Rubberboot huren

3 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 100,- tot € 100,- en hangt af van het model, de capaciteit en het vermogen.

Top 3 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Wil je een rubberboot huren? Bekijk bij ons waar dit kan!

Bij een rubberboot denken sommige mensen aan een opblaasbaar kinderbootje voor in poedelbadjes, en rubberbootjes voor in een meer waar je met peddels vooruit komt. Als je een rubberboot gaat huren, hebben we het over een heel ander type rubberboot. Deze boten zijn opblaasbaar, maar hebben een buitenboordmotor en zijn sterker dan veel andere boten. Een rubberboot huren is ideaal voor een dagje uit, een weekendje weg of zelfs langer. Het voordeel van een rubberboot huren, is dat hij, als hij niet opgeblazen is, meestal in maar één tas past, die in bijna elke kofferbak past. De buitenboordmotor is een los onderdeel, en past er bijna altijd ook wel bij. Als je een rubberboot huurt om mee te nemen op vakantie, heb je dus geen last van aanhangwagens en andere onhandige zaken. De rubberboot is in een mum van tijd op te blazen, zodat je vervolgens lekker kunt varen waar jij wilt.

Heb je een vaarbewijs nodig als je een rubberboot gaat huren?

Wil je in Nederland blijven en gewoon een paar uurtjes of een dagje uit varen gaan met een rubberboot, dan kan dat uiteraard ook. Op onze website kun je makkelijk vinden welke verhuurbedrijven waar gelokaliseerd zijn. Zo zie je in één oogopslag bij welke mooie vaarwateren in ons land je terecht kunt om de natuur te verkennen per gehuurde rubberboot. De meeste verhuurbedrijven bieden de mogelijkheid om de rubberboot met buitenboordmotor te huren zonder vaarbewijs. Dit kunnen ze doen omdat de motor de boot niet harder kan laten varen dan een bepaald aantal km per uur. Bovendien is een rubberboot niet heel groot, in de meeste gevallen passen er maximaal zo’n zes personen in. Als je een professionele rubberboot wilt huren, maar geen vaarbewijs hebt, zoek dan naar de verhuurbedrijven op de locatie die jij graag wilt, die deze optie bieden.