foto’s te maken van alle eventuele huidige schadeplekken aan de huurauto. Maak foto’s van de schade plekken en laat deze schade plekken op papier erkennen. Lever je de auto weer in? Laat de verhuurder op papier erkennen dat er geen nieuwe beschadigingen zijn aangebracht tijdens de huurperiode.
Kan ik de huurauto na sluitingstijd inleveren?
In veel gevallen is het niet mogelijk om de gehuurde bus na sluitingstijd in te leveren. Is het voor jou niet mogelijk om de bus tijdens de openingstijden in te leveren? Vergelijk dan de verhuurbedrijven in jouw omgeving en kijk bij welk verhuurbedrijf je de mogelijkheid hebt om de bus na sluitingstijd in te leveren. Bij de meeste verhuurbedrijven staat er vermeld of dit kan of niet. Kun je de informatie niet vinden? Neem dan contact op met het verhuurbedrijf.
Kan ik de personenbus 9 persoons inleveren op een andere locatie dan waar ik deze heb opgehaald?
Waar je de bus kan afleveren verschilt per verhuurder. In sommige gevallen is het mogelijk om de 9 persoonsbus bij een andere locatie af te leveren. Bij sommige verhuurders wordt er een toeslag berekend wanneer je de auto inlevert bij een andere locatie. Neem contact op met het door jou gekozen verhuurbedrijf en bespreek de mogelijkheden en de eventuele bijkomende kosten.

Gebruik

Mag ik met het busje naar het buitenland rijden?
Het is bij veel busjes verhuurders toegestaan om met de auto naar het buitenland te gaan. Dit kan natuurlijk afwijken, dus controleer altijd voordat je gaat huren bij de verhuurder wat de mogelijkheden zijn. Wil je het busje speciaal huren om naar het buitenland te gaan, bekijk dan ook hoe ver je mag rijden qua kilometers.
Mogen anderen de bus besturen terwijl ik het busje heb gehuurd?
Of je huurperiode kan verlengen hangt af van de voorwaarden van het verhuurbedrijf. In veel gevallen is het mogelijk om de huurperiode te verlengen mits dit voor een bepaalde tijd wordt gevraagd. Informeer bij jou verhuurbedrijf naar de mogelijkheden.
Kan ik de huurperiode tijdens het gebruik verlengen?
Of je huurperiode kan verlengen hangt af van de voorwaarden van het verhuurbedrijf. In veel gevallen is het mogelijk om de huurperiode te verlengen mits dit voor een bepaalde tijd wordt gevraagd. Informeer bij jou verhuurbedrijf naar de mogelijkheden.