Recente huuraanvragen

Opslag container bij u geplaatst in Boskoop

voor 1 week en 8 uur bij Storage Box Bezorgd

10-07-2024

Opslag container bij u geplaatst in Boskoop

voor 1 week bij Storage Box Bezorgd

09-07-2024

Opslag container bij u geplaatst in Boskoop

voor 4 dagen en 3 uur bij Storage Box Bezorgd

04-06-2024

Opslagcontainer | zeecontainer in Nijkerk GLD

voor 6 maanden en 1 week bij A1 Verhuur B.V.

04-06-2024

Recente reserveringen

Opslag container bij u geplaatst in Boskoop

voor 1 week en 8 uur bij Storage Box Bezorgd

12-07-2024

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Tijdelijke opslag van meubels ivm woonkamer verbouwing Opslag container werd bezorgd, door ons gevuld met de meubels en zelfde dag weer opgehaald. Op 29 juni werd de container weer retour gebracht alwaar we deze hebben leeggehaald en daarna is de container weer door Opslagbakkie opgehaald. Gedurende de huurperiode hadden wij wat wijzigingen in retour datum en dat werd door de medewerkers op vriendelijke manier kosteloos aangepast. Kortom, een fantastische service. Lees meer

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 15-05-2024

10-07-2024


9,0

Super geregeld. Reserveren ging makkelijk. Plaatsen was prima. Afgesproken tijd en op de plek waar we wilden. Enige miste bij ons alleen ff een bevestings mail met de tijd dat het bakkie geplaatst en opgehaald zou worden. Hiervoor heb ikzelf gebeld, maar het contact ging super en makkelijk waarna alles prima en klantvriendelijk geregeld was. Prima te bereiken voor vragen etc. Lees meer

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 07-06-2024

27-06-2024


9,0

Heel handig een tijdelijke opslag voor de deur. Vriendelijke mensen die deze kwam halen en brengen. Fantastische service.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 09-05-2024

26-06-2024


10

Alles volgens afspraak. Schone bak. Geplaatst op de door ons aangegeven locatie.

Gehuurd:

Opslagcontainer 18-06-2024


9,0

Wij hebben een opslagcontainer gehuurd om de woonkamer meubels in te doen, zodat er vloerverwarming geplaatst kon worden in huis. Helemaal goed verlopen. Duidelijk wat er betaald dient te worden, geen verrassingen achteraf. Schone container dus de kussens van de bank konden er gewoon in. Voor ophalen hoefde niemand thuis te zijn. Al met al een goede actie anders zouden de meubels naar een opslag verhuur box toe moeten en dan had ik een chauffeur en tillers nodig gehad. Nu konden wij het makkelijk en snel voor de deur in de container doen. In onze gemeente dienden wij wel ontheffing aan te vragen bij de gemeente, omdat de container op een algemene parkeer plaats stond. 10 is voor God dus een dikke 9! Lees meer

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 17-05-2024

13-06-2024


10

Snelle reactie van de klantenservice toen ik een vraag had over reserveren. Goed meegedacht over de huurperiode ivm Pasen. Vriendelijk in mailcontact, aan de telefoon en bij het plaatsen van de opslagbakkies. Super tevreden!

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 30-05-2024

16-04-2024


10

Super handig om zo je spullen op te slaan. Keurig nette opslagcontainer en keurig op tijd gebracht. Fijne communicatie met medewerkers. Absolute aanrader!!!

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 09-03-2024

22-03-2024


10

Strak geregeld. Zeer handig aanrader

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 27-02-2024

21-03-2024


9,0

Was snel en goed geleverd.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 09-02-2024

21-03-2024


10

Wat een top bedrijf is dit! Super snelle service zowel met de levering en retour levering, maar ook heel netjes en zeer vriendelijk Telefonisch en per E-mail. Wij hebben gebruik gemaakt van een Opslagbakkie in de opslag ivm onze verhuizing en wij zouden de toppers van Opslagbakkie zeker nog eens benaderen als dit nodig. Een dikke vette 10+ wij raden Opslagbakkie zeker aan. Ga zo door Toppers! Lees meer

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 01-03-2023

12-03-2024


9,0

Prima oplossing voor tijdelijke opslag aan huis. Je betaalt per week en dat is overzichtelijk, vaste prijzen geen gedoe. Ook de bij te bestellen accessoires, zoals dekens en hondjes zijn handig. Na het voldoen van de betaling, kreeg ik de melding dat de bestelling ontvangen was en verwerkt werd. Daarna niets meer vernomen, en dan is het toch wel even spannend of je 3 weken later inderdaad de container geleverd krijgt. Op de ochtend van levering toch maar even gebeld, en het bleek allemaal goed te gaan. De container was eerder leeg dan verwacht, en na het doorgeven daarvan hoefde ik niet nog tot het einde van de week te wachten voordat de container werd opgehaald. Zeer vriendelijke en zorgvuldige chauffeur, volgens mij Rob. Lees meer

