Huurtoppers 2023

Huurtopper 2023 bekend!

Na de succesvolle edities van de Huurtoppers 2017 t/m 2022, zijn de Huurtoppers awards uitgereikt. De Huurtoppers awards worden uitgereikt aan de ´best beoordeelde verhuurbedrijven' van Nederland! 

 

Aan alle Huurtoppers 2023: Gefeliciteerd met het behalen van deze mooie prestatie! In het bijzonder willen wij Bouwman Aanhangwagens Assen feliciteren met het behalen van de 1e plek! Alle Huurtoppers kunnen binnen 2 a 3 weken een mooie prijs verwachten via de post.  

 

Dit zijn alle Huurtoppers van 2023: 

 

1. Bouwman Aanhangwagens Assen 

2. Verhuurwinkel.nl B.V. 

3. Prima Verhuur 

4. Bestelrent B.V. 

5. Storage Share 

6. MoerVerhuur.nl 

7. Partyverhuur Jeroen 

8. Pouw Rent Groningen 

9. M Rental 

10. Mulder autoverhuur 

11. Autoverhuur Harrie v.d. Putten 

12. Avenir Smokingverhuur 

13. Autoverhuur Kroon 

14. Afval.nl 

15. Opslagbakkie.nl 

16. Silent Disco Box 

17. Partyservice het Gooi 

18. Topfeestverhuur  

 

Waarom meedoen? 

Huren.nl organiseert ieder jaar deze award uitreiking om alle verhuurbedrijven van Nederland een podium te geven en om zo te laten zien hoe goed hun verhuurbedrijf is. Steeds meer klanten vinden het belangrijk om te weten hoe andere huurders denken over het bedrijf, de service en hun persoonlijke ervaringen voordat zij besluiten te gaan huren. Vergelijk het met een hotel dat je boekt, dan wil je ook weten hoe andere gasten over het bezoek dachten. 

 

Door Huurtopper 2024 te worden, ontvang jij extra aandacht van jouw huurders, kan je social media inzetten om dit wereldkundig te maken en wie weet pikt zelfs (lokale) media deze uitreiking op. In het verleden zijn er verschillende lokale kranten geweest waar de Huurtoppers extra aandacht hebben gekregen. 

  

Daarnaast maak jij kans om HET BESTE VERHUURBEDRIJF van Nederland 2024 te worden. 

 

Hoe kan je winnen? 

Alle verhuurbedrijven van Nederland kunnen meedoen. Je hoeft geen klant te zijn van Huren.nl om kans te maken. Zo geeft Huren.nl een onafhankelijk beeld van de best beoordeelde verhuurbedrijven van Nederland. Om beoordelingen te verzamelen, moet je wel een account hebben op Huren.nl. Heb jij deze nog niet? Meld jouw bedrijf dan nu gratis aan.

 

Huurtopper 2024

Je wordt Huurtopper 2024 als je minimaal 20 beoordelingen hebt verzameld met gemiddeld een 8,0 of hoger via de Huren.nl beoordelingspagina. Externe beoordelingen tellen niet mee in deze telling. De beoordelingen moeten verzameld zijn over de periode 1-1-2024 t/m 31-12-2024. 

 

Het beste verhuurbedrijf van Nederland

Sta jij in de top drie van de Huurtoppers 2024? Dan draag jij één jaar lang de titel HET BESTE VERHUURBEDRIJF van Nederland! Deze titel ontvangt naast de eer, extra prijzen! Maak jij kans op deze prijs? 

 

Wat kan je winnen? 

Huurtopper 2024 worden betekent niet alleen dat je de titel kan dragen en dat je hiervan gebruik kunt maken in je marketing uitingen, je ontvangt ook een Huurtopper prijzenpakket!
 

Prijzen pakket huurtopper 2024

Allereerst ontvang je de Huurtopper 2024 award. Deze kan je bijvoorbeeld op de muur achter de verhuurbalie zetten. Een beetje pronken mag best! 

 

Download promotiemateriaal

Huurtopper 2024 word je niet zomaar. De winnaars van de vorige edities hebben veel aandacht besteed om deze award uitreiking onder de aandacht te brengen. Om je een eindje op weg te helpen, heeft Huren.nl een #Huurtopper2024 PromotieKit samengesteld, zodat je gemakkelijk op (social)media kan posten. Ook hebben we een korte video met een aantal tips die je kunnen helpen om beoordelingen te verzamelen. Download de #Huurtopper2024 PromotieKit in de inlog en ga snel aan de slag. Heb je tips nodig van ons? Bel ons via 030-2270035.

 

Succes!