Opslagbakkie.nl

Contact

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 09:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag 10:00 - 17:00

Beoordeling (228)


10

Tijdelijke opslag van meubels ivm woonkamer verbouwing Opslag container werd bezorgd, door ons gevuld met de meubels en zelfde dag weer opgehaald. Op 29 juni werd de container weer retour gebracht alwaar we deze hebben leeggehaald en daarna is de container weer door Opslagbakkie opgehaald. Gedurende de huurperiode hadden wij wat wijzigingen in retour datum en dat werd door de medewerkers op vriendelijke manier kosteloos aangepast. Kortom, een fantastische service. Lees meer

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 15-05-2024


9,0

Super geregeld. Reserveren ging makkelijk. Plaatsen was prima. Afgesproken tijd en op de plek waar we wilden. Enige miste bij ons alleen ff een bevestings mail met de tijd dat het bakkie geplaatst en opgehaald zou worden. Hiervoor heb ikzelf gebeld, maar het contact ging super en makkelijk waarna alles prima en klantvriendelijk geregeld was. Prima te bereiken voor vragen etc. Lees meer

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 07-06-2024


9,0

Heel handig een tijdelijke opslag voor de deur. Vriendelijke mensen die deze kwam halen en brengen. Fantastische service.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 09-05-2024


10

Alles volgens afspraak. Schone bak. Geplaatst op de door ons aangegeven locatie.


9,0

Wij hebben een opslagcontainer gehuurd om de woonkamer meubels in te doen, zodat er vloerverwarming geplaatst kon worden in huis. Helemaal goed verlopen. Duidelijk wat er betaald dient te worden, geen verrassingen achteraf. Schone container dus de kussens van de bank konden er gewoon in. Voor ophalen hoefde niemand thuis te zijn. Al met al een goede actie anders zouden de meubels naar een opslag verhuur box toe moeten en dan had ik een chauffeur en tillers nodig gehad. Nu konden wij het makkelijk en snel voor de deur in de container doen. In onze gemeente dienden wij wel ontheffing aan te vragen bij de gemeente, omdat de container op een algemene parkeer plaats stond. 10 is voor God dus een dikke 9! Lees meer

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 17-05-2024


10

Snelle reactie van de klantenservice toen ik een vraag had over reserveren. Goed meegedacht over de huurperiode ivm Pasen. Vriendelijk in mailcontact, aan de telefoon en bij het plaatsen van de opslagbakkies. Super tevreden!

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 30-05-2024


10

Super handig om zo je spullen op te slaan. Keurig nette opslagcontainer en keurig op tijd gebracht. Fijne communicatie met medewerkers. Absolute aanrader!!!

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 09-03-2024


10

Strak geregeld. Zeer handig aanrader

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 27-02-2024


9,0

Was snel en goed geleverd.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 09-02-2024


10

Wat een top bedrijf is dit! Super snelle service zowel met de levering en retour levering, maar ook heel netjes en zeer vriendelijk Telefonisch en per E-mail. Wij hebben gebruik gemaakt van een Opslagbakkie in de opslag ivm onze verhuizing en wij zouden de toppers van Opslagbakkie zeker nog eens benaderen als dit nodig. Een dikke vette 10+ wij raden Opslagbakkie zeker aan. Ga zo door Toppers! Lees meer

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 01-03-2023


9,0

Prima oplossing voor tijdelijke opslag aan huis. Je betaalt per week en dat is overzichtelijk, vaste prijzen geen gedoe. Ook de bij te bestellen accessoires, zoals dekens en hondjes zijn handig. Na het voldoen van de betaling, kreeg ik de melding dat de bestelling ontvangen was en verwerkt werd. Daarna niets meer vernomen, en dan is het toch wel even spannend of je 3 weken later inderdaad de container geleverd krijgt. Op de ochtend van levering toch maar even gebeld, en het bleek allemaal goed te gaan. De container was eerder leeg dan verwacht, en na het doorgeven daarvan hoefde ik niet nog tot het einde van de week te wachten voordat de container werd opgehaald. Zeer vriendelijke en zorgvuldige chauffeur, volgens mij Rob. Lees meer

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 09-02-2024


10

Denken pro actief mee om een oplossing te vinden. Komen de gemaakte afspraken keurig na waarbij al het personeel waar we contact mee hebben gehad zeer klantvriendelijk zijn.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 28-02-2024


7,0

Op zich goede manier om even je meubels op te slaan. Maar container was niet waterdicht door een buts in het dak die er al in zat. Dus weken huren had zeker waterschade opgeleverd

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 21-02-2024


9,0

Prima geregeld, op tijd gebracht en opgehaald. Netjes vlak opgesteld. Niets op aan te merken.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 25-01-2024


9,0

Alles was mogelijk, super fijn bedrijf

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 26-01-2024


9,0

Alles was zo geregeld en kon online. Prima service

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 18-01-2024


10

Opslagcontainer op zeer korte termijn geleverd. Heel leuk telefonisch contact en duidelijke afspraken. Top bedrijf!!

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 12-01-2024


9,0

netjes bezorgd, groot genoeg voorde opslag en je hoeft niet thuis te blijven voor het weer ophalen! Top !

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 15-01-2024


10

Top in alles !!

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 03-01-2024


9,0

Duidelijke afspraken en verlengen was ook geen probleem. Niet thuis met ophalen, geen probleem voor hun. Echt een aanrader

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 15-10-2023

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met Opslagbakkie.nl! Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Goedkoper dan andere aanbieders. Netjes en goed afgeleverd. Ideale oplossing zo om ff tijdelijk wat meubels te stallen ivm verbouwing

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 13-11-2023

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met Opslagbakkie.nl! Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot de volgende keer!


8,0

Keurig en op tijd afgeleverd en weer opgehaald.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 16-10-2023

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling! Bedankt voor het huren en graag tot de volgende keer!


9,0

Goede service, netjes, duidelijk.

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 06-11-2023

Hartelijk dank voor het huren en uw beoordeling! Graag tot de volgende keer!


9,0

Vlotte bediening, correcte levering en ophalen van de opslagbak 6 m2.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 20-10-2023

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling en graag tot ziens!


9,0

Snelle levering, vriendelijke en snelle reacties op mailtjes, meubels zijn goed gebleven tijdens de opslag, duidelijke communicatie, verlenging geen probleem.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 25-08-2023

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Perfecte service, ook toen we de bakkies voor 3 maanden extra moesten huren was verlengen geen enkel probleem.

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Alles was keurig verzorgd en op tijd geleverd en opgehaald

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt voor het huren en graag tot ziens!


10

Snel, efficiënt geleverd. Eenvoudig huurtermijn kunnen verlengen. Precies wat ik nodig had bij een verbouwing.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 18-08-2023

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

De containers werden keurig op de afgesproken datum aan huis gebracht, we hadden hem gehuurd voor een periode van 8 weken. Helaas was dit niet genoeg voor de verbouwing gereed was. We hebben probleemloos tot 2 maal toe de container kunnen verlengen

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 15-07-2023


10

De container werd keurig op de afgesproken datum aan huis gebracht, we hadden hem gehuurd voor een periode van 8 weken. Helaas was dit niet genoeg voor de verbouwing gereed was. We hebben probleemloos tot 2 maal toe de container kunnen verlengen.

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling! Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot de volgende keer!


9,0

Afspraken werden correct nagekomen. Contact altijd vriendelijk en correct. Alles was duidelijk uitgelegd. Zou zo weer van u gaan huren en bij andere aanbevelen.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 30-05-2023

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot de volgende keer!


10

Container werd schoon opgeleverd en keurig geplaatst naast het huis. Vriendelijke en behulpzame chauffeurs. Ook het telefonisch contact verliep plezierig en informatief. Beveel het bedrijf beslist aan.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 16-06-2023

Wat fijn om te lezen dat u ons bedrijf aanbeveelt. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Nette en schone container, die goed afgesloten kan worden. Plaatsing van de container ook geheel in overleg en naar onze wensen. Als we nog eens opslag nodig hebben, dan komen we zeker terug!

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 24-05-2023

Hartelijk dank voor de genomen moeite om uw beoordeling te schrijven. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest! Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Opslagcontainer voor huisraad gehuurd ivm verbouwing. Gereserveerd via website. Diverse keren telefonisch contact gehad. Aardig en behulpzaam personeel. In overleg met chauffeur container op de oprit gezet. Goed geregeld !!

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 12-05-2023

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met Opslagbakkie.nl. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Keurige container, perfect geplaatst en verlengen periode geen enkel probleem. Fijn telefonisch contact en komen afspraken na. Zou de volgende keer weer voor Opslagbakkie kiezen👍👍👍

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 01-02-2023

Wat fijn om te lezen dat u de volgende keer weer voor ons zou kiezen. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Goede communicatie . zorgvuldig neergezet en opgehaald. Week verlenging was geen probleem. Ideaal voor renovatie woonkamer. Absoluut een aanrader!

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 15-05-2023

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling. Wat leuk om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Super tevreden en ideaal voor huisraad opslag

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 11-05-2023

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest! Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

We hebben een opslagbakkie gehuurd voor ruim een maand, op tijd geleverd en later ook op tijd opgehaald, container was prachtig schoon, op juiste plek geplaatst. We hebben al ons meubilair er prachtig in kunnen plaatsen, en alles bleef droog, dus alles TOP.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 19-04-2023

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot de volgende keer!


