Recente huuraanvragen

Rolsteiger 135 x 245 cm in Ulicoten

voor 6 dagen en 8 uur bij Spapens Verhuur

Vandaag om 20:21

Rolsteiger smal in Zeewolde

voor 2 weken bij A1 Verhuur B.V.

Vandaag om 11:36

Rolsteiger ASC/APW HT 6.2 meter in Rotterdam

voor 1 week bij Xtra Materieel B.V.

Vandaag om 11:27

Rolsteiger ASC/APW HT 4.2 meter in Rotterdam

voor 4 dagen en 10 uur bij Xtra Materieel B.V.

Gisteren om 22:31

Aluminium rolsteiger 0.75 x 2.45 | Vloerhoogte 8.20 meter in Nunspeet

voor 3 dagen en 18 uur bij Dekker Verhuur

Gisteren om 19:11

Rolsteiger AGS-PRO in Ridderkerk

voor 5 dagen en 10 uur bij Jansen Materialen BV

Afgelopen zaterdag om 12:34

Aluminium kamersteiger WH 3,0 Meter in Ridderkerk

voor 6 dagen en 3 uur bij Jansen Materialen BV

Afgelopen zaterdag om 12:01

Brede rolsteiger in Heiloo

voor 2 dagen en 9 uur bij Brouwer Steiger Verhuur

Afgelopen vrijdag om 09:51

Rolsteiger breed in Nijkerk GLD

voor 1 dag bij A1 Verhuur B.V.

Afgelopen donderdag om 10:43

Rolsteiger | 8 meter in Amsterdam

voor 2 weken bij Hoogzicht Steigers

16-07-2024

Rolsteiger in Vegelinsoord

voor 1 week bij Bouw Verhuur Friesland

16-07-2024

Smalle rolsteiger in Heiloo

voor 1 week bij Brouwer Steiger Verhuur

16-07-2024

Rolsteiger smal in Buurmalsen

voor 5 dagen bij Middelkoop Verhuur

15-07-2024

Rolsteiger in Vegelinsoord

voor 13 uur bij Bouw Verhuur Friesland

15-07-2024

Brede rolsteiger in Heiloo

voor 1 week en 8 uur bij Brouwer Steiger Verhuur

15-07-2024

Rolsteiger AGS-PRO in Ridderkerk

bij Jansen Materialen BV

14-07-2024

Smalle rolsteiger in Heiloo

voor 9 uur bij Brouwer Steiger Verhuur

14-07-2024

Rolsteiger smal in Barneveld

voor 2 dagen bij A1 Verhuur B.V.

14-07-2024

Smalle rolsteiger in Heiloo

voor 5 dagen bij Brouwer Steiger Verhuur

12-07-2024

Rolsteiger smal in Zeewolde

voor 2 dagen bij A1 Verhuur B.V.

12-07-2024

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers en materiaal in goede staat Topbedrijf

Gehuurd:

Rolsteiger

op 17-07-2024

24-06-2024


10

Uitstekende service en communicatie! Wij hadden door een foutieve planning van een ander verhuurder op het allerlaatste moment met spoed een stijger nodig voor de start van onze klus. Ik belde de dag voor aanvang en hoopte dat we het nog voor elkaar zouden krijgen. Wij zijn ontzettend goed geholpen door Robert en mochten de volgende ochtend de stijger ophalen! Wij waren daar ontzettend mee geholpen! Nogmaals bedankt! Lees meer

Gehuurd:

Rolsteiger

op 05-06-2024

17-06-2024


10

Zeer betrouwbaar, komt afspraken na, denkt mee, flexibel

Gehuurd:

Rolsteiger

op 04-06-2024

13-06-2024


9,0

Goede service, heldere communicatie en behulpzaam.

Gehuurd:

Rolsteiger 07-06-2024


10

Voor de 2e keer een steiger bij hen gehuurd die ook deze keer netjes op de afgesproken tijd geleverd werd en na een belletje ook weer keurig opgehaald. Geweldig materiaal voor een prima prijs en fijne “klantvriendelijke” services. Aanrader!

Gehuurd:

Rolsteiger

op 16-05-2024

23-05-2024


9,0

Wederom super goed geholpen en advies gekregen. Heel goed bedrijf met persoonlijke aandacht. Kan het iedereen aanraden.

