Opslagruimte huren van 20-40 m³

10 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 1,- tot € 147,- en hangt af van het aantal kubieke meters en de mate van beveiliging.

Top 10 verhuurbedrijven

 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Huurtopper 2022
 • Meest gekozen
 • Op zaterdag open
 • Huurtopper 2022
 • Best beoordeeld
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Recente huuraanvragen

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


9,0

De klant is koning bij dit bedrijf. Ze reageren heel alert, zijn vriendelijk en doen een scherp voorstel. Opslag is keurig verzorgd en zeer toegankelijk. Kortom hier moet je zijn als je een tijdelijke opslag nodig hebt.

Gehuurd:

Opslagruimte 20 - 40m³

op 01-11-2021

22-01-2023


9,0

Opslag in Bodegraven gehuurd. Veel scherpere prijs dan elders door unieke situatie in leegstaand pand. Voordeel is goede bereikbaarheid. Nadeel is dat er drempels zijn bij ingang en bij afgetimmerde box. Wij hebben vanuit hier veel spullen via marktplaats verkocht, locatie was ideaal voor afspreken qua bereikbaarheid. Communicatie, contracten, wijzigen, opzeggen, vragen verloopen zeer snel per mail, no-nonsense. Men denkt goed mee. Nooit gevoel dat ze snel en makkelijk geld verdienen en jij met addertjes onder het gras benadeeld wordt. Er wordt duidelijk aangegeven dat er een maand opzegtermijn is en je op tijd moet opzeggen. Punt om op te letten is de aftimmering van de hokken. Voor ons goed genoeg met oa drempels en smalle deurbreedte, maar dat kan in andere gevallen een nadeel zijn. Ik zou op obv prijs en ligging in Bodegraven zeker daar terugkeren, ondanks dat ik in Alphen woon. Lees meer

Gehuurd:

Opslagruimte 20 - 40m³

op 10-10-2022

22-01-2023


9,0

Wij hebben voor onze verhuizing meerdere maanden een ruimte gehuurd in Capelle. De ruimte was schoon, goed bereikbaar en groot. De service van Storage Share is heel goed. Snelle reactie op e-mail en heel vriendelijk aan de telefoon. De volgende keer komen we hier zeker terug!

Gehuurd:

Opslagruimte 20 - 40m³

op 14-10-2022

18-01-2023


9,0

fijne opslag ruimte voldoende parkeer ruimte in de buurt en een goede helpdesk in geval van ….

Gehuurd:

Opslagruimte 20 - 40m³

op 01-01-2020

18-01-2023


10

Hoi Ik ben zeer te spreken over het huren van mijn opslag. De mensen die er werken zijn zeer meegaand de prijs is voor iedereen te doen en huur nu al 3 jaar bij hun mijn opslag. Ik ben zo blij met alles en ook als er wat is staan ze meteen bij je klaar. Zo ook met lekkage dan bieden ze je gewoon een andere ruimte aan. Ik zou zeggen DOEN!! Al 3 jaar een tevreden klant en ik zou mijn opslag niet willen missen. Gezien de dure omstandigheden is dit voor iedereen een aanraden en hier in Capelle is het echt goedkoop!! Ik ben dan ook echt trots op mijn opslag die ik bij hun huur. Service en alles is tiptop in orde en om niet te vergeten ze zijn er altijd en ook altijd sympathiek en beleefd! Wie dus voordelig een mooie opslag wil ga er desnoods eens kijken want het is echt de moeite waard! Groetjes Ilse! Lees meer

Gehuurd:

Opslagruimte 20 - 40m³

op 04-04-2020

02-01-2023
Wat is belangrijk bij het huren van een self storage

Het huren van een opslagruimte is snel en gemakkelijk te regelen. Tenminste, dat stellen de meeste verhuurbedrijven van opslagruimtes. Toch komt bij het huren van een grote opslagruimte het een en ander kijken. Allereerst is het van belang om een verhuurbedrijf te vinden wat voldoet aan jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan extra service: sommige verhuurbedrijven bieden gratis een aanhangwagen aan als bijgeleverde service. Het loont om hier rekening mee te houden.

Het is belangrijk om uit te rekenen hoeveel ruimte je precies nodig hebt. Als je op zoek bent naar een grote opslagruimte, een ruimte van ongeveer tussen de 20m3 en 40m3, dan zit je op deze pagina goed. Zoek je een een nog grotere opslagruimte, bijvoorbeeld voor bedrijfsmatige opslag? Kijk dan naar eens naar opslagruimtes boven de 40m3. Hier vind je namelijk alle verhuurbedrijven bij jou op een rijtje die opslagruimtes biedt tussen de 20m3 en 40m3. Elk verhuurbedrijf heeft weer andere afmetingen en hanteert andere benamingen. Zo noemen sommige verhuurders deze maat opslagruimte maat M (medium) of maat L (large).

Hoe reken je uit hoe groot de opslagruimte die je gaat huren moet zijn?

Als je hulp nodig hebt bij het berekenen van de hoeveelheid kubieke meter jouw self storage/opslagruimte moet zijn, kun je bij het verhuurbedrijf naar jouw keuze kijken naar wat voor een indicatie zij geven. Het lastige is alleen, dat verschillende verhuurbedrijven allemaal andere indicaties hanteren. Over het algemeen komt het erop neer dat er gemiddeld zo’n driehonderd verhuisdozen passen in een ruimte van 20 kubieke meter.

Ben je op zoek naar een inboedelopslag, en heb je een huis met drie kamers? Dan is een opslagruimte huren van 20m3 doorgaans genoeg. Zoek je een opslagruimte/self storage voor een groter huis, met vijf of zelfs zes kamers, dan is een opslagruimte van 30m3 (voor vijf kamers) of 40m3 (zes kamers) genoeg. Ben je als bedrijf op zoek naar een opslagplek voor archief, bereken dan de hoeveelheid ruimte die je nodig hebt per stellingkast. Gemiddeld komt het erop neer dat je voor een archiefopslag van 60 meter stellingkasten ongeveer 20m3 nodig hebt, voor 90 meter stellingkast 30m3 en voor 120 meter 40m3.

Gerelateerde categorieën