Geïsoleerde container huren

2 aanbieders gevonden. De inhoud, het formaat en het maximale gewicht van een geïsoleerde container kan verschillen per verhuurder.

Top 2 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Opzoek naar vochtvrije opslag? Huur een geïsoleerde container!

Vaak worden zeecontainers gehuurd om machines of de inboedel van een huis tijdelijk in op te slaan. Deze containers zijn vochtvrij, maar er kan alsnog condensvorming ontstaan, dat de inhoud van de container kan aantasten. Dé oplossing voor langdurige opslag is het huren van een geïsoleerde container. Doordat deze containers een dubbele wand hebben, met daartussen isolatiemateriaal heb je nagenoeg geen last van condensvorming. Daarnaast zijn de geïsoleerde containers ook geschikt voor zeevervoer en ander transport. Op Huren.nl vind je de verhuurbedrijven van deze geïsoleerde containers op een rijtje.

Belangrijk bij het huren van een geïsoleerde container

De geïsoleerde container beschikt over dubbele deuren en is dus goed afsluitbaar. De lengte varieert van 3 tot 12 meter. Houd ook rekening met de deuropening als je grote objecten wilt opslaan. Het maximale gewicht varieert van ongeveer 11.000 tot meer dan 30.000 kilogram. De meeste verhuurders bieden geïsoleerde containers te huur aan inclusief slot, maar je kunt vaak ook zelf voor een slot zorgen. Geïsoleerde containers zijn vaak ook stapelbaar (afhankelijk van de grootte van 3 tot wel 9 hoog te stapelen). Zorg dat je op tijd reserveert bij de verhuurder naar jouw keuze, dan weet je zeker dat de juiste container beschikbaar is.