Gehuurd:

Rolsteiger

op 08-04-2024

13-04-2024


9,0

Rolsteiger gehuurd. Vlot geleverd en korte lijnen

Gehuurd:

Rolsteiger

op 30-03-2023

12-04-2024
Steigerverhuur in Nederland, vind de verhuurders makkelijk en snel

Ben je op zoek naar een steiger om te huren? Dan bent je hier aan het goede adres! Bij ons kan je makkelijk en snel het steiger verhuurbedrijf vinden dat het beste bij je past. Het maakt niet uit wat voor soort project het is, hier vind je alle informatie die je nodig hebt voor een goede keuze. Wij hebben informatie over verschillende steigers en verhuurders op een rij gezet, zodat het makkelijker wordt om de juiste keuze te maken.

Steigers huren die aan elkaar gemonteerd worden

Steigers zijn er in verschillende soorten en maten. Heb je bijvoorbeeld lichte onderhouds- en renovatiewerkzaamheden? Dan kan je het beste een rolsteiger huren. Deze is verrijdbaar en makkelijk te monteren. Mocht je werkzaamheden hebben op bijvoorbeeld een dak , dan kan je de dakkapelsteiger huren en eenvoudig monteren aan de gehuurde rolsteiger, zodat je makkelijk en veilig kunt werken.

Naast de rolsteiger en de dakkapelsteiger kan ook de vouwsteiger of kamersteiger gehuurd worden voor onderhoudswerkzaamheden en is daarnaast handig voor installatiewerkzaamheden. De gevelsteiger is een ander soort steiger. Deze steiger is snel op te zetten en je kan een gedeelte of de complete gevel in de steigers zetten. Ben je meer op zoek naar een steiger die u kunt huren voor binnenshuis? Dan is de kamersteiger een goede optie. Als je met een groter project aan de slag moet, is een allround steiger geschikter. Deze steiger kan je prima uitbouwen wanneer nodig en is overal inzetbaar. Als je op grote hoogte moet werken, kan je wellicht gaan voor een trappentoren. Dankzij de tussenladders kan je met deze steiger veilig naar verschillende werkniveaus lopen.

Tips en tricks bij steigerverhuur

Bij het huren van een steiger bij een verhuurbedrijf is het slim om met een aantal dingen rekening te houden. Het allerbelangrijkste is natuurlijk de veiligheid. Als je een steiger huurt wordt er in de meeste gevallen een materialenlijst meegeleverd door de verhuurder. Lees deze heel goed door en controleer of alle materialen aanwezig zijn. Deze heb je nodig voor het goed opzetten van de steiger. Bij sommige steiger verhuurbedrijven kan je er ook voor kiezen om je steiger door het verhuurbedrijf zelf op de laten bouwen. Informeer hier voor het huren naar. Als je eenmaal op de steiger staat is het uiteraard zeer belangrijk om de veiligheidsregels in acht te nemen. Je mag niet vergeten dat er mensen kunnen lopen in de buurt van je steiger. Zorg er dus voor dat je alle gereedschap veilig opbergt en dat het gereedschap en de materialen niet naar beneden kunnen vallen. Voor je eigen veiligheid is het heel belangrijk dat je ervoor zorgt dat de steiger niet glad is en dat je niet op een hoge steiger staat bij een windkracht vanaf 6. Bij de aanbieder kan je informeren naar de veiligheidsmaatregelen die specifiek bij de steiger van je keuze horen.

Geld besparen met het huren van een steiger

Een steiger huren is om verschillende redenen een goede optie. Als je de steiger niet regelmatig nodig hebt kun je op deze manier veel geld besparen. Let er wel op dat bij aanbieders de prijzen exclusief BTW kunnen zijn en dat er een borg gevraagd kan worden. In de meestal gevallen maken aanbieders een goede prijs als de steiger voor meerdere dagen gehuurd wordt.

