Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Het is niet de eerste keer dat ik hier kom om spullen te huren. Ze denken altijd met je mee en doen alles binnen hun macht om jou veder te helpen.

Gehuurd:

Podiumdeel

op 19-01-2023

24-01-2024
Verhuur van podia en tribunes via Huren.nl

Ben jij verantwoordelijk voor het huren van een podium en/of tribunes voor het publiek wat je verwacht op jouw evenement? Dan zit je bij Huren.nl goed. Of je nou op zoek bent naar een klein podium voor een congres of juist een groot verrijdbaar podium nodig hebt voor een concert, op Huren.nl vind je alle verhuurbedrijven van verschillende soorten en maten podia op een rijtje. Ditzelfde geldt voor het huren van tribunes: of je nou een kleine bankentribune zoekt of juist een grote statribune wil huren, op Huren.nl vind je alle verhuurders op een rij. Bedenk dat er tijd nodig is voor de op- en afbouw van de tribunes of de podia. Vaak biedt het verhuurbedrijf podia en tribunes te huur aan inclusief de op- en afbouw. Als je de podiumonderdelen zelf wil halen en terugbrengen is dit in sommige gevallen mogelijk, overleg met het verhuurbedrijf naar jouw keuze. Bekijk de verhuurders, vergelijk het aanbod en vind via Huren.nl snel uit welk verhuurbedrijf zich dicht bij jou bevindt.

Verschillende soorten tribunes die je kunt huren

Wil je een of meerdere tribunes huren voor jouw evenement? Dan is het handig om van te voren te bedenken wat voor soort tribune je graag wilt huren. Er zijn verschillende soorten tribunes te huur. De verschillende soorten die je hier op Huren.nl kunt vinden zijn de bankentribune, de staantribune, de kuiptribune en de losse tribuneoverkapping. De kuiptribune is een tribune met kuipstoeltjes, vaak opklapbaar. Je kunt vaak een kuiptribune huren per aantal meters. Afhankelijk van hoeveel publiek je verwacht kun je berekenen hoeveel mensen er per tribuneonderdeel passen, en dus hoeveel tribuneonderdelen je nodig hebt. Je kunt kuiptribunes huren met plastic, harde stoelen, maar je kunt ook terecht bij veel verhuurders voor kuiptribunes waarvan de stoelen zacht zijn. Wil je veel publiek kwijt op een relatief kleine ruimte, bijvoorbeeld bij een sportevenement? Dan is een statribune ideaal om te huren. Deze tribunes bestaan uit verschillende lagen waar mensen op kunnen staan. Tussen de staantribune en de kuiptribune in is daar de bankentribune: net wat minder comfort dan de kuipstoeltjes, maar mensen kunnen wel goed zitten op de banken.

Naar wat voor podium ben jij op zoek om te huren?

Er zijn verschillende podia te huur. Wist je dat je tribunes in onderdelen kunt huren, maar dat er ook volledige podia te huur zijn? In dit laatste geval heb je vaak te maken met een podiumwagen, bijvoorbeeld een vrachtwagen waarvan één kant helemaal uitgeklapt kan worden, zodat je gelijk een podium hebt met een dak waaraan je de nodige belichting kunt hangen. Sommige podia hebben zelfs videoschermen aan weerszijden. Een ander soort podium wat ook te huur is, is natuurlijk het erepodium. Als je een sportevenement hebt of een andere soort competitie kun je de winnaar en de winnaars van de tweede en derde prijs op dit erepodium plaats laten nemen. Accessoires die vaak gehuurd worden in combinatie met een podium en tribunes zijn bijvoorbeeld stagebarriers.