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 09-02-2024

12-03-2024


10

Denken pro actief mee om een oplossing te vinden. Komen de gemaakte afspraken keurig na waarbij al het personeel waar we contact mee hebben gehad zeer klantvriendelijk zijn.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 28-02-2024

11-03-2024


7,0

Op zich goede manier om even je meubels op te slaan. Maar container was niet waterdicht door een buts in het dak die er al in zat. Dus weken huren had zeker waterschade opgeleverd

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 21-02-2024

04-03-2024


9,0

Prima geregeld, op tijd gebracht en opgehaald. Netjes vlak opgesteld. Niets op aan te merken.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 25-01-2024

04-03-2024


9,0

Alles was mogelijk, super fijn bedrijf

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 26-01-2024

04-03-2024


9,0

Alles was zo geregeld en kon online. Prima service

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 18-01-2024

12-02-2024


10

Opslagcontainer op zeer korte termijn geleverd. Heel leuk telefonisch contact en duidelijke afspraken. Top bedrijf!!

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 12-01-2024

12-02-2024


9,0

netjes bezorgd, groot genoeg voorde opslag en je hoeft niet thuis te blijven voor het weer ophalen! Top !

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 15-01-2024

08-02-2024
Sla je materiaal veilig op in een opslagcontainer

Het huren van een opslagcontainer kan in verschillende situaties een slimme oplossing zijn. Denk bijvoorbeeld aan een werkplaats container op een bouwplaats voor de opslag van gereedschap, goederen en werktuigen. Aan het verbouwen? Huur dan een opslagcontainer om meubels en andere huisraad in op te slaan. Tijdens grote evenementen kun je het beste een koelcontainer huren. Deze is ideaal voor de opslag van drank en/of etenswaren. Daarnaast heb je ook nog de geïsoleerde container. Deze container is geschikt voor langdurige opslag, vanwege het gebrek aan condensvorming, Dit voorkomt beschadiging van de inhoud.

Een opslagcontainer huren? Check deze tips!

Er zijn een aantal punten waar je op moet letten voordat je gaat huren, ongeacht voor welke opslagcontainer je kiest. Vergelijk verhuurbedrijven door te kijken naar het formaat van de container, de huurprijs die ze hanteren en check de huurperiode en minimale huurtermijn. Daarnaast kun je kijken naar de huurvoorwaarden. In sommige gevallen moet je namelijk een vergunning hebben voor het plaatsen van de container. Ga ook na hoe het zit met eventuele extra’s waarover de container kan beschikken. Denk aan een slot, verwarming, stroomaansluiting en ventilatie. Houd ten slotte rekening met eventuele transport- en schoonmaakkosten.