9,0

Doordat ze een kapotte auto hadden kregen we de container een dag eerder voor niets. Zeer vriendelijk personeel. Zowel via telefoon als degene die hem bracht

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 17-05-2023

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling. Wat fijn dat we een dag eerder mochten komen ivm een kapotte vrachtauto! Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Perfect op tijd bezorgd en weer opgehaald, mooie nette containers.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 05-05-2023

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Prima geleverd conform afspraak, super.

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 03-05-2023

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Container was makkelijk te boeken via de website. Goede communicatie. Afspraken werden nagekomen. Echt aanrader als je gaat verbouwen en je wilt je spullen toch bij de hand hebben.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 19-04-2023

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Aardig, netjes, beloftes waargemaakt, mooie prijs

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 01-12-2022

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Alles klopte en alles top De ken mee en geweldige service

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 12-04-2023

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling. Fijn om te lezen alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Goede service, aardig en net personeel. Alles netjes op tijd volgens afspraak. Nieuwe container dus niets op aan te merken.

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 07-04-2023

Hartelijk dank voor het schrijven van uw recensie. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Zeer snel en bekwaam geholpen. Alle afspraken zijn nagekomen en het plaatsen van de container ging perfect. Zeer ruime en schone container en zag er ook aan de buitenkant prima uit. Verlengen ging soepel. Kortom prima bedrijf!

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 20-04-2023


9,0

Reserveren was makkelijk, contact met klantenservice was top. Het plaatsen en ophalen was volgens afspraak, en zonder problemen.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 01-04-2023


9,0

Top. Alles klopt. Het boeken, tijdig bellen dat de bakkies onderweg zijn. Keurig op zijn plek gezet met genoeg ventilatie en zeer stevig en schoon. Heel handig bij klus om beneden verdieping op te knappen. Zo loop je makkelijk heen en weer. Enige minpuntje is dat het langer boeken niet via de website kan. Lees meer

Gehuurd:

Opslagruimte 20 - 40m³

op 17-04-2023

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Werd keurig afgeleverd .. stabiel neergezet en weer na de huur periode keurig weggehaald .. ik was blij de opslag te kunnen huren ipv alles binnen het huis trap op en af te moeten verplaatsen. Het gemak .. top!! Bedankt

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 31-03-2023

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling. Wat fijn dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Eenvoudig via de website je opslagcontainer te reserveren. BIj telefonisch contact word je vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Het brengen en ophalen van de container is prima verlopen. Container in goede staat en schoon van binnen. Vriendelijk personeel. Ideale oplossing voor opslag van je spullen bij verbouwing. Aanrader! Lees meer

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 24-03-2023

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling! Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Alles was goed geregeld zoals het brengen en halen van de container en de data was makkelijk te regelen voor het vervoer

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 15-12-2022


9,0

Erg gemakkelijk voor de deur gebracht en neergezet. Spullen konden we er prima in kwijt en container kon met dubbele sloten afgesloten worden. Erg makkelijk!

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 17-03-2023


9,0

Heel fine opslag voor onze meubels tijdens de verbouwing. Goede service, Wat wel fijn was geweest als de afmetingen van de deuren erbij had gestaan, want dat is niet 2m hoog en daardoor hadden we wat problemen met de boekenkast. De gehuurde meubelhonden waren onmisbaar voor zware meubels. Ik hoop dat we niet snel weer een opslagbakkie nodig hebben, maar absoluut voor herhaling vatbaar. Lees meer


10

Duidelijke communicatie en perfecte levering van de containers. Een aanrader voor ieder die een mobiele opslag nodig heeft.

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 26-01-2023


10

Wij hadden op vrijdag contact met Opslagbakkie over een container voor de deur voor de maandag erna. Was geen probleem. Op de dag zelf had de chauffeur vertraging door file, hij heeft netjes gebeld om dit door te geven. Met een hijskraantje haalt de chauffeur het bakkie van de vrachtwagen en zet het op de gewenste plek. Samen gecontroleerd op evt. schade, was er niet. 2 sleutels gekregen om de container af te sluiten. Onze meubels en kasten hebben er 5 dagen droog in gestaan op onze oprit, was voor ons de perfecte oplossing. Medewerkers op de mail, chat en de chauffeur waren zeer vriendelijk. Aanrader! Lees meer


10

Een container gehuurd voor de opstal van Meubelen i.v.m. verbouwing. De prijs was prima, allervriendelijkst personeel en men was prachtig op tijd en men is flexibel. Ik zal zeker een volgende keer weer gebruik maken van Opslagbakkie!!!

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 07-01-2023

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling. Wat leuk om te lezen dat u de volgende keer weer gebruik van ons zal maken. Ontzettend bedankt voor het huren en graag tot ziens!


10

Voor het schuren en oliën van ons parket moest de woonkamer leeggehaald worden. Na even gezocht te hebben op de Google naar een oplossing voor het opslaan van onze meubels, kwam ik bij Opslagbakkie terecht. Het reserveren ging heel makkelijk. Het leveren van de container ging ook heel vlot. Je houdt de plek waar je de container wilt hebben vrij. De chauffeur haalt met een hijskraan het Opslagbakkie van de vrachtwagen, de container wordt gecontroleerd op schade en je krijgt een set sleutels om de container af te sluiten. De container is stevig, goed afsluitbaar en waterdicht. Kortom: een Opslagbakkie is een heel goeie oplossing voor tijdelijke opslag voor de deur. Lees meer

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 28-01-2023

Hartelijk dank voor het schrijven van uw uitgebreide beoordeling. Wat fijn om te lezen dat het reserveren eenvoudig gaat en dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Zeer makkelijk te bestellen. Daarnaast twee maal uitermate prettig en professioneel telefonisch contact. De chauffeurs van de onderneming netjes en behulpzaam. "Bakkie" zeer goed neergezet. Onderneming is een absolute aanrader.

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 08-02-2023

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat iedereen behulpzaam is geweest. Ik zal de complimenten aan de chauffeurs doorgeven. Hartelijk dank voor het huren en graag tot de volgende keer!


9,0

Prima opslagruimte wanneer je een nieuwe vloer moet leggen in je kamer. Meubels pasten er precies in, Toppie.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 27-01-2023

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat de meubels in het Opslagbakkie paste. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Ik had 2 containers gehuurd vanaf zaterdag 28 januari. Ik werd gebeld door een medewerker van Opslagbakkie met de vraag of de containers vrijdag geleverd konden worden. De chauffeur was namelijk ziekgeworden. Er zaten geen extra kosten aan. De containers zijn keurig afgeleverd en geplaatst op de oprit zoals ik dat wilde hebben. 4 februari zijn de containers weer opgehaald. De containers waren prima in orde. Op de medewerkers was niets aan te merken. Kortom het was een prima keuze voor onze klus. Lees meer

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 28-01-2023

Hartelijk dank voor het schrijven van uw uitgebreide beoordeling. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot de volgende keer!


10

Plaatsing ging uiterst secuur en professioneel. Erg plezierige mensen om mee samen te werken. Ophalen wederom met uiterste precisie.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 09-12-2022

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

bakkie gehuurd ivm verbouwen, snelle service, nette prijs paste goed op de oprit.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 22-12-2022

Hartelijk dank voor de genomen moeite om een recensie te schrijven. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Mijn parketvloer moest echt eens gedaan worden, maar ik zat steeds met de vraag: "Waar laat ik al die spullen?" Totdat ik bij één van mijn buren zo'n container zag staan . Probleem opgelost en ook probleemloos geregeld en afgewikkeld. Top! (zo ook mijn parketvloer!)

Wat leuk om te lezen dat u bij ons bent gekomen via uw buren :) Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Prima opslag oplossing voor spullen tijdens onze verbouwing

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 01-12-2022

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling! Enorm bedankt voor het huren en graag tot ziens!


8,0

Ivm verbouwing ruim 3 maanden 2 oopslagbakkies voor de deur gehad was ideaal. Met de vorst alleen wel veel condens aan de binnenkant waardoor er schimmelvorming op het bankstel was maar dit lijkt mij niet te voorkomen . Kortom heel blij met de containers

Gehuurd:

Opslagruimte 10 - 20m³

op 29-09-2022

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat er door condens, schimmel op het bankstel is gekomen. Het is inderdaad nooit geheel te voorkomen. Ondanks dat onze containers "ademend" zijn, wil het bij strenge vorst wel eens gebeuren dat de container condenseert. Sommige klanten kiezen ervoor bij vorst een klein straalkacheltje in de container te plaatsen of pakken de meubels in met verhuisdekens. Fijn om te lezen dat u alsnog tevreden bent! Hartelijk dank voor het huren!


10

Super service perfect voor tijdelijke opslag meubels etc

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 04-11-2022

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt voor het huren en graag tot ziens!


9,0

We hebben de opslagbakkie voor zo'n 5 weken gehuurd en zonder problemen 2 dagen kunnen verlengen alles bleef mooi droog in de container en een prima service met brengen en ophalen. Voor eventueel een volgende keer een zekere aanrader.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 16-11-2022

Hartelijk dank voor de genomen moeite voor het schrijven van uw beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt voor het huren en graag tot ziens!


10

Perfecte service en ideale oplossing als je je meubels tijdelijk moet opslaan vanwege een verbouwing. Wij zijn zeer tevreden!

Wat fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn! Ontzettend bedankt voor het huren en graag tot ziens!