Veelgestelde vragen

Reserveren

Welke soorten steigers zijn er te huur?
Om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten op jouw zoekopdracht hebben we verhuurders voor de volgende soorten steigermateriaal: de rolsteiger, kamersteiger, gevelsteiger, dakkapelsteiger, metselsteiger, allround steiger, trapgat steiger, trappentoren, schoorsteensteiger, loopbrug, doorwerkkap, dakrandbeveiliging, hefsteiger, hangbruginstallatie, steigerplanken en de steiger aanhanger. Klik op de soort steiger waar je naar op zoek bent en wij tonen je alle bedrijven die actief zijn in de steigerverhuur, specifiek op het product dat jij zoekt bij jou in de buurt.
Wat voor soort steiger heb ik nodig?
De steiger die het meest geschikt is, is afhankelijk van veel verschillende factoren. De belangrijkste factoren zijn de locatie, de vorm van het pand, de werkomgeving, het aantal personen waarmee je op de steiger gaat werken en de duur van de werkzaamheden. Wil je de steiger makkelijk kunnen verplaatsen? Kies dan voor de rolsteiger, de steiger kan makkelijk verplaatst worden door de wieltjes onder de steiger. De kamersteiger is meer bedoeld voor binnen, bij het klussen of schilderen binnenshuis. Bij grote projecten aan de buitenkant van een gebouw kun je het beste gebruik maken van een gevelsteiger of metselsteiger. Ben je er nog niet helemaal uit? Dan kan de verhuurder in veel gevallen je advies geven over welke steiger je het beste kunt gebruiken. Er zijn namelijk veel verschillende soorten steigers te huur.
Wat is de minimale huurperiode van een steiger?
De minimale huurperiode kan sterk verschillen per soort steiger, een kamersteiger kan bijvoorbeeld een kortere huurperiode hebben dan een gevelsteiger. In de meeste gevallen is de minimale huurperiode langer dan één dag. We adviseren om meer informatie te vragen bij de door jou gekozen verhuurder.
Waar moet ik op letten bij het huren van een steiger?
Een steiger huren is makkelijk maar er zijn wel een aantal dingen waar je rekening moet houden. Ten eerste moet de hoogte van de steiger kloppen. Bekijk op welke hoogte je moet werken en welk bereik je hebt. Je wilt namelijk niet de hele tijd boven je hoofd werken. Daarnaast moet je weten waarvoor je de steiger wilt gebruiken en op basis daarvan kan je het type bepalen. Waar je ook op moet letten is of je de steiger zelf mag monteren of niet. In veel gevallen moet je de steiger laten bouwen. Bij de meeste verhuurders is de bouw van de steiger bij de prijs inbegrepen. Bij het vergelijken van verhuurders is het belangrijk om te controleren of de verhuurder het steigerbouw certificaat heeft.
Moet ik borg betalen?
Bij het huren van een steiger moet je bij bijna elke verhuurder borg betalen. De minimale borg verschilt per verhuurder. De borg is ook afhankelijk van de steiger die je huurt en hoe lang je huurt. Bij de meeste verhuurders betaal je de borg op het moment dat je steiger op komt halen of laat bezorgen. Mits alles in orde is, wordt de borg na ontvangst van de steiger teruggestort op je rekening.

Levering en montage

Kan een steiger op locatie worden geleverd?
Bij vrijwel elk steiger verhuurbedrijf is het mogelijk om de steiger op locatie te laten bezorgen. In de meeste gevallen wordt dit zelfs gratis gedaan. Bij enkele bedrijven heb je de mogelijkheid om de steiger op te halen. Controleer bij de verhuurder wat de mogelijkheden zijn en wat de eventuele transportkosten bedragen.
Worden eventuele accessoires ook meegeleverd?
De meeste accessoires zoals bijvoorbeeld veiligheidsharnassen, helmen, leuningwerken, hekwerken, trapgatbeveiligingen, randbeschermingen en ladders worden is veel gevallen apart verhuurd. Er zijn enkele verhuurders die de accessoires wel meeleveren. Accessoires zoals steigerklemmen, steigerplanken en steigerbuizen worden altijd meegeleverd. Op de door jou gekozen steiger pagina kun je alle verhuurders vergelijken, zo kun je de verhuurder vinden die het best bij jou past.
Wordt de steiger voor mij opgebouwd?
In veel gevallen wordt de steiger door de verhuurder gebouwd/geplaatst. Afhankelijk van de verhuurder kan de service hierbij verschillen. Sommige steiger verhuurders zullen extra kosten rekenen voor montage en bij andere aanbieders is de bouw bij de prijs inbegrepen. Dit hangt vaak af van de soort steiger. Kleine/lage steigers zoals de kamersteiger moet je in veel gevallen zelf bouwen. De grote/hoge steigers zoals de metselsteigers wordt het vaak voor je gebouwd. Wij adviseren je daarom om dit op de website van de aanbieder te controleren of eventueel contact met de verhuurder op te nemen.

Gebruik

Waar moet ik op letten tijdens het werken op een steiger?
Veilig werken op een steiger heb je zelf in de hand maar een aantal tips kunnen zeker niet kwaad. Beklim de hoge steigers altijd langs de binnenkant als dat mogelijk is. Probeer niet te veel rommel te maken op de steiger, je wilt namelijk niet struikelen op grote hoogte. Overschrijd nooit de maximale toegestane belasting en draag veiligheidskleding zoals handschoenen, veiligheidsschoenen en een helm.
Mag iedereen op een steiger werken?
In principe mag iedereen op een steiger werken mits de steiger deskundig goedgekeurd is voor gebruik. Vaak wordt deze goedkeuring aangegeven d.m.v. een steigerkaart. Als gewerkt wordt met een steigerkaart en deze ontbreekt, betekent dit dat de steiger niet betreden mag worden.