Jaguar I-Pace leasen

9 aanbieders gevonden. De maandprijs varieert van € 813,- tot € 958,- excl. BTW en hangt af van de gekozen opties en leasemaatschappij.

Top 9 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Rijd je graag in een elektrische cross-over? Lease een Jaguar I-Pace

Rijd je graag in een nieuwe, elektrische en luxe auto? Dan gaat dit vaak gepaard met een grote investering. Een grote investering die je je op sommige momenten misschien niet kunt permitteren. In dat geval biedt het leasen van een Jaguar I-Pace uitkomst. Bij het leasen van een Jaguar I-Pace rijd je in de beste auto van het jaar 2019, zonder daar in één keer een grote investering voor te moeten doen.

Wanneer je een Jaguar I-Peace leaset, ben je goed bezig voor het milieu en profiteer je van veel financiële voordelen. Ten eerste betaal je maar 4% bijtelling over de catalogusprijs tot een maximumbedrag van €50.000. Over het restbedrag geldt de standaard bijtelling van 22%. Naast de lage bijtelling, heb je geen extra kosten voor de motorrijtuigenbelasting en BPM. Daarnaast bespaar je natuurlijk ook veel geld op de brandstof. Wanneer je een elektrische auto thuis oplaad, dan ben 50% goedkoper uit dan rijden op brandstof.

Vergelijk de Jaguar I-Pace lease-aanbieders via Huren.nl

Het leasen van een Jaguar I-Pace is bij meerdere leasemaatschappijen mogelijk. Bij de meeste bedrijven kun je zowel zakelijk als particulier een I-Pace leasen. Om de leasemarkt wat overzichtelijker te maken, zie je op deze pagina alle bedrijven waarbij je een Jaguar I-Pace kunt leasen. Zo hoef je niet meer op zoek en kun je makkelijk alle leasebedrijven vergelijken. Standaard staat de prijs op exclusief BTW, houd hier rekening mee wanneer je als particulier wil leasen. Een Jaguar I-Pace leasen doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

Waar kies je voor, zakelijk of private lease?

Het leasen van een Jaguar I-Pace is niet alleen mogelijk voor de zakelijke markt. Tegenwoordig willen velen in een nieuwe I-Pace rijden, maar kunnen of willen niet in één keer de grote investering doen. Hierdoor bieden steeds meer leasemaatschappijen naast zakelijke lease ook private lease aan.

Tussen private leasen en zakelijk leasen zitten weinig verschillen. Toch zijn er enkele zaken die je keuze kunnen beïnvloeden.

  • Zakelijke rijders kunnen via de MIA-regeling, in sommige gevallen, de aanschaf van een nieuwe elektrische auto gedeeltelijk aftrekken van de nettowinst. Bekijk of je in aanmerking komt voor de MIA-regeling.
  • Bij het zakelijk leasen dien je je vaak aan een budget te houden.
  • Bij private lease heb je eigen zeggen over het type, de kleur van de auto en het aantal accessoires.
  • Heb je alleen toestemming om de auto voor werk gerelateerde ritjes te gebruiken? Dan moet je vaak alle ritten loggen in een rittenregistratie.
  • Niet alle werkgevers staan (te veel) privégebruik toe.
  • Ga je met de zakelijke leaseauto meer dan 500 kilometer privé rijden? Houd er rekening mee dat je dan bijtelling dient te betalen

Alle leasevormen op een rijtje

Bij zowel zakelijk als private lease heb je de keuze uit 3 verschillende leasevormen. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit financial lease, operational lease en in enkele gevallen ook shortlease.

I-Pace financial lease

Financial lease wordt ook wel eens huurkoop of het kopen op afbetaling genoemd. Je betaalt de auto namelijk in een aantal termijnen waarna het voertuig volledig van jou is. Tijdens het leasecontract ben je direct economisch eigenaar van de I-Pace. Zaken zoals de onderhoud, reparaties, autoverzekering en wegenbelasting zijn niet bij de prijs inbegrepen. Na het leasecontract is de auto volledig van jou.

Kies je voor een Jaguar I-Pace zakelijk leasen? Dan profiteer je van fiscale voordelen. Je profiteert dan over een bedrag van maximaal €40.000 van de MIA-subsidie en je kunt de rente, BTW en afschrijvingen aftrekken van de belasting.

I-Pace operational lease

Operational lease is de meest voorkomende leasevorm. Operational lease is een compleet zorgeloze vorm van leasen en lijkt hierdoor op een lange huurperiode. Je betaalt een vast bedrag per maand zonder enkele bijkomende kosten. Zaken zoals onderhoud, reparaties, autoverzekering en wegenbelasting worden door de leasemaatschappij geregeld en bekostigd. Aan het einde van het contract lever je de auto weer in.

Ben je van plan om de Jaguar zakelijk te leasen? Houd er dan rekening mee dat de auto niet gezien wordt als vreemd vermogen.

I-Pace shortlease

De shortlease overeenkomst bevindt zich tussen leasen en huren. In feite is shortlease een lange huurperiode verwerkt in een leasecontract. De looptijd van een shortlease contract is vrijwel altijd minimaal een maand. Na de eerste maand is het contract dagelijks opzegbaar. Shortlease is ideaal wanneer je voor een korte tijd een Jaguar I-Pace wilt leasen.

Gerelateerde categorieën