10

Ideaal om spullen vanuit huis op te slaan tijdens een verbouwen in de wintermaanden als je in huis geen opslagruimte heb. Top met leveren en communicatie Super service Bedankt

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 30-11-2022

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Perfecte services en goede oplossing voor onze verbouwing. De meubels van onze benedenverdieping kwamen er naar 3 maanden weer droog uit. Het verlengen ging ook soepel. Chauffeurs waren ook vriendelijk.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 30-11-2022

Hartelijk dank voor het schrijven van uw ervaring met Opslagbakkie.nl. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Container werd keurig op tijd voor de deur afgeleverd, inclusief de bestelde meubelhonden en schone verhuisdekens. Hele vriendelijke service (zowel bij brengen en ophalen). Echt een uitkomst! Op mijn verzoek voor het afleveren op maandagochtend, werd ik keurig in het weekend gebeld voor de bevestiging, echt top! Lees meer

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 28-11-2022

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest! Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Vanwege een verbouwing heb ik voor vier maanden een opslagbakkie gehuurd. Prima geregeld! Vriendelijke mensen en flexibele service, want het meerdere malen verzetten van de retourdatum was geen probleem.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 05-08-2022

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Wij zijn zeer tevreden. Onze meubels zijn een paar maanden opgeslagen geweest. De samenwerking was in één woord top. Zeer vriendelijk personeel..

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 23-04-2022

Hartelijk dank voor de genomen moeite voor het schrijven van een beoordeling. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest! Groetjes en dank aan Germen :)


10

Zeer vriendelijk keurige container niets anders dan lof

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 11-11-2022

Wat fijn dat alles naar wens is geweest! Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Wat een mooie oplossing om tijdelijk je hele inboedel onder te brengen. Ivm uitloop van de werkzaamheden was het verlengen geen probleen en snel geregeld, top!

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 25-10-2022

Hartelijk dank voor de genomen moeite om een beoordeling te schrijven. Wat leuk om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Alles top geregeld!

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 26-09-2022

Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Wat een positief ingestelde firma, bijzonder vriendelijk aan de telefoon en ook de man die de container bezorgde. Alleen maar positief, prima container, profesioneel op de parkeerplaats gezet, werd nog uitgeveegd. Kan het iedereen aanbevelen.

Gehuurd:

Opslagruimte 10 - 20m³

op 13-11-2022

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


8,0

Hele opgewekte, prettige en snelle dienstverlening.

Ontzettend bedankt voor uw beoordeling! Bedankt voor het huren en graag tot ziens!


10

Echt een uitkomst! Spullen schoon en droog opgeslagen voor de deur terwijl de vloer gedaan werd, na afloop de bak weer keurig opgehaald .

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 15-10-2022

Hartelijk dank voor het schrijven van uw review. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Wat een fijn bedrijf. Leveren wanneer het ons past. En geplaatst waar wij het willen... In de voor tuin.. Wat een ruimte. De hele inhoud van de oude schuur past er in inclusief de fietsen. Wat een mooie oplossing voor een verbouwing van tuin tot huis. Helemaal top. 👍

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 31-10-2022

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens gaat! Ontzettend bedankt voor het schrijven van een recensie! Succes nog even met de klus!


10

Transparante prijzen en geweldige service. De spullen kwamen mooi droog uit de container.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 14-10-2022

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


8,0

Mooi dat je zo tijdelijk je meubels elders droog kunt stallen

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 15-10-2022

Hartelijk dank voor de genomen moeite voor het plaatsen van uw ervaring met Opslagbakkie.nl . Fijn dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Snel gebracht schone container ook weer snel opgehaald ,prima service

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 04-11-2022

Hartelijk dank voor het schrijven van uw review. Fijn dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Snel geleverd door bekwame chauffeur. Goede afspraken mee te maken en met een goede prijs. Top container met goede sloten en met genoeg ruimte. Zeker aan te raden als je gaat verbouwen etc.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 21-09-2022


9,0

Mooie container. Schoon, droog en goede sloten. Vriendelijk en luisterend aan de telefoon, vriendelijke en vakbekwame chauffeurs.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 17-10-2022

Hartelijk dank voor uw het schrijven van uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor de complimenten, het huren en graag tot ziens!


10

Wij hebben een Opslagbakkie gehuurd voor de verbouwing van onze benedenverdieping. Vriendelijke medewerkers aan de telefoon gehad en het bestelproces verliep goed. De chauffeur belde van te voren toen hij er bijna was. We twijfelde voor 2 containers, maar 1 container was echt groot genoeg voor al onze meubels. Helaas liep de verbouwing uit, maar konden gelukkig verlengen. Aan het einde van de verlenging werdt de container op de afgesproken dag ook weer opgehaald. Ik kan geen minpunten bedenken… Lees meer

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 13-10-2022

Hartelijk dank voor het schrijven van uw uitgebreide review en wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest! Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Fantastische ervaring met deze firma. Container werd keurig neergezet en verlengen was ook geen probleem als ik dit maar op tijd aangaf. Ook het ophalen was perfect geregeld, ik hoefde niet thuis te zijn. Mooie schone container, geen roestig hok. Spullen kwamen er mooi droog en netjes weer uit.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 27-10-2022

Hartelijk dank voor het schrijven van uw ervaring met Opslagbakkie.nl. Leuk om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot de volgende keer!


9,0

Voor de verbouwing van onze vakantiewoning hadden we tijdelijk opslag ruimte nodig. De container werd netjes geplaatst en heeft tot eind october prima gefunctioneerd waarna hij is opgehaald. Vriendelijke service, simpel om te verlengen en transparant in de kosten.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 29-07-2022

Ontzettend bedankt voor de genomen moeite om uw ervaring te delen over Opslagbakkie.nl. Prettig om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Ivm met het verbouwen van onze nieuwe woning en het tijdelijk wonen in onze B&B achter ons huis hebben we twee opslag containers gehuurd. De service is uitstekend. Afspraken worden nagekomen en doordat de verbouwing uitliep was het met één telefoontje opgelost om de duur van de huur te verlengen. Ik ga nooit meer verbouwen :) maar mocht het toch gebeuren dan huur ik zeker weer bij opslag bakkie. Lees meer

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 01-07-2022

Hartelijk dank voor de genomen moeite om een beoordeling te schrijven. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Het is echt top geregeld bij Opslagbakkie, netjes op tijd en goed neergezet. Ideaal, bij ons voor het spuiten van de plafonds en wanden, om de spullen in te zetten. Zag er netjes en schoon uit, binnen en buiten de container. Is echt een aanrader voor dit soort klussen. Beveel jullie daarom zeer aan. Mvg Anne-Mieke & Rob Lees meer

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 11-10-2022

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Ontzettend bedankt voor de genomen moeite voor het schrijven van een recensie. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Wij hebben een opslagbakkie gehuurd voor de meubels uit onze woonkamer. We waren verbaasd dat echt alles erin paste. De dag van levering ging prima, er werd gebeld dat ze in de buurt waren en de opslagbak werd keurig voor onze deur neergezet en op de afgesproken dag weer opgehaald. Prima geregeld!.

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 29-09-2022

Wij horen inderdaad vaak dat er meer in een Opslagbakkie past dan verwacht :) Ontzettend bedankt voor de genomen moeite voor het schrijven van een recensie. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Goed geregeld een telf was genoeg om alles te regelen waren mooi op tijd voor de deur tijd genoeg om in te laden en een telf om weer uit te laden ook toen weer tijd genoegen top bedrijf

Ontzettend bedankt voor de genomen moeite voor het schrijven van een recensie. Top om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

De container werdt keurig op tijd bij ons afgeleverd. De medewerker heeft hem oo een goed plek voor ons huis neergezet. Alle daarbij gehuurde hulpmiddelen lagen netjes in de container. Omdat wij uiteindelijk een week eerder klaar waren was het fijn dat de container direct weer snel opgehaad werd. Het was verder een prettig contact en zeer klantvriendelijke nazorg. Lees meer

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 28-08-2022

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling over Opslagbakkie.nl. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Ideaal om tijdens de verbouwing spullen in en uit de opslag te kunnen halen zonder ver te rijden met aanhanger

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 05-09-2022

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Helemaal top. Mooie schone container. Ideaal als tijdelijke opslag tijdens evenement.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 15-09-2022

Hartelijk dank voor het schrijven van uw recensie over Opslagbakkie.nl Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Goede ervaring. Verlengen dmv telefoontje of inspreken van antwoordapparaat ging probleemloos. Aan te raden.

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 21-02-2022

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Goed contact, opslag was binnen een dag geregeld en container stond binnen 4 dagen voor de deur. Het ophalen was ook snel geregeld. Container zag er netjes uit. Als ik weer een opslagcontainer nodig heb zal ik zeker aan opslagbakkie denken. Bedankt voor alles en ga zo door.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 30-07-2022

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

gewoon tevreden, goed geregeld, geen gedoe.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 01-07-2022

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Alles ging volgens de voorwaarden, die ook duidelijk waren en niet te lang. Bij contact zeer snel en netjes te woord gestaan. Netjes gebeld hoe laat de container geleverd zou worden.

