Recente huuraanvragen

Springkussen open | Klein in Maasdijk

voor 8 uur bij Eeft van der Ende Entertainment

Afgelopen zaterdag om 09:56

Springkussen Multiplay in Laren

voor 11 uur bij Unieke Uitjes.nl

13-07-2024

Open springkussen | Middel in Maasdijk

voor 6 uur en 30 minuten bij Eeft van der Ende Entertainment

12-07-2024

Unicorn springkussen bounce in Ridderkerk

voor 5 uur bij Konings Kidsparty

06-07-2024

Unicorn springkussen bounce in Ridderkerk

voor 7 uur bij Konings Kidsparty

06-07-2024

Open springkussen dinosaurus in Ridderkerk

voor 12 uur bij Konings Kidsparty

05-07-2024

Springkussen open | Klein in Maasdijk

voor 4 uur bij Eeft van der Ende Entertainment

05-07-2024

Unicorn springkussen bounce in Ridderkerk

voor 6 uur bij Konings Kidsparty

28-06-2024

Open springkussen dinosaurus in Ridderkerk

voor 11 uur bij Konings Kidsparty

23-06-2024

Springkussen Multiplay Krokodil in Delft

voor 11 uur bij Partyverhuren.nl

20-06-2024

Open springkussen dino multiplay in Ridderkerk

voor 9 uur bij Konings Kidsparty

19-06-2024

Springkussen Jungle overdekt in Delft

voor 12 uur bij Partyverhuren.nl

15-06-2024

Open springkussen dinosaurus in Ridderkerk

voor 6 uur bij Konings Kidsparty

07-06-2024

Springkussen Jungle overdekt in Delft

voor 12 uur bij Partyverhuren.nl

01-06-2024

Unicorn springkussen bounce in Ridderkerk

voor 9 uur bij Konings Kidsparty

31-05-2024

Open springkussen dinosaurus in Ridderkerk

voor 11 uur bij Konings Kidsparty

26-05-2024

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Twee springkussens tijdens onze jaarlijkse medewerkers bbq. Wederom zeer goed verzorgd door het team van Young Professionals. Flexibel, accuraat, zoals het hoort. Dank!

Gehuurd:

Springkussen overdekt

op 29-06-2024

04-07-2024


9,0

Super service! Heel beleefd, goede communicatie en goed bereikbaar. Netjes en zorgvuldig neergezet en weer opgeruimd! Bedankt weer en tot de volgende keer!

Gehuurd:

Springkussen open

op 11-05-2024

16-05-2024


10

Het unicorn springkussen was he-le-maal geweldig voor de 4e verjaardag van mijn dochter. Heel erg bedankt voor het opzetten en weer afbouwen.

Gehuurd:

Springkussen open 22-04-2024


10

We hebben voor de tweede keer een springkussen gehuurd voor ons dochter om haar verjaardag te vieren. We zijn heel erg tevreden met de bedrijf. Personeel zijn heel erg vriendelijk .We gaan zeker voor de volgende jaar weer bij hun komen .We delen graag met ons lieve vrienden ons leuke ervaringen. Nogmaals bedanken naams mij hele familie voor deze fantastische service van jullie en tot volgende keer. Met vriendelijke groet, Familie Veltkamp. Lees meer

Gehuurd:

Springkussen open

op 14-04-2024

15-04-2024


10

De kinderen hebben heel erg genoten van het leuke springkussen met een glijbaan. Er werd goed meegedacht over het leveren en ophalen van het springkussen. Zeker een aanrader.

Gehuurd:

Springkussen open

op 16-03-2024

25-03-2024
Kinderfeestje? Huur een springkussen of luchtkussen

Als je van plan bent een springkussen of luchtkussen te huren is hiervoor ontzettend veel keuze. Niet alleen zijn er allerlei verhuurbedrijven, maar ook zijn er veel verschillende soorten springkussens te verkrijgen. Van kleine luchtkussens tot grote klim- en glijattracties: er is voor elk wat wils. Met zo veel keuzes kan het moeilijk zijn om te beslissen welke optie nou de beste is. Daarom zetten wij verhuurders van springkussens voor je op een rij. Ook geven we je praktische informatie over waar je verder nog aan moet denken voordat je een springkussen huurt.

Waarom een springkussen huren?

De meeste kinderen zijn dol op springkussens, daarom zijn deze speelattracties dan ook zeer populair bij kinderfeestjes. Maar ook voor grote evenementen en zelfs bedrijfsfeestjes of sportdagen zijn luchtkussens een optie. Zo kun je een sportdag wel heel creatief invullen door bijvoorbeeld een lange stormbaan te huren. Met dit lange opblaasbare hindernisparcours werk je op een actieve, leuke manier aan je conditie. Ook voor feestjes waar de hele familie bij aanwezig is kunnen springkussens een leuke invulling geven voor de kinderen. Het huren van springkussens is dus mogelijk voor diverse gelegenheden voor jong en oud.

