Bert Jonk Autoverhuur

Contact

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 08:00 - 18:00
  • Dinsdag 08:00 - 18:00
  • Woensdag 08:00 - 18:00
  • Donderdag 08:00 - 18:00
  • Vrijdag 08:00 - 18:00
  • Zaterdag 08:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten
  • Maandag t/m vrijdag 08.00 uur tot 18.00 uur Zaterdag 8.00 uur tot 17.00 uur open.

Beoordeling (17)


10

Erg vriendelijke man aan de balie, verstand van zaken. Moesten de auto onverwacht een week langer huren, was totaal geen probleem. Een dikke pluim voor Bert Jonk auto verhuur.

Gehuurd:

Personenauto met trekhaak

op 20-12-2021


8,0

6m3 bus nodig t.b.v. verhuizing in het weekend: gereserveerd per mail, bevestiging per mail, duidelijk allemaal. Zaterdagochtend opgehaald, alles snel en efficiƫnt afgehandeld. Zondagavond retour en sleutel in de muurkluis. Appeltje eitje. Sterke punten zijn: Goede, overzichtelijke website en uitstekende en snelle communicatie over de reservering. Vriendelijk personeel op de zaterdagochtend, snelle en efficiƫnte afhandeling. Wat oudere, maar perfect schone en goed onderhouden bus. Duidelijk instructie m.b.t. terugbrengen auto en procedure bij nood of pech. Lees meer


8,0

Prima bedrijf met een goede prijs/kwaliteit verhouding en dienstverlening.


9,0

Huren regelmatig voertuigen voor onze vereniging. Perfect rijdend materiaal. Fijn contact met de medewerkers. Doe normaal dan doen we gek genoeg. Hou ik van. Blijf vooral zo doorgaan Bert Jonk.


10

Prima service! Doet wat beloofd wordt en auto was in prima staat. Sterke punten: Verandering van contract was geen probleem en supersnel geregeld, communicatie binnen het bedrijf moet ook wel goed zijn, want medewerkers waren goed op de hoogte van de wijzigingen.


10

Afgelopen week gebruik gemaak van een bus tbv verhuizing. Duidelijke communicatie,service gericht en klantvriendelijke autoverhuurder. Volgende keer komen wij zeker terug bij Bert Jonk Zaandam.


10

Prima website, goede informatie, geen verrassingen. Ook de dag na feestweekend gewoon goed bereikbaar. Prima prijs kwaliteit!


10

Ik ben een nieuwe klant van de vestiging Zaandam Misschien is het toeval of geluk maar, ik heb een nieuwe auto gekregen. De auto was schoon geleverd en de service was uitstekend.


10

Ik ben zeer tevreden over Bert Jonk BV. Zowel over de gehuurde verhuisbus als over de telefonische inlichtingen vooraf en de service aan de balie bij het ophalen. Ik werd vriendelijk ontvangen en...Locatie Oude Meer is gemakkelijk en goed bereikbaar, uitgebreid en modern wagenpark met veel keuze, goede hulpmiddelen (traplopers, steekwagens etc.), zeer vriendelijke en deskundig personeel aan de telefoon en bij de balie. Ook goede en duidelijke website waarop reeds veel informatie te vinden is. Lees meer


7,0

Snelle en persoonlijke service. Denkt mee met klantwensen.


10

9 persoons volkswagen busje gehuurd. Mooie bus, redelijk nieuw, flexibel in het halen en brengen van de bus. Relaxte omgang met de klant en fijne medewekers.


9,0

Duidelijke afspraken en uitstekende service. Als een bepaalde auto niet beschikbaar is, wordt er een goed alternatief aangeboden. Het bedrijf doet het al jaren goed.


10

Het bedrijf bevindt zich vlakbij mijn woonplaats, en het lag daarom voor de hand om hier een auto te huren. De website was duidelijk, en de offerte helder. Ik heb de eerste kennismaking als prettig ervaren., en de door mij gehuurde bestelbus was prima in orde.Sterke punten:prettig eerste contact, duidelijke uitleg. Auto in uitstekende conditie. Lees meer


8,0

Ervaring met het bedrijf in Zwaag-Hoorn is zeer goed niets veranderd na de vorige keer, dus nog steeds positief. Aangename benadering door personeel.


8,0

Prima ervaring. Perfect busje in nieuw staat. Vriendelijk personeel. Kon niet beter, kom hier zeker terug!


9,0

Ik werk bij een horeca organisatie en huren zo af en toe een koelwagen op de vestiging Oude meer geweldige service ga zo door Vr gr Rob


8,0

ik huur hier een paar keer per jaar een auto voor mijn vakantie maar de laatste keer heb ik verhuist met een auto van Bert Jonk geweldige goede service.

Informatie over Bert Jonk Autoverhuur

Verhuur van personenauto's, personenbussen, rolstoelbussen, bestelwagens, vrachtwagens, koel,-vrieswagens, pick-ups en trekkers koelaanhangers. Bert Jonk Autoverhuur heeft drie vestigingen in noord Holland: Oude Meer (Schiphol), Purmerend en in Zwaag (Hoorn). Ons Bovag autoverhuur bedrijf bestaat al meer dan 60 jaar en verhuren zowel aan particuliere en de zakelijke klanten goed onderhouden auto's. Ook bieden wij voordelig short lease aan Service is onze kracht.

Details openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08.00 uur tot 18.00 uur Zaterdag 8.00 uur tot 17.00 uur open.

Bezorgkosten

in overleg

Bezorginformatie

In overleg voor bedrijven kunnen we de auto bij u brengen.

Handig om te weten

  • Branchevereniging BOVAG