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 18-06-2022

Dank voor het delen van uw ervaring met Opslagbakkie.nl . Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Werkelijk perfect geregeld; van het maken van de afspraak, het over de heg plaatsen in de voortuin, de telefonische herinnering voor het ophalen en het ophalen zelf. Niets dan lof! Veel aandacht gekregen vanuit de buurt met deze super-oplossing. Door te plaatsen in de tuin scheelde dat een parkeerplaats én een hoop lopen; iedereen happy. Lees meer

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 22-06-2022

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest en wat leuk om te lezen dat de buurt ook enthousiast zijn geraakt. Ontzettend bedankt voor het huren en graag tot ziens!


10

Snelle reactie op aanvraag via internet. Binnen 24 uur geplaatst op zaterdag Lage kosten en super service.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 12-06-2022

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met Opslagbakkie.nl . Bedankt voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Flexibel, vriendelijk en komen afspraken na. Zeer klantvriendelijk Goed product. Een aanrader! Fijne ervaring en daarom wil ik graag een positieve review geven.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 11-05-2022

Wat fijn om te lezen en dat u de moeite heeft genomen om een review te geven. Leuk om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Super aardige mensen! Denken mee, en geen vraag was voor hun te lastig! Aanrader!

Hartelijk dank voor het huren en wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Graag tot de volgende keer!


9,0

Goede service, mooi ruim opslagbakkie.

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 25-06-2022

Hartelijk dank voor het huren en wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Graag tot ziens!


9,0

Goede en snelle service. Geen problemen met de container ervaren. Inmiddels de tweede keer dat we een container huren voor tijdelijke opslag en bevalt zeer goed.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 12-03-2022

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest en dat u voor de tweede keer heeft gehuurd. Hartelijk dank voor het huren en graag tot de derde keer!


10

Goede service en super handig om je spullen in op te slaan tijdens onze verbouwing

Hartelijk dank voor het schrijven van uw ervaring met Opslagbakkie.nl. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Komen de afspraken correct na en verlengen is eenvoudig.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 17-05-2022

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling en graag tot ziens!


10

Wat waren we blij met onze container.toen hij kwam dachten we nog daar past nooit onze benedenverdieping in.maar dat was een vergissing wat een ruimte het was super handig.contact met servisedesk supper.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 09-05-2022

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest! Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Op tijd geleverd. Was perfect voor tijdelijke opslag van onze meubels. Als er vragen waren kreeg ik snel antwoord.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 16-05-2022

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met Opslagbakkie.nl Bedankt voor het huren en graag tot ziens!


10

Opslagbakkie.nl is de oplossing voor opslag van van alles wij hebben het gedaan omdat onze huiskamer helemaal leeg moest,het pasten er allemaal in.echt een zeer net opslagbakje.wij kunnen het iedereen aanraden.een dikke 10

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 29-04-2022

Wat leuk om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Een perfecte oplossing voor de opslag van onze meubels voor eigen deur. Helaas in onze gemeente mogen deze niet op een openbare parkeerplaats staan. Echt fijn zelf inladen en weer leeghalen op het moment dat de inrichting kon beginnen en alle aannemers klaar waren met hun opgedragen werken. Telefonisch top bereikbaar zeer vriendelijk en heel service gericht. Kortom een betaalbare en zeer fijne uitkomst. Ik zal het zeker andere aanraden bij een grote verbouwing. Lees meer

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 25-02-2022

Wat leuk om te lezen dat alles naar wens is geweest! Hartelijk dank voor de genomen moeite voor het schrijven van een beoordeling en ontzettend bedankt voor het huren!


10

Alles op tijd, perfect geplaatst, container op verzoek dag eerder opgehaald en niet duur. Top!

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 23-04-2022

Ontzettend bedankt voor het schrijven van uw beoordeling. Bedankt voor het huren en graag tot ziens!


10

Wat een uitkomst !,, De inventaris van 1 verdieping in opslagbakkie voor de deur. Wat een gemak tijdens de opknapbeurt van de kamers. Natuurlijk liepen de werkzaamheden uit, geen enkel probleem voor een laag bedrag verlengd.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 04-04-2022


10

goede service en per week bij te boeken voor 25 euro, wat ik ook heb moeten doen, na enige weken was de renovatie van de tuin weer klaar zonder Bakkie had het niet gegaan.

Gehuurd:

op 08-02-2022


10

Wat een genot! Makkelijk aan te vragen en ik heb hem 2 x zonder enig moeite kunnen verlengen

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 26-03-2022


9,0

Alles online prima kunnen regelen. Voor aanvullende vragen goed bereikbaar. Bakkie is overeenkomstig afspraken gebracht en gehaald. Was prima oplossing om tijdelijk meubels op te slaan ivm herstel parketvloer.

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 01-04-2022


10

perfecte communicatie tav het bestel proces, aflevering en ophalen , alles keurig op tijd . Nette bak , schoon van binnen en goed afsluitbaar . Zeker aan te bevelen bij iedereen die een opslag voor de deur nodig hebben . voor mij een dikke 10

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 25-03-2022


9,0

Goede service ben zeer tevreden zou ze bij familie en vrienden aanbevelen en nog prettige mensen ook.


10

Prima bedrijf , zo geregeld..Op tijd , informatief en correct . En , als er iets tegen zit , denken ze met je mee . Zeer aangenaam . Aanrader .

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 04-03-2022


10

Zo n opslag container is de oplossing als je in een verbouwing zit. Je hele huiskamer kan ongeveer in zo n container. Hele vriendelijke mensen en alles is super geregeld.


9,0

Heel tevreden, goed geregeld, vochtdichte container, goede sloten.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 04-02-2022


9,0

Op de afgesproken tijd voor de deur neergezet, een week gebruikt en meteen daarna weer afgehaald. Fantastisch dat deze mogelijkheid er is!

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 18-03-2022


9,0

Op een zondag via de chat geregeld. Daarna nog even gebeld ivm ander telefoon nummer, ging prima. Opslag container werd in overleg op onze oprit geplaatst, keurig en meedenkend. Verlengen met een dag was geen enkel punt. Ophalen ging ook prima! Bij een verbouwing of vloer schuren altijd een Opslagbakkie huren! Lees meer

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 24-02-2022

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest! Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Werd netjes 30 min van te voren gebeld uiterst vriendelijke man moesten wat klossen eronder zetten vanwege ongelijke parkeerplaats. Ophalen was ook weer netjes geregeld.ECHT EEN AANRADER ALS JE HUIS LEEG MOET VOOR EEN TIJDJE.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 18-02-2022

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met Opslagbakkie.nl . Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

zeer goede service ben zeer tevreden zou ze bij familie en vrienden aanbevelen

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 25-02-2022

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest! Hartelijk dank voor uw het huren en graag tot ziens!


10

Goede communicatie. Zelfs bij Corona beperking (chauffeurs te kort) keurig op tijd geleverd. Nette containers. Goed af te sluiten. Als ik weer ga verbouwen is dit zeker weer een aanrader!

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 24-01-2022

We hebben inderdaad wat te stellen gehad met de quarantaine verplichting :( Maar gelukkig is alles goed gekomen. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Opslagbakkie is goed bereikbaar. Zowel telefonisch als per mail. Reageren snel en geven goede informatie. Zijn flexibel in plannen. De container was netjes, schoon en droog. Ik heb geen gebruik gemaakt van de mogelijkheid tussendoor bij mij opslag te kunnen. De teruglevering was in een andere woonplaats als waar de container werd ingeladen. Dat is een groot voordeel geweest in deze. Prijs, kwaliteit en service staan in goede verhouding. Ik zou een volgende keer opslagbakkie zeker weer overwegen. Lees meer

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 15-03-2021

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest! Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Prima service het uitstellen van de retour Datum was geen enkel probleem.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 22-12-2021


10

Helemaal top. Werd geleverd op de afgesproken dag. Komt keurig voor de deur te staan. 2x sleutel. Ruimte zat voor opslag (in ons geval nieuwe badkamer die erin ging) En als je klaar bent, in ons geval eerder dat de ophaal datum, 1 maitje is genoeg. Werden 15 minuten na de mail opgebeld, dat het bakkie de volgende dag (de dag van Eunice) al in de ochtend opgehaald kon worden. Deze vorm van containerhuur is echt een uitkomst. Als we tzt de vloer in de huiskamer gaan doen, zal ik zeker weer een bakkie bestellen om alles in te zetten. Lees meer

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 25-01-2022

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en tot de volgende verbouwing!


9,0

Perfecte service, heel netjes bij ons in de tuin gezet. Je kan makkelijk je inboedel erin kwijt en pakken wanneer je het weer nodig hebt. Geen heen en weer rijden met je auto naar opslagruimtes.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 21-01-2022

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Het scheelt inderdaad een hoop tijd om heen en weer te rijden:) Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


8,0

Snel geregeld, en op tijd geleverd en weer opgehaald.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 31-01-2022

Hartelijk dank voor uw review. Graag tot ziens!


9,0

Prima manier om je spullen op te slaan.

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 01-07-2020

Dat is fijn om te lezen Fred. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Goede communicatie, netjes geleverd zoals afgesproken. Nette, degelijke opslagbakken! Ideaal!

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 14-01-2022

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Goed en vriendelijk contact gehad en aflevering ging ook snel. We belden dat de container eerder opgehaald kon worden en dat werd ook snel behandeld en na het weekend werd de container gelijk opgehaald. En je hoeft er niet voor thuis te blijven, ook handig!Dus helemaal tevreden!

