Toermotor huren

1 aanbieder gevonden. Prijzen variëren van € 59,- tot € 59,- en hangen af van het merk, het vermogen en de prijs per km.

Top 1 verhuurbedrijf

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Rijbewijs A1, A2 en A
Cilinderinhoud variërend van 600 tot 1.649 cc
Vermogen variërend van 48 tot 182 pk
Gewicht variërend van 205 tot 306 kg

Recente huuraanvragen

Toermotor huren l BMW R 1200 RT in Wormerveer

voor 1 week bij MotoPort Wormerveer

13-05-2024

Toermotor | Africa Twin CRF1100 adventure sports in Veendam

voor 4 dagen en 12 uur bij Mulders Motoren

20-04-2024
Heerlijk toeren op de motor? Huur een toermotor!

Wil je graag een motor huren om op zondag lekker te toeren? Huur dan een toermotor en ga eropuit. Op een motor voel je je een stuk vrijer dan in de auto en zie je bovendien veel meer. Het fijne aan een toermotor is de lage buddyseat, waardoor je erg comfortabel zit tijdens het maken van mooie tochten. Toermotoren worden door verschillende verhuurbedrijven aangeboden. Om ervoor te zorgen dat jij een geschikte motor vindt, doe je er dus goed aan om deze bedrijven te vergelijken. Voor korte plezierritjes kun je ook gaan voor een naked bike. Rij je liever op een echte sportmotor? Misschien is een racemotor dan wel iets voor jou. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van toermotoren in de door jou gewenste omgeving.

Verschillende toermotoren te huur?

De motoren die door de verhuurbedrijven worden aangeboden, zijn allemaal weer anders. Zo verschilt niet alleen het merk van de motor, maar ook het model. Dit zie je terug in bijvoorbeeld het aantal pk’s, het gewicht en de motorinhoud van de toermotoren. Tijdens het vergelijken van de verhuurbedrijven kun je hier op letten. Wil je graag een motor met gps? Dat kan! Huur dan een motor met ingebouwde navigatie.

Wat zijn de huurvoorwaarden?

Het eerste wat je jezelf waarschijnlijk afvraagt, is welk type rijbewijs je nodig hebt om te mogen rijden op een toermotor. Dit kan rijbewijs A, A1 of A2 zijn, afhankelijk van het vermogen van de motor. Ook moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs en de gevraagde borgsom kunnen betalen. De minimum leeftijd die wordt gehanteerd, verschilt per verhuurbedrijf. Soms is dit 18 jaar, maar deze leeftijd kan ook hoger liggen. Spreek van tevoren met de verhuurder af hoeveel kilometers je mag rijden. Zo zorg je ervoor dat je achteraf geen extra kilometerkosten hoeft te betalen bij het overschrijven van een eventueel limiet. Huur je de motor met een volle tank, dan is het de bedoeling dat je hem ook weer inlevert met een volle tank.

Veilig op weg!

Om ervoor te zorgen dat je veilig de weg op gaat, is het belangrijk dat jij de enige bent die op de motor rijdt. Verder ben je natuurlijk verplicht om een helm en geschikte kleding te dragen. Heb je dit niet? Informeer dan naar de mogelijkheden bij het verhuurbedrijf. Sommige verhuurbedrijven zullen dit namelijk ook verhuren. Wil je extra bagage meenemen als je gaat toeren, dan kun je het beste motorbagage huren. Hou ten slotte rekening met verzekeringen en eigen risico. Het beste kun je hiernaar informeren bij het verhuurbedrijf. Een motor huur je vaak per dag. Veel plezier!