Mobiele opslag huren

10 aanbieders gevonden. Mobiele opslagbox huren? Kijk goed naar de geleverde service vanuit de verhuurder, dit kan verschillen.

Top 10 verhuurbedrijven

 • Op zaterdag open
 • Huurtopper 2022
 • Meest gekozen
 • Best beoordeeld
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Inhoud box variërend van 5 tot 40 m3

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Duidelijke communicatie en perfecte levering van de containers. Een aanrader voor ieder die een mobiele opslag nodig heeft.

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 26-01-2023

14-03-2023


10

Voor het schuren en oliën van ons parket moest de woonkamer leeggehaald worden. Na even gezocht te hebben op de Google naar een oplossing voor het opslaan van onze meubels, kwam ik bij Opslagbakkie terecht. Het reserveren ging heel makkelijk. Het leveren van de container ging ook heel vlot. Je houdt de plek waar je de container wilt hebben vrij. De chauffeur haalt met een hijskraan het Opslagbakkie van de vrachtwagen, de container wordt gecontroleerd op schade en je krijgt een set sleutels om de container af te sluiten. De container is stevig, goed afsluitbaar en waterdicht. Kortom: een Opslagbakkie is een heel goeie oplossing voor tijdelijke opslag voor de deur. Lees meer

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 28-01-2023

24-02-2023


10

Zeer makkelijk te bestellen. Daarnaast twee maal uitermate prettig en professioneel telefonisch contact. De chauffeurs van de onderneming netjes en behulpzaam. "Bakkie" zeer goed neergezet. Onderneming is een absolute aanrader.

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 08-02-2023

24-02-2023


10

Container werd keurig op tijd voor de deur afgeleverd, inclusief de bestelde meubelhonden en schone verhuisdekens. Hele vriendelijke service (zowel bij brengen en ophalen). Echt een uitkomst! Op mijn verzoek voor het afleveren op maandagochtend, werd ik keurig in het weekend gebeld voor de bevestiging, echt top! Lees meer

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 28-11-2022

15-12-2022


9,0

Vriendelijke eigenaar, behulpzaam, goede kwaliteit en prijs en prettige communicatie. Denkt mee en ook bezorging en ophalen verliep prima. Chauffeur was prettig om mee te werken en geen moeite is teveel. Wij gaan zeker in de toekomst nogmaals gebruik maken van deze service!

Gehuurd:

Mobiele opslag 30-11-2022


10

Snel gebracht schone container ook weer snel opgehaald ,prima service

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 04-11-2022

16-11-2022


10

Ivm met het verbouwen van onze nieuwe woning en het tijdelijk wonen in onze B&B achter ons huis hebben we twee opslag containers gehuurd. De service is uitstekend. Afspraken worden nagekomen en doordat de verbouwing uitliep was het met één telefoontje opgelost om de duur van de huur te verlengen. Ik ga nooit meer verbouwen :) maar mocht het toch gebeuren dan huur ik zeker weer bij opslag bakkie. Lees meer

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 01-07-2022

01-11-2022


10

Het is echt top geregeld bij Opslagbakkie, netjes op tijd en goed neergezet. Ideaal, bij ons voor het spuiten van de plafonds en wanden, om de spullen in te zetten. Zag er netjes en schoon uit, binnen en buiten de container. Is echt een aanrader voor dit soort klussen. Beveel jullie daarom zeer aan. Mvg Anne-Mieke & Rob Lees meer

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 11-10-2022

01-11-2022


10

Wij hebben een opslagbakkie gehuurd voor de meubels uit onze woonkamer. We waren verbaasd dat echt alles erin paste. De dag van levering ging prima, er werd gebeld dat ze in de buurt waren en de opslagbak werd keurig voor onze deur neergezet en op de afgesproken dag weer opgehaald. Prima geregeld!.

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 29-09-2022

24-10-2022
Spullen opslaan zonder je huis te verlaten

Iedereen kent de opslagruimtes wel waar je naartoe rijdt met je auto en een aanhanger of waarvoor je zelfs een verhuisbus moet huren om vervolgens je inboedel of andere spullen op te slaan. Op zich geen probleem, maar als je druk bent of geen rijbewijs hebt wordt het een ander verhaal. Gelukkig is er daarom ook de mobiele opslagruimte. Het voordeel hiervan is dat je zelf niks hoeft te brengen of op te halen.

Verschillende manieren van mobiele opslag

Mobiele opslagruimte huren kan op verschillende manieren. Zo zijn er verhuurbedrijven die een mobiele opslagbox bij je thuis bezorgen, waarna jij deze alleen maar in hoeft te pakken. Vervolgens wordt de box opgehaald en opgeslagen of eventueel naar een nieuw adres gebracht. Het voordeel hiervan is dat je jouw spullen maar één keer in en uit hoeft te pakken. Minder kans op beschadiging dus. Andere verhuurbedrijven komen je spullen halen, pakken ze in en slaan deze voor je op in hun opslagruimte. Heb je ze weer nodig? Dan komen ze je spullen weer terugbrengen. Het voordeel hiervan is dat je jouw spullen niet zelf in en uit hoeft te laden.

Tip: Wist je dat sommige verhuurbedrijven zelfs met een app werken? Via de app geef je gemakkelijk aan wat er wanneer opgehaald moet worden en ook wanneer je je spullen weer nodig hebt!

Gerelateerde categorieën