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 06-01-2022

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


8,0

Prima opslagcontainer voor een redelijke prijs. Goede communicatie over planning en levering. Container zelf is eenvoudig, spullen staan droog en veilig en toch bij de hand, ideaal voor een verbouwingsperiode.

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met Opslagbakkie.nl . Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Goede snelle service Vriendelijke en meedenkende mensen Kom hier zeker weer 👍🏼

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 10-01-2022

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Graag tot de volgende keer!


10

Goede service, je wordt op tijd gebeld wanneer Mobiele opslag wordt geleverd. Prachtige moderne container. Je hoeft er niet bij te zijn wanneer Mobiele opslag wordt opgehaald.

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 08-01-2022

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest! Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Goede service, je wordt op tijd gebeld wanneer Mobiele opslag wordt geleverd. Prachtige moderne container. Je hoeft er niet bij te zijn wanneer Mobiele opslag wordt opgehaald.

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 08-01-2022


10

Prima opslagbak, netjes, alles op tijd en duidelijke communicatie. Tevens bij verlenging van een maand geen probleem. Bellen zelf paar dagen voordat ze ophalen even op om zeker te zijn dat de opslag leeg is. Prima service !

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 16-11-2021

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest! Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Perfecte oplossing voor tijdelijke extra opslag op je eigen terrein. Heel tevreden

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 24-11-2021

Hartelijk dank voor het schrijven van uw ervaring met Opslagbakkie.nl. Bedankt voor het huren en graag tot ziens!


8,0

Er vanuit gaande dat een container voor je deur de beste oplossing is, is verder ook alles goed gegaan. Telefonische en digitale bereikbaarheid is prima, oorspronkelijke plaatsing en ophalen beiden uitgesteld. Prima communicatie.

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Helaas hadden wij water lekkage gehad. Hierdoor moest onze hele vloer opengebroken worden. De verzekering adviseerde ons Opslagbakkie en keerde ook de huur van de container uit. Perfect geregeld en goede service.

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 10-12-2021

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Geleverd en opgehaald zoals afgesproken. Verlenging was makkelijk te regelen. Vlotte service, werd zelfs even gebeld voor het ophalen.

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 21-10-2021

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met Opslagbakkie.nl. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Makkerlijk te reserveren via de website. Chauffeurs belde netjes bij bezorgen en ophalen. Mooie frisse containers, geen roestige dingen. Goede prijs. Voelt goed en vertrouwd om gewoon je extra schuurtjes voor de deur te hebben. Kan geen verbeterpunten aangeven. Gewoon een betrouwbaar bedrijf.

Gehuurd:

Opslagruimte 40m³ en meer

op 14-12-2021

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met Opslagbakkie.nl. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


8,0

Het opslagbakkie werd keurig op de oprit geplaatst en ook weer opgehaald door een vriendelijke medewerker.

Gehuurd:

Opslagruimte 6 - 10m³

op 01-12-2021

Hartelijk dank voor recensie. Fijn om gelezen dat de medewerker vriendelijk is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Geweldige service en vriendelijke medewerkers! Het Opslagbakkie werd op tijd geleverd en was schoon. Ook kwamen alle spullen er weer keurig droog uit. De doorslag gevende factor voor mij, niet eerst een bus huren, eerst alles in laden, dan weer uitladen en alles 4 tot 5 keer in je handen. En qua prijs onder aan de streep voordeliger! Aanrader! Lees meer

Gehuurd:

Opslagruimte 10 - 20m³

op 29-11-2021

Hartelijk dank voor het schrijven van uw uitgebreide review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Ontzettend bedankt voor het huren en graag tot ziens!


10

Heel erg blij met opslagbakkie, wat een goede en fijne service en betrouwbare opslag voor onze spullen. Netjes afgeleverd en weer opgehaald, vriendelijke medewerkers die mee denken. Tijdens een flinke regenbui waren we bang voor water in de container maar daar was helemaal geen sprake van! Waterdicht! Opslagbakkie raden wij zeker aan! Lees meer

Enorm bedankt voor het delen van uw ervaring met Opslagbakkie.nl. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Opslagbakkie voor de deur gehuurd, gedurende 7 weken met 3 x een verlenging van 1 week na 4 weken. Uitstekende communicatie en keurige facturering met het bedrijf. Verlenging gaat simpel via de mail. Uiterst bedreven vriendelijke chauffeur, die een aanhanger en later vrachtwagen uiterst nauwkeurig door een smalle oprit weet te sturen. Telefoontje ruim voor aankomst. Goed overleg mbt mogelijkheid van plaatsing en richting van de deuren. Bij ophalen sleutels in de container leggen, je hoeft niet thuis te zijn dus. Het 15 m3 formaat van deze container is prima; je kunt er veel meer in kwijt dan je denkt, zeker als je kleiner spul in dozen verpakt, met stapelen daarvan tot aan het dak. Bij regenachtig weer is er wel kans op condensvorming en enige hangdruppel lekkage binnenkant dak, het is tenslotte allemaal plaatstaal; zonodig dan toch een afdekfolie van achter naar voren meenemen bij het inruimen van de spullen. Goed af te sluiten. Al met al: erg veel gemak van gehad. Een echte aanrader. Lees meer

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 19-10-2021

Wat een mooie uitgebreide review heeft u geschreven! Hartelijk dank voor de genomen moeite! Leuk en fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Ontzettend bedankt voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Handige opslag voor de deur. Fijn dat alle meubels opgeslagen konden worden terwijl we de binnenboel lieten verven. Snel contact en soepele levering.

Bedankt voor het schrijven van uw beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Opslagbak gehuurd voor een aantal weken vanwege verbouwing. Super tevreden!! Stond in de voortuin. Super fijn dat je niet onwijs ver hoeft te sjouwen met je hele inboedel. Chaffeur was ook heel vriendelijk. Aanrader!!!!


9,0

Heel Klantvriendelijke mensen en behulpzaam. Dit heb ik ook doorgegeven an mijn buren en familie.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 16-11-2021

Wat leuk om te lezen dat u ons aanbeveelt bij buren en familie. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Twee opslag containers gehuurd bij opslagbakkie.nl opslag benodigd inboedel aan huis i.v.m. verbouwing super geregeld , keurig op tijd bezorgd, goede informatie tijdens telefonisch contact. Bij aflevering vriendelijk contact met de chauffeur en goede overdracht en ook bij ophalen. En ook het gemak voor opslag aan huis. En ook gezien de prijs gewoon goed. Containers schoon en droog. Ook na vier weken Indien ik nog opslag benodigd heb voor aan huis.. hoef ik zeker niet te twijfelen.. Gewoon opslag bakkie .nl Lees meer

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 11-10-2021

Hartelijk dank voor de genomen moeite voor het schrijven van uw ervaring met Opslagbakkie.nl. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Ontzettend bedankt voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Via het zoeken op internet kwam ik uit bij dit bedrijf vanwege de goede beoordelingen. Makkelijke site en een bakkie is zo gehuurd. We hadden het bakkie voor 4 weken nodig vanwege een verbouwing van ons huis. De verbouwing liep een beetje uit en hebben uiteindelijk het bakkie, door verlenging, 9 weken gehuurd. Was geen probleem. Bij een volgende verbouwing huur ik weer een bakkie bij Opslagbakkie. Uitstekende service. Lees meer

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 22-09-2021

Hartelijk dank voor het schrijven van uw uitgebreide review. Wat leuk om te lezen dat alles naar wens is geweest. Ontzettend bedankt voor het huren en graag tot ziens!


10

Goede afspraken. De container is netjes op tijd afgeleverd. Aardige jongeman, die heeft geholpen met sjouwen en de container efficiënt wist te vullen. Zoals ook bij het ophalen.

Gehuurd:

Opslagruimte 10 - 20m³

op 01-11-2021

Enorm bedankt voor het schrijven van uw ervaring. Ik zal de complimenten aan de medewerker doorgeven. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Vooraf werd er gebeld dat hij eraan kwam. Keurig schoon van binnen zou als het moet zo weer iets huren. Werd weer keurig opgehaald.

Gehuurd:

Opslagruimte 10 - 20m³

op 30-10-2021

Ontzettend bedankt om uw ervaring met Opslagbakkie.nl te delen. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Opslagbakkie, echt een uitkomst. Handig, past veel in, meubelen zijn droog, betaalbaar en zeer prettig bedrijf.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 14-10-2021

Hartelijk dank voor het schrijven van uw ervaring met Opslagbakkie.nl . Leuk om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Goede communicatie en container werd netjes op tijd geleverd. Mogelijkheid tot verlengen zeer eenvoudig. Container was netjes en er gaat zeker meer in dan je in eerste instantie denkt. Hij past ook op een parkeerplaats. Een goede uitkomst als je tijdelijk je meubels ergens moet opslaan.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 02-11-2021

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met Opslagbakkie.nl . Leuk om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Alles conform afspraak geregeld, netjes op tijd, goede service, keurig nette containers, nette prijs. Een aanrader!

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 23-10-2021

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met Opslagbakkie.nl! Leuk om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt voor het huren en graag tot ziens!


8,0

Prima service en aflevering volgens afgesproken tijden. Bakkie was nieuw en schoon. Er was wel iets van vocht (door hevige regenval) aan de onderzijde (aan een kant) naar binnen gekomen. Gelukkig had ik het meubel dat daar stond met plastic omwikkeld.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 09-10-2021

Hartelijk dank voor het schrijven van uw ervaring. Wat verveld om te lezen dat er toch iets vocht naar binnen is gekomen. We zullen uw gehuurde container nalopen om dit in de toekomst te voorkomen. Hartelijk dank voor het huren!


