Lasergame huren

6 aanbieders gevonden. Lasergame huren? De uitvoering kan verschillen. Check ook of er begeleiding bij de prijs zit inbegrepen of niet.

Top 6 verhuurbedrijven

 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Huurtopper 2023
 • Pak kortingscode
 • Meest gekozen
 • Huurtopper 2022
 • Best beoordeeld
 • Ook 's avonds open
 • Ook 's avonds open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

16 jongens het speelbos in met geladen guns en geschakelde vesten. 3 uur lang pret met de diverse spelvormen en wij als gezin de avond van te voren 😉 Alles uitgeprobeerd, de bijgeleverde beschrijvingen goed gelezen en vreselijk gelachen om ons eigen fanatisme. Daniek, bedankt voor je snelle service, de meer dan uitgebreide kisten gevuld met guns, vestjes, targets en reserve materialen. Zowel wij als de kinderen hebben genoten! Lees meer

Gehuurd:

Lasergame

op 05-04-2024

07-04-2024


10

Voor het kinderfeestje van onze dochter, die 11 jaar is geworden, hebben we laserguns gehuurd bij HuurbijDaniek.nl. Doordat de laserguns ruim voor de geboekte datum binnenkwamen, hebben de kinderen vooraf al veel plezier gehad. Op de dag zelf is de gymzaal omgebouwd met diverse opstakels, licht uit, muziek aan en de meiden gingen los. Wat hebben ze het leuk gehad! De afstandsbediening bij de guns was ideaal, de guns waren supersnel weer opgeladen. Al met al een dikke aanrader! Lees meer

Gehuurd:

Lasergame

op 24-02-2024

27-02-2024


9,0

Ik kan Daniek van harte aanbevelen! Nu voor de 2e keer gehuurd en zeer tevreden. Als ik weer wat nodig heb weet ik wie ik bel.

Gehuurd:

Lasergame

op 19-01-2024

19-02-2024


9,0

Hele leuke verjaardag gehad met 12 jongetjes gelasergamed in het bos!

Gehuurd:

Lasergame

op 11-02-2024

19-02-2024


9,0

Het was nog even spannend of de lasergame set op tijd zou zijn door PostNL. Daniek was gelukkig snel bereikbaar en dacht mee met een oplossing. Resultaat: op tijd de lasergame set in handen en dolblije kinderen die heerlijk uren in de regen hebben lopen lasergamen! Top service en zeker een aanrader.

Gehuurd:

Lasergame

op 13-02-2024

18-02-2024


9,0

Lasergame set gehuurd voor mij klassenuitje. Prima deal, goed af te halen op de verhuurlocatie met ruime tijden om af te spreken. Meer dan genoeg reserve sets en batterijen om eventueel euvel te verhelpen. Fijne afstemming te vinden. Een aanbeveling.

Gehuurd:

Lasergame

op 07-02-2024

13-02-2024


7,0

Vriendelijke partij, denkt mee. Materiaal wordt verzonden in handige doos, makkelijk op te halen bij Post NL punt. Fijn en snel in de communicatie. Enig nadeel was dat 60% van de apparatuur leeg was bij aankomst (tijdens vervoer hadden meerdere borstplaten aan gestaan). De batterijen zijn echter makkelijk te vervangen en de extra batterijen die we nodig hadden konden we declareren. Dus dat werd goed opgelost. We hebben er leuk mee gespeeld. Wel goed om te weten, als je borstplaten aanschaft, dan kan je niet meer iemand raken op zijn geweer. Lees meer

Gehuurd:

Lasergame

op 08-02-2024

13-02-2024


10

Prima deal, fijne communicatie en makkelijk af te halen. Kids hebben een leuke tijd gehad en in de kist zaten alle randvoorwaarden om storingen op te lossen.

Gehuurd:

Lasergame

op 07-01-2024

12-02-2024


9,0

Zeer tevreden over de werkwijze van Daniek. Duidelijke instructies bij de levering en prima telefonisch bereikbaar als je er even niet uitkomt. Aan alles is gedacht, tot aan vervangende batterijen! Kortom: prima service en acceptabele prijzen voor een leuke activiteit met vrienden of familie!

Gehuurd:

Lasergame

op 18-01-2024

10-02-2024


9,0

De lasergame was een perfecte aanvulling op het slaapfeestje van onze zoon. Rennen door het bos met de lasergame was een win win. De kinderen plezier en wij uitgeputte kids! Aanrader!

Gehuurd:

Lasergame 08-02-2024


10

Goede service, prima prijs. Wordt verstuurd in een degelijke plastic doos met duidelijke instructies, waar je het ook weer in terugstuurt. Goed materiaal, er is veel plezier aan beleeft!

