Allroad motor huren

2 aanbieders gevonden. De huurprijs varieert van € 59,- tot € 75,- per dag en hangt af van het merk, de cilinderinhoud en de prijs per km.

Top 2 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Rijbewijs A1, A2 en A
Cilinderinhoud variërend tot 1037 cc
Vermogen variërend tot 125 pk
Gewicht variërend tot 229 kg
Zithoogte variërend tot 890 cm

Recente huuraanvragen

Motor Allroad in Bleiswijk

voor 2 dagen bij Plesman Mobility

06-03-2024

Motor Allroad in Bleiswijk

voor 2 dagen bij Plesman Mobility

01-03-2024
Racen én toeren? Huur een allroad motor

Wil je graag een allroad motor huren, zodat je heerlijk kan toeren? Of zoek je een motor waarmee je kunt racen? Door een allroad motor te huren kan het allebei. Met een allroad motor reis je in stijl en kom je van A naar B. Motoren worden door verschillende verhuurbedrijven aangeboden en het is slim om deze goed te vergelijken alvorens een keuze te maken. Zo kies je jouw perfecte motor! Voor korte plezierritjes kun je ook gaan voor een naked bike. Zoek je een motor zonder poespas? Misschien is een chopper dan wel iets voor jou. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van allroad motororen in de door jou gewenste omgeving.

Huurvarianten

Tijdens het vergelijken van de verschillende verhuurbedrijven zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar het merk van de motor en het model. Daarnaast kun je ook letten op het aantal pk, het gewicht en de motorinhoud. Wil je graag toeren met navigatie? Ga dan voor een motor die voorzien is van gps.

Verhuurvoorwaarden

Om een motor te kunnen huren, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs en rijbewijs A, A1 of A2 (afhankelijk van het vermogen). Ook moet je bij het afhalen van een motor de gevraagde borgsom kunnen betalen. Het is erg belangrijk dat degene die de motor huurt ook daadwerkelijk degene is die op de motor rijdt. Soms wordt er voor de motorrijder een minimale leeftijd van 18 jaar gehanteerd, maar deze leeftijd kan verschillen per verhuurbedrijf. Met het verhuurbedrijf spreek je vaak af hoeveel kilometers je mag rijden. Overschrijd je dit aantal, dan betaal je een bedrag per extra gereden kilometer. Je huurt de motor vaak met een volle tank en het is de bedoeling dat je hem dan ook weer inlevert met een volle tank.

Veiligheid staat voorop

Tijdens het motorrijden is het dragen van een helm en gepaste kleding verplicht. Zorg daarom dat je beschikt over gepaste laarzen, handschoenen en een waterdichte en winddichte jas en broek. Je kunt je hierover het beste laten informeren door de verhuurder. Heb je zelf geen kleding? Informeer dan naar de mogelijkheden bij het verhuurbedrijf. Het kan zijn dat het mogelijk is om ook kleding te huren. Heb je extra bagage bij je? Huur dan ook motorbagage. Hou ten slotte rekening met verzekeringen en eigen risico. Het beste kun je hiernaar informeren bij het verhuurbedrijf. Een motor huur je vaak per dag.