9,0

Ideaal om opslagcontainer voor de deur te hebben. Container is schoon en blijft droog. Opslagbakkie is flexibel. Geen probleem toen ik de container na 4 weken nog eens 6 weken extra nodig bleek te hebben. Dag voor het ophalen werd gebeld of alles ook naar wens verlopen was.... prima contact.

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 18-08-2021

Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest! Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Top service, bereikbaarheid en klantvriendelijk! Container schoon en ruim!

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 07-10-2021

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Mooie schone container, ook het aanzicht van de container op de parkeerplaats heeft een klasse uitstraling. Bijzonder handig voor tijdelijke opslag , in ons geval 3 weken alle meubels erin ivm verbouwing. ECHT een aanrader en ik zal dit zeker doorgeven aan vrienden.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 27-09-2021

Wat leuk om te lezen dat u ons ook zal aanbevelen bij vrienden:). Bedankt voor de complimenten en graag tot ziens!


10

Snel geleverd, en ook makkelijk 3x verlengd met een aantal weken. Goede, afsluitbare, wind en waterdichte container voor al mijn spullen en fietsen uit de oude schuur. Nadat de nieuwe schuur gereed en ingericht was, werd de container weer lekker snel opgehaald. Prima contact gehad met opslagbakkie personeel. Ronduit perfect !! Lees meer

Gehuurd:

Opslagruimte 10 - 20m³

op 01-08-2021

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met Opslagbakkie.nl. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt voor het huren en graag tot ziens!


8,0

Mooie, fijne containers geleverd. De chauffeur dacht goed mee hoe we ze het handigste weg konden zetten. De klantenservice gebeld voor de tijden van halen en brengen. Ik werd daar vriendelijk geholpen. Enige minpuntje is dat de containers halverwege de dag worden gebracht en gehaald terwijl je ook voor die hele dagen betaald. Maar verder heel tevreden. Lees meer

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 29-09-2021

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling. Indien u een container voor 1 week huurt, dan loopt hij van bijvoorbeeld vrijdag tot vrijdag. Indien de bezorging vrijdagmiddag is, zal hij uiteraard ook weer vrijdagmiddag worden opgehaald. Fijn om te lezen dat verder alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren!


9,0

Makkelijk te plaatsen voor de deur in de straat. Makkelijke toegang lage drempel. Met passen en meten de grote delen uit de woonkamer er in gekregen. Door omstandig heden moest een week verlengen en dat was geen probleem met 1 telefoontje. Mooie mobiele tijdelijke opslag, goed in het achterhoofd te onthouden. Lees meer

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 10-09-2021

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Prettig om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Kwamen stip op tijd. Goedkoop en voor de deur opslag container. Enkele dagen voor weghalen kreeg ik belletje ter herinnering. Keurig afgehandeld

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 14-08-2021

Wat goed om te lezen dat alles naar wenst is geweest. Bedankt voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Super soepele afhandeling. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer nette container die met een relatief klein vrachtwagentje wordt gebracht en gehaald, dus geen lompe grote vrachtwagen op het woonerf. Als ze de dag van tevoren hadden gemeld hoe laat ze er zouden zijn dan had ik een ‘10-uitmuntend’ gegeven Lees meer

Gehuurd:

Opslagruimte 10 - 20m³

op 22-09-2021

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling! Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


8,0

Bezorging was uitstekend, netjes half uur van tevoren gebeld en prima afwikkeling papierwerk Ophalen was een stuk minder. Niet gebeld vantevoren en norse medewerker die vroeg waarom de sleutels er niet in zaten.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 11-09-2021

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat de chauffeur welke het Opslagbakkie heeft opgehaald nors reageerde. Ik zal de desbetreffende chauffeur hierop aanspreken! Desondanks hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


8,0

Heel erg vriendelijk personeel, de container wordt voor de deur neergezet en opgehaald, zodra je het nodig hebt komen ze de container weer naar je toe brengen! Echt heel erg fijn.

Gehuurd:

Opslagruimte 6 - 10m³

op 25-07-2021

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Yop: Alles keurig op tijd. Schone bak, incl slot en sleutels. Keurig op tijd gebracht en keurig op tijd weer opgehaald. Tip: Na mijn reservering had ik graag een bevestiging gehad.

Gehuurd:

Opslagruimte 6 - 10m³

op 27-08-2021

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling! Leuk om te lezen dat alles naar wens is geweest. Wij zullen uw tip meenemen in ons verbeter traject. Bedankt voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Perfecte manier om tijdelijk even extra oipslagruimte voor d edeur te hebben. Ryuime containers. in de kleine comtaimner konden we alle meubels en inboedel uit praktijk en kantoortje kwijt. Het is alleen op d ebreng- en ophaal dag moet je de container eigenlijk niet meer willen gebruiken, omdat je pas de dag er voor weet hoe laat ze brengen en halen; even rekening mee houden in de planning en dan is het echt een super fijne oplossing: schoon en droog. Lees meer

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 09-09-2021

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling! Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Alles conform afspraak, netjes op tijd geleverd en opgehaald, keurig nette containers, nette prijs

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 30-05-2021

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Snelle service ,vriendelijke mensen.

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 14-05-2021

Hartelijk dank voor het huren en voor het schrijven van uw review!


8,0

+ Perfecte opslagplaats voor ons huis van alle spullen, waardoor de vakmensen alle ruimte hadden om de plafonds, muren en vloeren aan te pakken. - De container kon niet op een parkeerplaats voor of naast het huis gezet worden, waardoor hij wel op straat moest op de parkeerplaats van de buren (met toestemming). Het telekraantje heeft maar een beperkte reikwijdte daarvoor, anders had dat wel gekund! Lees meer

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 22-05-2021

Hartelijk dank voor het schrijven van uw review. Wij hebben inderdaad voor zo compact mogelijke vrachtwagencombinaties gekozen. Dit omdat wij vaak in binnensteden, woonerven en smalle straten niet met grote combinaties kunnen komen. Uiteraard betekent dit dat er kleinere kranen op onze auto’s zitten. De reikwijdte is Max. 8 meter. Bij 95% van onze klanten is dit voldoende. Uiteraard zullen wij blijven investeren en uw review in het verbetertraject meenemen! Hartelijk dank voor het huren!


9,0

Een uitkomst bij dit soort tijdelijke opslag en alles was prima geregeld; het brengen en ophalen, de communicatie, de prijs! De container(s)! Thnx opslagbakkie voor deze service!

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 29-05-2021

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Alles was top! Het brengen ophalen, de communicatie, de prijs! De container! Thnx ooslagbakkie we waren erg blij met jullie!

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 20-05-2021

Graag gedaan! Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Vlot te regelen, mooie container die perfect op een parkeerplaats past. Geen gezeur met buren. Verlenging van 1 naar 3 weken omdat de klus in de week van Hemelvaart wat tegen zat was geen probleem. Vriendelijk personeel.

Gehuurd:

Opslagruimte 10 - 20m³

op 07-05-2021

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


8,0

+ keurige container + op tijd geleverd - vermelde maten zijn buitenmaten, binnenmaten was logischer geweest.

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 03-05-2021

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Zowel de binnen en buitenmaten worden gecommuniceerd op onze website. De buitenmaten worden gecommuniceerd ivm de beschikbare ruimte welke er moet zijn om de container te kunnen plaatsen. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Wegens de bouw van een schuur hadden we voor zaken die nodig hadden een afsluitbare container nodig. Opslagbakkie leverde hiervoor naar ons idee het beste concept. Ruim, licht, goed afsluitbaar en netjes. Keurig afgeleverd en op een handige plaats neergezet. Het ophalen duurde wat langer en werd niet aangekondigd. Gelukkig waren wij op dat moment thuis. Overigens een aardige chauffeur. Opslagbakkie is een uitstekende keuze als je tijdelijke opslagruimte nodig hebt! Lees meer

Gehuurd:

Opslagruimte 20 - 40m³

op 26-03-2021

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Het ophalen van de container kan inderdaad iets langer duren. Wij proberen de transporten zo efficiënt en economisch mogelijk in te plannen. Hierdoor kunnen wij onze huidige prijzen blijven hanteren en helpen we een handje mee met het verbeteren van het milieu. Hartelijk dank voor het huren en het delen van uw ervaring!


10

Ik heb mijn inboedel 5 maanden opgeslagen via twee opslagbakkies. De mensen van opslagbakkie zijn ontzettend behulpzaam, denken mee en doen wat ze beloven! En altijd even vriendelijk. Dat geeft vertrouwen!

Gehuurd:

Opslagruimte 20 - 40m³

op 16-01-2021

Wat leuk om te lezen dat iedereen zijn best heeft gedaan en vriendelijk is overgekomen. Hartelijk dank voor het huren, heel veel geluk en gezondheid in uw nieuwe woning!


10

Afspraken worden nagekomen, keurig van te voren gebeld. Nette container en medewerker die de container komt brengen. Echt top!

Ik heb uw compliment doorgegeven aan de desbetreffende chauffeur! Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Heel flexibel, denken mee, doen niet moeilijk en komen afspraken na. We zijn zeer tevreden

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 23-04-2021

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met Opslagbakkie.nl! Leuk om te lezen dat u tevreden bent. Bedankt voor het huren en graag tot ziens!