Goed om te weten bij het huren van een luchtkussen

Niet alle springkussens zijn hetzelfde, daarom is het van te voren goed om te weten wat voor soort springkussens je wilt en waarvoor je de attractie wilt huren. Bij kinderfeestjes moet je rekening houden met het aantal kinderen dat er zal komen. Er is namelijk voor de verschillende formaten luchtkussens een maximaal aantal kinderen dat er tegelijk op mag. Voor de veiligheid is het dan ook belangrijk dat hier op wordt gelet. Ook is niet elk springkussen voor alle leeftijden geschikt. Let dus op de minimum- of maximumleeftijd die bij de attractie vermeld staat, bijvoorbeeld: tot 10 jaar of vanaf 6 jaar. Voordat je een springkussen huurt is het ook goed om na de denken waar je het kussen wilt neerzetten.

Op de websites van verhuurders staat de oppervlakte van het luchtkussens vaak vermeld, dus kijk of dit ook past op de plek waar je van plan bent de attractie neer te zetten. Past het niet? Kijk dan of je misschien een kleiner formaat springkussen kunt huren of een andere locatie kunt vinden. Houd hierbij ook rekening met de blowers die met de springkussens worden meegeleverd. Deze moeten op een elektriciteitsnet met een bepaalde hoeveelheid voltage worden aangesloten, bijvoorbeeld op een stopcontact van 230 V. Kijk of dit ook mogelijk is. Denk er ook aan of je het luchtkussen zelf wil en kan opbouwen. Bij sommige verhuurbedrijven zit deze service er standaard bij en wordt het springkussen door het bedrijf voor je opgezet, maar dit is niet altijd het geval. Als je bovendien zelf goed weet hoe je dit moet doen kan het mogelijk voordeliger zijn om niet van deze service gebruik te maken. Daarnaast is vervoer van de springkussens en bijbehorende blowers een belangrijk punt. Kijk of bij de verhuurbedrijven de prijzen inclusief bezorging zijn of dat het de bedoeling is dat je zelf voor vervoer zorgt.

Een springkussen kort nodig? Huur per dagdeel!

De prijzen van het huren van een springkussen zijn vaak per dag, maar het kan zijn dat je een springkussen alleen in de middag of ochtend nodig hebt vanwege de duur van een feest of evenement. Kijk dan naar de mogelijkheden om een luchtkussen per dagdeel te huren. Dit zal niet bij alle verhuurbedrijven een optie zijn, maar waar het wel kan zal het huren voor een dagdeel goedkoper zijn dan de kosten voor een hele dag. Dit kan een goede manier zijn om geld te besparen, mocht je er echt zeker van zijn een springkussen niet langer nodig te hebben. Als je daarentegen een springkussen voor een langere periode wilt huren vanwege een feest of evenement dat meerdere dagen duurt, kun je kijken naar de prijzen per week. De gemiddelde kosten per dag zullen hier lager zijn en dit kan dus een voordeligere optie zijn. Maar ook hierbij geldt: kijk naar de mogelijkheden van het verhuurbedrijf.

Veelgestelde vragen

Reserveren

Wat voor soort springkussens kan ik huren?
Als je een springkussen wilt huren is hiervoor ontzettend veel keuze. Niet alleen door het grote aantal verhuurbedrijven maar ook doordat er veel verschillende soorten springkussens zijn. Bij kinderfeestjes moet je rekening houden met het aantal kinderen dat er komen. Er is namelijk voor de verschillende formaten luchtkussens een maximaal aantal kinderen dat er tegelijk op mag. Ook niet elk springkussen is voor iedere leeftijd geschikt. Zo is een interactief of shooting springkussen niet geschikt voor zeer jonge kinderen. Let bij het kiezen van een springkussen altijd op de minimum- of maximumleeftijd die bij de attractie vermeld staat. Voordat je een kussen huurt is het ook handig om te bedenken waar je het springkussen wilt neerzetten. De grote springkussens zoals het multiplay springkussen en het bewegende springkussen nemen namelijk veel ruimte in beslag. Benieuwd welk type of formaat springkussen het beste bij jouw wensen past? Laat je adviseren door het verhuurbedrijf!
Moet je bij borg betalen bij springkussenverhuur?
Enkele verhuurders vragen borg. De minimale borg verschilt per verhuurder. De borg is ook afhankelijk van het soort luchtkussen en de huurperiode. De borg varieert tussen de €25 en €100. Bij de meeste verhuurders die borg vragen betaal je de borg op het moment dat het springkussen wordt overgedragen.
Hoe lang van te voren moet ik een luchtkussen reserveren?
We raden je aan om een springkussen zo ver mogelijk van tevoren te reserveren. Vooral tijdens de zomermaanden is springkussenverhuur zeer populair. Huur zo ver mogelijk van te voren een springkussen, zo vergroot de kans dat je het springkussen succesvol in je bezit hebt op de door jou gekozen dag.
Kan ik mijn reservering annuleren bij slecht weer?
Dit verschilt sterk per verhuurder. Vaak hanteert de verhuurder een regeling zoals een 'mooi weer garantie'. Zo zijn er verhuurders waarbij je de reservering kosteloos kunt annuleren als de regenkans een X aantal procent is. Check voordat je gaat huren wat de regels zijn omtrent annuleren en voorkom onenigheid.
Zijn de blower, haringen en het grondzeil inbegrepen bij de prijs?
Deze benodigdheden zijn vaak bij de prijs inbegrepen. Een haspel niet, deze kun je vaak apart huren. Controleer voor de zekerheid bij de verhuurder welke accessoires en benodigdheden bij de prijs zijn inbegrepen.
Op welke manier kan ik betalen?
Bij het online reserveren van een luchtkussen kun je in sommige gevallen meteen met iDeal betalen. Bij enkele verhuurders betaal op het moment dat het springkussen wordt geleverd. In andere gevallen kun je ook achteraf betalen met AfterPay of op factuurbasis. Bekijk de mogelijkheden bij de door jou gekozen verhuurder of overleg met het verhuurbedrijf over de mogelijkheden.