Veelgestelde vragen

Bestellen

Welk type opslagcontainer heb ik nodig?
Welk opslagcontainer je nodig hebt, hangt af van het type opslag dat je wilt gaan gebruiken. Een 'gewone' opslagcontainer is puur voor het opslaan van spullen. Een zeecontainer is zeer geschikt voor het transporteren van spullen, zo ook over de zee. Een koelcontainer is voor het gekoeld opslaan van spullen en een geïsoleerde container zowel voor het opslaan als vervoeren van goederen, zonder dat er condensvorming mag ontstaan. De mobiele opslag is een speciale service waarbij er een opslagcontainer geplaatst wordt op locatie, je kan dan zelf je goederen inladen en het bedrijf haalt vervolgens de opslagcontainer op en stalt ze veilig in een opslagruimte op hun eigen vestiging. Je kunt het dus zien als een tijdelijke opslag van je spullen.
Hoe bestel ik een opslagcontainer?
Een opslagcontainer bestel je eenvoudig via een van de vele aanbieders, via de website of telefonisch. Geef daarbij aan wat je wilt opslaan of vervoeren en het bedrijf kan je helpen om de ideale maat te leveren. Natuurlijk kun je ook zelf een ruimtecalculator gebruiken wanneer de verhuurder deze op de website heeft staan, hiermee kun je gemakkelijk de juiste maat van de opslagcontainer berekenen. Mocht het niet lukken om de container online te bestellen of heb je nog vragen? Neem dan contact op met het desbetreffende verhuurbedrijf.
Zijn er kosten verbonden aan het opzeggen van mijn opslagcontainer?
Dit is sterk afhankelijk van het verhuurbedrijf en op welke termijn je opzegt. Vaak ga je een overeenkomst aan voor een bepaalde termijn. Wil je de opslagcontainer eerder opzeggen of laten ophalen, dan ben je vaak nog steeds het gehele huurbedrag kwijt. Weet je niet zeker welke voorwaarden het desbetreffende verhuurbedrijf hanteert, bekijk dan de algemene voorwaarden op de website van de aanbieder of neem contact op.
Moet ik ook borg betalen voor de opslagcontainer?
De meeste bedrijven hanteren een vast huurtarief, zonder borgkosten. Het zal dus in de meeste gevallen gaan om een all-in tarief. Dit kan echter wel verschillen per aanbieder. Weet je niet zeker of je wel of niet een borg hoeft te betalen? Neem dan contact op met de door jou gekozen aanbieder.
Op welke manieren kan ik betalen?
Het verschilt per verhuurbedrijf of je online kan betalen, of dat je een digitale factuur opgestuurd krijgt. Bij sommige partijen kun je gelijk online reserveren en betalen en bij andere partijen zul je eerst een offerte moeten aanvragen. Weet je niet zeker hoe je bij het desbetreffende bedrijf kan betalen, neem dan contact op met het bedrijf.
Hoe lang van tevoren moet ik een opslagcontainer bestellen?
Om er zeker van te zijn dat de door jou gekozen opslagcontainer beschikbaar is, raden wij je aan om minimaal een week van te voren te bestellen. Je wilt natuurlijk geen vertraging oplopen met het opslaan van jouw spullen. Als je de container voor een langere periode nodig hebt, is het verstandig om minimaal een maand van te voren de container te reserveren. Als je de container nog op dezelfde dag nodig hebt, neem dan contact op met het bedrijf, wie weet kunnen zij jou uit de brand helpen.

Levering

Moet ik aanwezig zijn bij de plaatsing en het ophalen van de opslagcontainer?
Of je verplicht aanwezig moet zijn bij de plaatsing en het ophalen hangt af van de voorwaarden van de verhuurder. In veel gevallen hoef je niet aanwezig te zijn en kun je bij het bestellen aangeven waar de container geplaatst moet worden. Wij raden je aan bij de plaatsing aanwezig te zijn, zodat je er zeker van bent dat de container op de juiste plaats wordt neergezet. Zorg bij het ophalen ervoor dat de container toegankelijk is zonder obstakels zodat de chauffeur de container eenvoudig kan oppikken en jij vaak niet aanwezig hoeft te zijn. Containerverhuur word je hierdoor lekker makkelijk gemaakt.
Zijn de transportkosten bij de huurprijs inbegrepen?
In veel gevallen zijn de transportkosten bij de huurprijs inbegrepen evenals de stalling van de container. Controleer bij het bestellen van de opslagcontainer altijd voor de zekerheid of er losse transportkosten in rekening worden gebracht bij de verhuurder waar jij de opslagcontainer gaat huren. Zo voorkom je verrassingen bij het afrekenen.
Kan ik de opslagcontainer ook in het weekend laten leveren?
Of je de container in het weekend kan laten leveren hangt af van de mogelijkheden van de verhuurder waar jij de container gaat huren. Informeer bij de verhuurder naar de mogelijke leverdagen. Veel verhuurders leveren de containers ook op zaterdag, in sommige gevallen betaal je dan wel een weekendtoeslag. Heb je de container op zondag nodig en is het niet mogelijk om de afvalcontainer op zondag te laten leveren? In dat geval kan het handig zijn om de afvalcontainer op vrijdag of zaterdag te laten leveren. Zo kun je in het weekend direct aan de slag en voorkom je direct dat je een eventuele weekendtoeslag moet betalen!
Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van een opslagcontainer?
Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van een opslagcontainer? In de meeste gevallen is een vergunning niet benodigd om de container te laten plaatsen op de openbare weg. Wij adviseren je om contact op te nemen met de gemeente om te controleren of een vergunning noodzakelijk is voor de plaatsing van een container. Wanneer je de container plaatst op eigen terrein, dan hoef je geen vergunning te hebben.

Gebruik

Hoeveel laadvermogen heeft een opslagcontainer?
Hoeveel laadvermogen de opslagcontainer heeft, hangt af van het type opslagcontainer. Een reguliere stalen opslagcontainer heeft vaak een laadvermogen van tussen de 2.000 en 28.000 kg. Een opslagcontainer van ander materiaal kan vaak minder dragen, dit is weer afhankelijk van het gebruikte materiaal en de grote van de box. Wanneer je twijfelt over het laadvermogen, neem dan contact op met de leverancier van de opslagbox.

Gerelateerde categorieën