Gehuurd:

Lasergame 08-02-2024


10

Bij PostNL ging het mis en toen kwam Daniek in actie. Stapte zelf in de auto om alsnog een extra kist bij ons te bezorgen zodat het lasergamen door kon gaan. Top service en met het team ontzettend veel lol gehad.

Gehuurd:

Lasergame 07-02-2024


9,0

Eenvoudig te huren, en goed kwaliteit laserguns. Superleuk feest gehad!

Gehuurd:

Lasergame

op 26-01-2024

29-01-2024


8,0

Wat een snelle levering! Heel fijn verzorgd in een handige doos. De materialen zijn super mooi. Ze zijn ook heel erg gemakkelijk in te stellen. Ik had extra targets er bij besteld, maar die stonden in de doos allemaal al aan. Batterijen dus helaas allemaal leeg. Jammer dat we die niet konden gebruiken. Maar over het algemeen is dit zeker een aanrader! Dankjewel!! Lees meer

Gehuurd:

Lasergame

op 13-01-2024

18-01-2024


10

Enorm leuke activiteit gehad met de laserguns van HuurbijDaniek wij gaan dit zeker nog een keer doen. Bedankt voor de service!

Gehuurd:

Lasergame

op 29-12-2023

04-01-2024


9,0

Levering was ruim op tijd en hartstikke makkelijk. Ook was het erg leuk om te doen in het bos.

Gehuurd:

Lasergame

op 16-12-2023

28-12-2023


9,0

Prima service. De laserguns werden al enkele dagen voor tijd afgeleverd. Inclusief genoeg nieuwe batterijen om urenlang zorgeloos te spelen. Het instellen werd duidelijk uitgelegd, en het terugsturen was ook simpel en efficiënt. Kortom zeer tevreden met de geboden service.

Gehuurd:

Lasergame

op 27-10-2023

01-11-2023
Ga de strijd aan met vrienden of collega’s; huur een lasergame

Lasergamen is een spel waar iedereen veel plezier aan beleeft. Zwaar bewapend op zoek naar de tegenstander die jij maar al te graag afschiet, terwijl je zelf probeert niet geraakt te worden, geeft een enorme kick. Bij lasergamen is spanning en plezier gegarandeerd.

Lasergamen lijkt op paintballen maar heeft doorgaans minder blauwe plekken tot gevolg. Bij lasergamen doet iedereen een vest of hesje aan en heeft iedereen een lasergun, worden er teams gevormd en krijg je vervolgens punten als je iemand raakt, en strafpunten als je geraakt wordt. Via Huren.nl kun je alle bedrijven bij jou in de buurt vergelijken die actief zijn in de lasergame verhuur. Je kunt het spel huren in verschillende vormen en combinaties. Huur de lasergame voor thuis of voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, school- of klassenfeest, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest.

De voordelen van het huren van een lasergame

Een lasergame set huren is ideaal om onbeperkt te kunnen lasergamen, waar en wanneer jij maar wil! Bij het huren van een lasergame heb je geen stress qua speeltijden en neem je pauzes wanneer jij dat wil. Speel je graag een uurtje of misschien wel de hele dag? Het kan allemaal. Met de lasergame set kun je indoor en outdoor lasergamen en het hoeft niet perse donker te zijn, al maakt dit het spel wel een stuk spannender. Lasergamen op locatie is echt geweldig, je bepaalt zelf waar je wilt spelen, zo wordt er veel gespeeld in bossen, duinen en gymzalen. Een andere leuke lasergame locatie is bijvoorbeeld thuis of een woonwijk, park, sporthal, loods of kantoor- / bedrijfspand! Een ander voordeel van lasergamen is dat het geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen.

Dit is wat je moet weten als je een lasergame gaat huren

Als je het spel lasergamen huurt, doe je dat meestal inclusief begeleiding, de guns en de team vesten. Er zijn ook verhuurders die een nieuwere versie van lasergame aanbieden, die via een laptop werkt en waarbij geen vest nodig hebt. De lasergame guns gaan lang mee, bij een aantal verhuurders krijg je extra batterijen of accu’s mee. Zo kun je zorgeloos urenlang spelen. Daarnaast kun je kiezen om eventuele extra’s te huren zoals rookmachines, muziek, outfits, lichteffecten en meer. Je kunt ook een lasergame pakket huren dat compleet met opblaasbare tanks, muren en obstakels wordt geleverd. Deze versie van de lasergamen kan zowel buiten als binnen gespeeld worden. Het huurproces verschilt per verhuurder. Zo zijn er verhuurders die de lasergames komen brengen maar ook verhuurders waarbij je het kan ophalen. Enkele verhuurders laten de lasergame set ook tegen een laag tarief door heel Nederland bezorgen. Lasergame verhuur is een trend!