10

Zeer positieve ervaring. Keurig de tijden doorgegeven, vriendelijke chauffeur

Gehuurd:

Opslagruimte 10 - 20m³

op 24-03-2021

Bedankt voor het delen van uw ervaring met Opslagbakkie.nl. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

3 opslagbakkies gehuurd. Ze werden op tijd geleverd, en we hadden genoeg tijd ze in te ruimen. Ook op het nieuwe adres volgens afspraak geleverd! Bij Opslagbakkies leveren ze wat ze beloven! Kleine tip: veeg de bakkies even uit voordat ze naar een nieuwe klant gaan!.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 30-03-2021

Hartelijk dank voor het schrijven van uw ervaring! Wij zullen de desbetreffende chauffeur aanspreken om de Opslagbakkies nog beter uit te vegen. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Veel plezier en gezondheid in uw nieuwe woning en hartelijk dank voor het huren!


10

Door wat ongelukkige samenkomsten van omstandigheden tijdens een verbouwing bleken we opeens extra opslag nodig te hebben omdat binnen de hele benedenverdieping leeg moest. Bij het aanvragen zijn we super geholpen, is het bakkie op oudjaarsdagdag nog supersnel geleverd. Er is heel erg meegedacht om ons te helpen. De chauffeur heeft het bakkie zo ideaal mogelijk neer gezet en ook daar weer goed meegedacht wat het handigst is voor ons. Een mooie nette container, goed slot, mooi schoon, we konden meteen aan de gang om alles in de container te zetten. Alles bij elkaar geteld als erg behulpzaam ervaren en het was voor ons echt een uitkomst. We zijn super geholpen hiermee. Lees meer

Gehuurd:

Opslagruimte 6 - 10m³

op 31-12-2020

Ontzettend bedankt voor het delen van uw uitgebreide review! Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest en dat u ons als behulpzaam heeft ervaren. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Keurig voor de deur afgeleverd en opgehaald. Zeer nette, droge, afsluitbare en betaalbare container. Dit was een goede oplossing voor de opslag van mijn meubels.

Gehuurd:

Opslagruimte 10 - 20m³

op 08-03-2021

Hartelijk dan voor het schrijven van uw recensie.wat fijn om te lezen dat het goede oplossing was voor het opslaan van uw meubels. Bedankt voor het huren en graag tot ziens!


10

Helemaal super geregeld. Stond zo in de tuin. Fijn contact bij verlenging.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 03-12-2020

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Bedankt voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Heel handig wanneer je woonkamer helemaal leeg moet ivm schilderen en vloer schuren. Vriendelijk geholpen en op de afgesproken tijd bezorgd en weer opgehaald. Zeker aan te bevelen 👍🏻

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 05-02-2021

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Afspraken zijn allemaal nagekomen. Service is perfect. En heel handig geregeld allemaal

Gehuurd:

Opslagruimte 10 - 20m³

op 19-02-2021

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en graag tot ziens!


10

Werd geheel volgens afspraak op tijd geleverd. Zeer vriendelijke bezorger. Dacht ook mee wat de beste plek was om de container te plaatsen. Was goed schoon. Volgende keer weer.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 18-02-2021

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te lezen dat wij de volgende keer weer de opslag voor u mogen faciliteren!


9,0

Prima service, goed en snel reageren op vragen, komen afspraken goed na.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 24-08-2020

Hartelijk dank voor het huren en uw beoordeling!


9,0

Prima service en voldeed goed aan de wensen zeker een goede oplossing voor tijdelijke opslag van goederen.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 29-01-2021

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Bedankt voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Fijne service, verbouwing liep uit en met 1 telefoontje kon de bak er weer een extra week staan. Ruim! Kon meer in dan ik dacht!

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 22-10-2020


10

Wij zijn aan het verbouwen geweest in ons huis, vloerverwarming laten aanleggen enzo, en we moesten onze grote spullen tijdelijk kwijt. Een kar met huif huren zou een optie zijn, maar dan moet je die meteen 2 keer huren én een ruimte vinden voor de spullen. Toen zag ik ‘toevallig’ een opslagbakkie bij iemand voor de deur staan. Meteen op internet opgezocht en geboekt. Prima geregeld. Ook even een vergunning bij de gemeente Veenendaal aangevraagd, je wilt tenslotte geen ambtenaren tegen de haren instrijken... Op afspraak wordt hij voor de deur gezet en op afspraak ook weer opgehaald, hele korte lijntjes en PRIMA geregeld. Een tevreden klant dus. Lees meer

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 08-01-2021

Geweldig om te lezen dat alles naar wens is geweest! Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag tot ziens!


10

Wat een UITKOMST!! EN WAT EEN ONTZETTEND LEUK EN FIJN BEDRIJF!!! supergeweldige Service Flexibel personeel Jullie hebben ons geweldig geholpen in een dramatische verbouwing!! Bedankt voor de hulp!!! Een dikke 10 verdienen jullie allen ook de Chaufeur die de Container kwam brengen en halen jullie zijn Toppers!!! Lees meer

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 15-12-2020

Wat fijn dat wij hebben mogen helpen met de opslag tijdens uw verbouwing. Ik zal de complimenten aan iedereen doorgeven. Hartelijk dank voor uw beoordeling en voor het huren!


10

Ik had mijn woning verkocht en een andere woning aangekocht. Helaas sloten de data van overdracht niet geheel op elkaar aan. Ik had dan ook opslag nodig voor mijn meubels en andere spullen. De meeste verhuurders van opslagruimte hebben een vaste unit ergens in een pand, waarbij je dan zelf nog vervoer moet regelen/huren en je spullen heen-en-weer moet rijden. Dat kost niet alleen veel meer geld (opslag én vervoer huren) maar ook veel tijd. Toen ik Opslagbakkie.nl tegenkwam werd ik meteen enthousiast. En het is écht heel gemakkelijk! De medewerkers zijn vriendelijk en staan je graag te woord, van de persoon die je telefonisch te spreken krijgt tot aan de bezorgers van het bakkie. Het bakkie wordt netjes voor de deur geplaatst en vullen maar! Even een telefoontje plegen als hij vol zit en hup... het 2e bakkie wordt meteen meegenomen om te verwisselen met het 1e bakkie. Zo kun je lekker achter elkaar doorgaan. De bakkies zijn degelijk en ruim. Je sluit hem zelf af met de sleutels die je krijgt. Vervolgens staan je spullen veilig, verwarmd en onder toezicht in de opslag van Opslagbakkie.nl. Tussentijds kun je gewoon bij je spullen als dat nodig is; even een telefoontje plegen en het wordt geregeld. Ik heb 3 maanden gebruik gemaakt van de opslag. Op de dag dat de meubels terug konden werden de bakkies weer netjes één voor één afgeleverd. Ik woon zelf ook in Lelystad, dus dat kon ook lekker vlot. Wat een gemak! Dit scheelde mij geld, tijd, moeite en een hoop stress. Ik vind het dan ook een goed bedacht concept. De vriendelijke, goedgemutste medewerkers maken het verhuizen bijna tot een feestje. Als ik ooit weer opslag nodig heb, kies ik direct weer voor Opslagbakkie.nl. Prima service tegen een eerlijke prijs. Het bestaat nog! Lees meer

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 16-10-2020

Wat een prachtige uitgebreide beoordeling! Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Veel plezier en gezondheid in uw nieuwe woning en hartelijk dank voor het huren, graag tot ziens!


10

Geweldig concept, een aanrader voor iedereen die gaat verhuizen. Ik moest 3 maanden wachten op oplevering huis en kon mijn spullen goed opslaan in de container die voor mijn huis werd gezet. Uurtje later werd de container opgehaald en een nieuwe afgeleverd, ook die weer vol. Bijna 3 maanden later werden allebei de containers in 1x neergezet voor mijn appartement en binnen een uur twee containers leeg en met een liftje, geregeld via Lifjehuren.nl ( ook helemaal top), via mijn balkon het huis in. Wat een vlekkeloze, zeer snelle verhuizing met dank aan opslagbakkie.nl en Lifjehuren.nl. Een gouden duo! Lees meer

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 27-10-2020

Hartelijk dank voor het delen van uw uitgebreide ervaring! Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Veel plezier en gezondheid in de nieuwe woning en hartelijk dank voor het huren!


9,0

Snel geregeld via website. Keurig bezorgd en opgehaald. Top!

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 16-01-2021

Hartelijk dank voor het huren en delen van uw ervaring!


9,0

Betrouwbaar Flexibel Klantvriendelijk

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 08-12-2020

Hartelijk dank voor het huren en delen van uw ervaring!


10

Gemakkelijk, flexibel , zeer behulpzaam klanten service en 100% betrouwbaar. Ik raad het aan iedereen aan!

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 02-12-2020

Wat fijn om te lezen dat u iedereen aanraadt om een Opslagbakkie voor de deur te huren tijdens een verbouwing. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Goeie service, op tijd, flexibel! Wat n kanjers, top bedrijf!

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 10-12-2020

Wat fijn dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en graag tot ziens!


10

Prima voorlichting en goed contact. De container was schoon en goed onderhouden. Als ik weer een tijdelijke opslag nodig heb kom ik zeker bij jullie terug.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 14-12-2020

Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en bedankt voor het huren, graag tot ziens!


