Winterproducten huren

Alles over feesten/gelegenheden tijdens de winter

Het hoeft helemaal geen winter te zijn om een winters thema te creëren! Wist je dat de mensen in Australië (en ook op andere plekken in de wereld) soms ook Christmas in July (Kerst in juli) vieren? Ze hangen gewoon weer kerstversiering op, serveren warme chocomelk en glühwein en zingen kerstliedjes. Gewoon, omdat het zo’n leuk feest is, dat het eigenlijk gekkenwerk is om het niet gewoon twee keer per jaar te vieren. Heb jij dit keer de taak om kerstfeest in juli te organiseren? Of is het wel winter, en houd je een winters feest, thuis, op een beurs, op het werk of op een markt? Huren.nl geeft je tips en huurideeën voor een perfect winterthema!

Een feest voor iedereen met een winterthema

Als je een feest of gelegenheid organiseert met een winterthema dan is het leuk om ook wat winterse spellen te huren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het huren van loopski’s (leuk voor een bedrijfsfeest of kinderfeest), een rodelbaan of echte schaatsbaan, of bijvoorbeeld een skisimulator (handig voor als het feest binnen is). Het kan natuurlijk regenen of zelfs sneeuwen, dus een overdekking buiten kan handig zijn. Denk hierbij aan het huren van een dometent in plaats van de reguliere partytent: de dometent heeft wel wat weg van een iglo! Huur ter decoratie opblaasbare sneeuwpoppen of kerstmannen. Sta je op een beurs of markt en wil je de aandacht trekken? Huur dan een glühweinkraam, chocolademelkkraam of erwtensoepkraam! Als (een deel van) de gelegenheid buiten is, of als je wilt dat de mensen die naar buiten gaan om te roken het wel lekker warm blijven hebben ondanks de strenge winter, huur dan verwarming. Huur bijvoorbeeld elektrische terrasverwarming, of kies voor de meer in het oog springende flame heater. Als je nog ook meubilair moet huren, kies dan voor het huren van ledmeubilair. Zorg dat alle meubels ijsblauw licht geven, en een ijsgrot is gecreëerd!

Winterthema met Kerstsferen

Hierboven hebben we tips en huurideeën uiteengezet die bedoelt zijn voor gelegenheden met een algemeen winterthema. Als je meer specifiek op een Kerstthema aan het zoeken was, dan heeft Huren.nl ook nog wel wat ideetjes. Wist je bijvoorbeeld dat je een echte arrenslee ter decoratie kunt huren. Sommige arrensledes kunnen ook rijden en als je echt gek wilt doen kun je zelfs een arrenslee huren inclusief rendieren! Als je een ruimte moet decoreren kun je ook een kerstboom huren (nep of echt). Laat die ene gekke collega een kerstmannenpak aantrekken en zet hem voor een winterdecor neer. Dan is het feest pas echt af!