Levering

Kan ik een springkussen laten bezorgen?
Bij vrijwel elk springkussen verhuurbedrijf is het mogelijk om een springkussen op locatie te laten bezorgen. De meeste verhuurders leveren het springkussen gratis tot een bepaalde afstand. Daarna rekenen de verhuurbedrijven vaak een prijs per kilometer.
Wordt het springkussen voor mij opgebouwd?
In de meeste gevallen moet je het springkussen zelf opzetten. Een springkussen zet je binnen enkele minuten op en is vaak niet moeilijk. Bij de levering krijg je in de meeste gevallen instructies over het opzetten en het gebruik van het springkussen. Het moeilijkste deel van het opzetten is het versjouwen. Houd er rekening mee dat je wellicht een tweede persoon nodig hebt om het springkussen te verplaatsen.
Worden aggregaten of haspels meegeleverd?
In bijna alle gevallen wordt een aggregaat en/of haspel niet meegeleverd. In veel gevallen zijn deze producten wel te huur bij een springkussen verhuurder. Met een aggregaat ben je niet afhankelijk van een stroompunt in de buurt en kun je het springkussen opzetten waar je maar wilt. Bekijk de mogelijkheden bij het verhuurbedrijf.
Kan ik een springkussen zelf ophalen?
In veel gevallen kun je het springkussen ophalen. Bespreek van te voren goed welk tijdstip het beste uitkomt. Een gemiddeld opblaaskussen weegt tussen de 50 en 150 kilo. De meeste springkussens kun je met 2 personen inladen en opzetten.
Wat gebeurt er tijdens de levering?
Voordat je een luchtkussen gaat ophalen of ontvangt is het handig om te weten wat je nodig hebt. Neem bij de levering altijd een legitimatiebewijs mee en zorg dat je de eventuele borg kunt betalen. Of je dit contant of per pin moet betalen hangt af van het verhuurbedrijf. Controleer dit daarom voorafgaand aan de huurperiode goed, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Gebruik

Moet ik het springkussen schoonmaken na gebruik?
De meeste verhuurders stellen het zeer op prijs als je het springkussen even met een doekje schoonmaakt. Het schoonmaken kan namelijk alleen bij een opgeblazen springkussen. Wanneer het springkussen vies wordt geretourneerd worden er vaak schoonmaakkosten verrekend door het verhuurbedrijf. Voorkom dit door jouw springkussen netjes en schoon te retourneren bij het verhuurbedrijf.
Ik wil het springkussen op een harde ondergrond plaatsen, mag dat?
Ja, dat mag bij vrijwel elk springkussen. Leg er wel altijd een grondzeil onder en zet het springkussen vast zodat hij niet teveel heen en weer schuift. Een grondzeil wordt vaak meegeleverd.
Wat moet ik doen bij regen?
Dek zo snel mogelijk de stroomaansluiting af! Bij regen is het handig om het luchtkussen gewoon opgeblazen te laten. De meeste springkussens kunnen goed tegen regen. Wanneer je het springkussen uit zet zal hij in elkaar zakken en vollopen met water. Laat daarom het springkussen altijd opstaan. Haal de kinderen naar binnen en wacht tot de bui is afgelopen. Als de bui over is kun je het springkussen makkelijk droogmaken met een doek. Lekker doorspringen als het een beetje regent? Kies dan voor een overdekt springkussen.
Moet er toezicht zijn op het springkussen?
Ja, het luchtkussen dient altijd onder toezicht te blijven van een volwassen persoon. Het springkussen mag niet onbeheerd achtergelaten worden. Dit om ongelukken te voorkomen.
Kan ik het luchtkussen aansluiten via een verlengsnoer?
Als je een verlengsnoer tot 25 meter gebruikt dan kan dit. Als je meerdere of langere verlengsnoeren gebruikt, raak je spanning kwijt. Bij een volbelast stopcontact en een verlengsnoer van bijvoorbeeld 100 meter zal een springkussen blower niet goed werken. Gebruik een zo kort mogelijk verlengsnoer of haspel en gebruik een leeg stopcontact.