10

Alles conform afspraak, eenvoudig te huren via de gebruikers vriendelijke site. Telefonisch te woord gestaan door een zeer vriendelijke heer. Uitloop van verbouwing, konden we de huur makkelijk verlengen. Natuurlijk wel op tijd aangeven was de afspraak, geen probleem. Echt een aanrader!!

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 13-11-2020

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt voor het huren en graag tot ziens!


10

Goede prijs, uitstekende service

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 20-11-2020

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en graag tot ziens!


9,0

Alles perfect geregeld. Mooie, goede en schone container. Heel vriendelijk personeel. Een geweldige oplossing voor als je tijdelijk je spullen kwijt wil. Kan dit bedrijf zeker iedereen aanbevelen voor als je opslag nodig hebt. Prijs ook prima!

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 16-10-2020

Ontzettend bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij zijn blij dat wij de opslag voor u hebben mogen faciliteren. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Door drukte kon container niet op gewenste datum gebracht worden, werd netjes gebeld of het een week eerder kon zonder extra kosten, container werd exact op de gewenste plek gezet, correcte communicatie over de bezorging en beleefd personeel. Ik weet voor de volgende keer waar ik terecht kan. OPSLAGBAKKIE Lees meer

Gehuurd:

Opslagruimte 10 - 20m³

op 25-09-2020

Soms moeten wij inderdaad schakelen en schuiven om alles in goede banen te leiden. Wat fijn dat wij het Opslagbakkie eerder bij u mochten leveren. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


9,0

Fijne en vlotte service ook goed telefonisch te bereiken!Mooi en schone opslagbak

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 04-09-2020

Bedankt voor het huren en het delen van uw ervaring!


10

Wat een top service . Twijfelde of alles er wel in zou passen maar kon prima ? het brengen en ophalen was ook goed geregeld . Ik zou het zo nog een keer doen ?

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 14-08-2020

Wat fijn om te lezen dat u naar tevredenheid heeft gehuurd. Er gaat inderdaad meer in het Opslagbakkie dan de meeste mensen denken. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Heldere informatie op internet. Heel plezierig in het contact; Stuk voor stuk vriendelijke en goedgemutste medewerkers. Het bakkie was binnen een paar dagen geleverd, prima qua afmetingen en keurig schoon. Prijs is heel billijk. Verlengen was telkens heel makkelijk geregeld. Kortom: wij zijn fan.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 18-08-2020

Wat leuk om te lezen dat jullie fan zijn! Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

Vriendelijk personeel, alhoewel ik laat was met reserveren is het toch gelukt, redelijke prijs.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 03-09-2020

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en graag tot ziens!


9,0

Container nodig voor spullen opslaan tussen 2 verhuizingen in. Vriendelijk personeel. Ze komen afspraken na. Had nog een steekkar nodig, was paar dagen van te voren nog te regelen. Tijdstippen van brengen en halen waren ze erg flexibel in. Ik beveel opslagbakkie.nl een ieder aan die makkelijk en snel opslag nodig. Lees meer

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 10-08-2020

Bedankt dat wij de opslag voor u hebben mogen faciliteren. Fijn om te lezen dat alles als positief is ervaren en u ons aanbeveelt. Veel plezier en gezondheid in uw nieuwe woning en hartelijk dank voor het huren!


10

Superservice! Ideaal om je opgeslagen spullen toch dichtbij te hebben. En geen risico op schade door vervoer, wat bij elke andere optie voor het opslaan van je spullen wel bestaat. Wij vonden dit echt een geweldige oplossing tijdens de verbouwing van onze woning. En de kosten vielen ook echt mee, zeker tegenover de voordelen. Een dikke tien! Lees meer

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 14-07-2020

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met Opslagbakkie. Fijn om te lezen dat het een geweldige oplossing is geweest tijdens uw verbouwing. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


8,0

Goed geregeld. Ze bellen van tevoren wanneer ze de container komen brengen. Nog 2 weken bij gehuurd. Geen enkel probleem. Nemen weer contact op wanneer ze de container komen ophalen. Als goed ervaren. Kan het iedereen aanbevelen.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 23-06-2020

Wat fijn om te lezen dat u het Opslagbakkie als goed heeft ervaren en iedereen kan aanbevelen. Hartelijk dank voor het huren!


9,0

Opslagcontainer gehuurd voor 2 weken. Op tijd gebracht en opgehaald. Vriendelijke medewerkers. Container is ruim, schoon, stevig en waterdicht. Heel tevreden!

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 21-08-2020

Wat goed om te lezen dat u naar tevredenheid heeft gehuurd! Hartelijk dank voor de review en graag tot ziens!


9,0

Ontzettend fijn met container voor de deur, tijdens het bouwen van onze nieuwe schuur.En gereedschap bij de hand. Heel fijn dat je de huur kunt verlengen. En zeker niet duur. Wij hebben al reclame gemaakt voor jullie. Vriendelijke mensen.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 19-06-2020

Hartelijk dank voor uw review en wat leuk om te lezen dat jullie reclame hebben gemaakt! Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


10

In opdracht van een klant in het kleine Haarle een kleine opslagunit gehuurd bij deze beste mannen. Ondanks de korte vooraankondiging en de drukte bij hun toch een uitermate plezante ervaring gehad. De communicatie was open, makkelijk en duidelijk. Geen poespas of stress vanwege de afstand en kleine order maar vooral kalmte en zakelijke oplossingen. Mocht het nodig zijn, huur ik hier weer! Lees meer

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 19-06-2020

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Hartelijk dank voor het huren en graag tot ziens!


7,0

Qua service supergoed, en nakomen afspraken ook. Ik had een 8 of hoger gegeven als het Opslagbakkie wat netter van binnen was afgeleverd, er lagen nog veel bladeren in, de medewerker haalde bij afleveren wel een bezem erdoor, maar er bleven resten achter. Dit moet eigenlijk beter gebeuren bij de lokatie waar de bakkies vandaan komen. Maar nogmaals, verder alles zeer goed. Lees meer

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 15-05-2020

Wat vervelend om te lezen dat het Opslagbakkie niet goed schoon is gemaakt. Wij zullen dit met de desbetreffende chauffeur opnemen. Onze excuses hiervoor. In ieder geval hartelijk dank voor uw review en dank voor het huren!


10

Twee bakkies voor de deur gehad omdat de gehele benedenverdieping leeg moest. Bakkes zijn stevig en netjes. Makkelijk afsluitbaar met een sleutel en geheel volgens afspraak geleverd en opgehaald. Vanwege een flink ongeluk van mijn man hebben we de levering van de bakkies in eerste instantie 9 maanden moeten verplaatsen maar dit was geen enkel probleem. Meedenken is top! De communicatie met het bedrijf is top en ook de bezorgers leggen alles goed uit en gaan netjes met hun en jouw spullen om. Makkelijk om de bakkies voor de deur te hebben zodat je continue bij je spullen kan. 100% top!! Kunnen het echt iedereen aanraden. Lees meer

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 06-06-2020


9,0

Gewoon super, handig. Geplaatst met een kraan, zodat hij mooi bij ons op de oprit kon staan en wij zo de spullen door de voordeur de container in konden brengen. Hij heeft vier weken voor de deur gestaan tijdens onze woonkamer en keuken verbouwing.

Gehuurd:

Opslagruimte 10 - 20m³

op 16-04-2020


10

Snelle en goede service. Top

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 14-04-2020


9,0

Klantvriendelijk, snelle bezorging en makkelijk te verlenging.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 03-04-2020


8,0

Het was heel makkelijk om een opslag container te huren. Zo geregeld, goedkoop en heel makkelijk.

Gehuurd:

Opslagcontainer

op 27-04-2020


10

Na enige aarzeling (zo goedkoop, zal het wel oké zijn?) toch gedaan. En geen spijt: geweldige service, vriendelijk, op tijd ondanks Corona. Kan het van harte aanbevelen.

Gehuurd:

Opslagruimte 10 - 20m³

op 09-03-2020


9,0

pluspunten: - duidelijk en snel antwoord op vragen - heldere voorwaarden - aflevering volgens afspraak - zeer klantvriendelijk - fijne service, de chauffeur helpt met laden minpunten (welke niet opweegt tegen de pluspunten): - eerste contact kwam wat onprofessioneel over door spelfouten in de mail (daarna is het overigens heel prettig opgepakt). Lees meer


10

Kan niet beter prima service en perfect uitgevoerd. Echt een aanrader.


10

Wat een top bedrijf, en wat een geweldig systeem! Geen verhuiswagen of busje huren en alles inladen en weer uitladen en weer in de opslag doen, nee gewoon 1 malig in je bakkie laden en de rest wordt gedaan! Vragen werden netjes en direct beantwoord, geen dagen wachten op antwoord! Ik had voor zaterdag 12/1/2019 een opslagbakkie besteld en werd nog voor de afgesproken tijd gebracht, netjes van tevoren gebeld door de chauffeur en bij aflevering en contract tekenen netjes alles uitgelegd, bij het ophalen van het bakkie ook weer netjes van tevoren gebeld,dus ook de welverdiende complimenten aan de chauffeur Lees meer

Informatie over Opslagbakkie.nl

Verbouwen? Sla je meubels op voor jouw deur! Landelijke levering vanaf 25,- per week!

Details openingstijden

.

Bezorgkosten

Opslagbakkie bezorgt gratis in geheel Nederland m.u.v. het Opslagbakkie in de opslag.