Attractieverhuur makkelijk gemaakt

Ben je bezig met de organisatie van een beurs, evenement, party of event en wil je graag een echte eyecatcher op je terrein hebben staan? Dan kun je kiezen voor het huren van een attractie. Ben je van plan een buitenevenement te laten plaatsvinden, en zoek je een of meerdere attracties voor jong en oud? Via huren.nl vind je het verhuurbedrijf waar jij naar op zoek bent. We hebben namelijk hier alle verhuurbedrijven die attracties verhuren voor je verzameld en op een rijtje gezet. Op deze manier kun je snel en gemakkelijk de verhuurders van attracties vergelijken. Niet alleen voor grote attracties zoals springkussens, stormbanen en rodeo’s kun je via Huren.nl de verhuurbedrijven vinden. Ook voor andere attracties zoals spellen voor een zeskamp of Oudhollandse spellen en kermisattracties zoals een draaimolen of een boksbal kun je via Huren.nl het attractieverhuurder waar jij naar op zoek bent vinden.

Hoe vind ik de juiste attractie?

Bij de verhuur van attracties kun je verder denken dan alleen de verhuur van opblaasbare stormbanen, glijbanen, draaimolens en rodeo’s. Ook attracties als koek en zopie kraampjes, gekke kermisattracties, en opblaaspoppen behoren tot attracties die je kunt huren. Er zijn in ons land een aantal verhuurbedrijven waarbij je duizenden verschillende attracties kunt huren. Van stelten tot surfsimulatie, van hotdogkraam tot roulettetafel, alles is bij de verschillende verhuurbedrijven te huur. Er zijn ook wat kleinere verhuurbedrijven die zich specialiseren in één bepaald concept, zoals ballonnen en opblaaspoppen voor bijvoorbeeld Abraham of Sarah. Je kunt bij huren.nl via de categorieën zoeken, maar ook in het zoekscherm bovenin een zoekterm typen. Vervolgens zie je alle verhuurbedrijven, groot en klein, die datgene waar jij naar op zoek bent verhuren. Vind je niet wat je zoekt? Probeer dan eens een algemenere zoekterm in te typen, zoals zeskamp, Oudhollandse spellen of kermisattracties. Wellicht vind je dan waar je naar op zoek bent!

Een attractie huren! Waar moet je op letten?

Als je een of meerdere attracties gaat huren, bedenk dan dat het handig kan zijn om van te voren eventjes bij een paar dingen stil te staan. We geven je bijvoorbeeld graag wat tips om het vergelijken van de verschillende verhuurbedrijven wat makkelijker te maken. Wat goed is om te weten, is dat niet alle verhuurbedrijven alle bijkomende kosten bij het bedrag meerekenen. Zo kan het zijn dat er bij het uiteindelijke bedrag nog wat kosten bij komen, zoals de BTW en andere kosten (bezorg- en ophaalkosten). Sommige verhuurbedrijven berekenen het leveren, monteren, afbreken en inleveren van de attractie die je gaat huren mee in de kosten. Wil je graag zelf de attractie ophalen, in elkaar zetten en naderhand weer terugbrengen? Dan gaat er wat van de kosten af. Andere verhuurbedrijven hebben echter juist de kale prijs voor de huur van een attractie weergegeven, waar de kosten voor de service van het op- en afbouwen nog bij kan komen. Verder kun je tijdens het vergelijken bedenken hoe lang je de attractie wilt huren. Voor een dagje, weekend of week kan dit bij vrijwel elk verhuurbedrijf. Wil je echter voor langere termijn huren, bijvoorbeeld voor een heel seizoen, dan kan het zijn dat sommige verhuurbedrijven afvallen.