Hijswiel huren

2 aanbieders gevonden. De prijs van een hijswiel kan verschillen per verhuurbedrijf en is afhankelijk van de lengte van het touw.

Top 2 verhuurbedrijven

  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Touwlengte variërend van 25 tot 44 m
Goederen of materiaal op hoogte krijgen met een hijswiel

Bij een hoogbouwverhuizing kun je veel moeite en tijd besparen door een hijswiel te huren. Met een hijswiel kun je makkelijk goederen verticaal takelen. Zo kun je bijvoorbeeld een (klein) meubelstuk door het raam naar beneden takelen, zonder binnenshuis trappen op en af te hoeven slepen en tillen. Op deze pagina staan de verschillende verhuurbedrijven die een hijswiel in hun assortiment hebben gesorteerd.

Hijswielen worden veel gehuurd tijdens verhuizingen in de hoofdstad. Panden in de binnenstad van Amsterdam zijn vaak voorzien van een hijsbalk aan de voorgevel. Hier kun je eenvoudig de haak van een hijskatrol aan bevestigen. Niet alleen in de hoofdstad, maar ook in andere steden zijn hijsbalken te vinden. Heeft jouw hoogbouw geen hijsbalk vraag dan aan het verhuurbedrijf naar de alternatieve mogelijkheden om het hijswiel te bevestigen aan de gevel of het balkon.

Hijsblok huren? Let op het volgende:

Met het huren van een hijswiel ben je niet direct klaar om je spullen te omhoog of omlaag te transporteren. Zonder touw, haak of verhuisnet kan je nog niet hijsen. Het kan zijn dat het verhuurbedrijf het hijswiel inclusief hijstouw met haak en verhuisnet verhuurt. Er zijn ook verhuurbedrijven die enkel het hijswiel verhuren, de extra benodigdheden moet je er dan nog bij huren.

De lengte van het verhuistouw varieert per verhuurbedrijf van 25 tot 44 meter. Het is belangrijk om rekening te houden met het maximumgewicht dat je met een hijswiel omhoog of omlaag kan laten takelen. Dit draagvermogen verschilt per verhuurbedrijf en hijswiel. Vraag het verhuurbedrijf naar het maximaal draagvermogen voordat je aan de slag gaat. Het is daarnaast aan te raden om handschoenen te dragen tijdens het takelen van goederen. Takel nooit zwaardere spullen met het hijswiel; dit kan de veiligheid in gevaar brengen.