HuurbijDaniek.nl

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 09:00 - 20:00
  • Dinsdag 09:00 - 20:00
  • Woensdag 09:00 - 20:00
  • Donderdag 09:00 - 20:00
  • Vrijdag 09:00 - 20:00
  • Zaterdag 12:00 - 20:00
  • Zondag Gesloten
  • De HuurbijDaniek.nl site is 24 uur 7 dagen per week geopend.

Beoordeling (24)


10

De abraham pop was makkelijk neer te zetten met behulp van de duidelijke instructies en zag er precies zo uit als op de foto’s op de website.

Gehuurd:

Abraham opblaaspop

op 05-04-2024


10

16 jongens het speelbos in met geladen guns en geschakelde vesten. 3 uur lang pret met de diverse spelvormen en wij als gezin de avond van te voren 😉 Alles uitgeprobeerd, de bijgeleverde beschrijvingen goed gelezen en vreselijk gelachen om ons eigen fanatisme. Daniek, bedankt voor je snelle service, de meer dan uitgebreide kisten gevuld met guns, vestjes, targets en reserve materialen. Zowel wij als de kinderen hebben genoten! Lees meer

Gehuurd:

Lasergame

op 05-04-2024


10

Mooi op tijd geleverd, netjes en duidelijk verpakt. En Abraham was heel blij met zijn figuur!

Gehuurd:

Abraham opblaaspop

op 06-03-2024


10

De koptelefoons werden netjes opgeladen en in complete getalen geleverd, inclusief reserve. De muziekkwaliteit was erg hoog, het volume al helemaal (wij hebben zelfs uit voorzorg het maximum wat naar beneden geschroefd). Communicatie was zowel digitaal als op papier duidelijk. In conclusie: alles top! Onthoud wel, met de buurt in het achterhoofd, dat men gaat meezingen op de hits, waardoor de disco niet zo stil meer blijft ;) Lees meer

Gehuurd:

Silent disco

op 22-02-2024


10

Voor het kinderfeestje van onze dochter, die 11 jaar is geworden, hebben we laserguns gehuurd bij HuurbijDaniek.nl. Doordat de laserguns ruim voor de geboekte datum binnenkwamen, hebben de kinderen vooraf al veel plezier gehad. Op de dag zelf is de gymzaal omgebouwd met diverse opstakels, licht uit, muziek aan en de meiden gingen los. Wat hebben ze het leuk gehad! De afstandsbediening bij de guns was ideaal, de guns waren supersnel weer opgeladen. Al met al een dikke aanrader! Lees meer

Gehuurd:

Lasergame

op 24-02-2024


9,0

Ik kan Daniek van harte aanbevelen! Nu voor de 2e keer gehuurd en zeer tevreden. Als ik weer wat nodig heb weet ik wie ik bel.

Gehuurd:

Lasergame

op 19-01-2024


9,0

Hele leuke verjaardag gehad met 12 jongetjes gelasergamed in het bos!

Gehuurd:

Lasergame

op 11-02-2024


9,0

Het was nog even spannend of de lasergame set op tijd zou zijn door PostNL. Daniek was gelukkig snel bereikbaar en dacht mee met een oplossing. Resultaat: op tijd de lasergame set in handen en dolblije kinderen die heerlijk uren in de regen hebben lopen lasergamen! Top service en zeker een aanrader.

Gehuurd:

Lasergame

op 13-02-2024


9,0

Lasergame set gehuurd voor mij klassenuitje. Prima deal, goed af te halen op de verhuurlocatie met ruime tijden om af te spreken. Meer dan genoeg reserve sets en batterijen om eventueel euvel te verhelpen. Fijne afstemming te vinden. Een aanbeveling.

Gehuurd:

Lasergame

op 07-02-2024


10

Zeer goede prijs in vergelijking met andere partijen. Ook meegaand met afwijkende wensen. Niet anders dan top.

Gehuurd:

Abraham opblaaspop

op 09-02-2024


9,0

Heel erg blij met de Abraham pop die we bij Daniek hebben gehuurd. Het bestellen ging super makkelijk en de box werd met duidelijke instructies geleverd. We hebben er veel plezier aan gehad!

Gehuurd:

Abraham opblaaspop

op 10-02-2024


7,0

Vriendelijke partij, denkt mee. Materiaal wordt verzonden in handige doos, makkelijk op te halen bij Post NL punt. Fijn en snel in de communicatie. Enig nadeel was dat 60% van de apparatuur leeg was bij aankomst (tijdens vervoer hadden meerdere borstplaten aan gestaan). De batterijen zijn echter makkelijk te vervangen en de extra batterijen die we nodig hadden konden we declareren. Dus dat werd goed opgelost. We hebben er leuk mee gespeeld. Wel goed om te weten, als je borstplaten aanschaft, dan kan je niet meer iemand raken op zijn geweer. Lees meer

Gehuurd:

Lasergame

op 08-02-2024


9,0

Wij huurden een Silent Disco bij Daniek voor onze dagbesteding voor ouderen (met dementie) De service en snelle levering zorgden ervoor wij ultiem gebruik hebben kunnen maken van de sets. Er is hier veel plezier aan beleefd! Communicatie en beschrijving was erg duidelijk en hierdoor eenvoudig in gebruik. Lees meer

Gehuurd:

Silent disco

op 07-02-2024


10

Prima deal, fijne communicatie en makkelijk af te halen. Kids hebben een leuke tijd gehad en in de kist zaten alle randvoorwaarden om storingen op te lossen.

Gehuurd:

Lasergame

op 07-01-2024


9,0

Zeer tevreden over de werkwijze van Daniek. Duidelijke instructies bij de levering en prima telefonisch bereikbaar als je er even niet uitkomt. Aan alles is gedacht, tot aan vervangende batterijen! Kortom: prima service en acceptabele prijzen voor een leuke activiteit met vrienden of familie!

Gehuurd:

Lasergame

op 18-01-2024


10

De levering was sneller dan verwacht. We kregen het pakket met koptelefoons, zenders en uitleg 3 dagen eerder dan afgesproken. Erg fijn, want zo hadden we de tijd om alles uit te proberen. Alles is goed geregeld. De kinderen hebben genoten van hun feestje! Wat een leuke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar! (Ook de aanwezige volwassenen hebben genoten 😁) Lees meer

Gehuurd:

Silent disco

op 02-02-2024


9,0

De lasergame was een perfecte aanvulling op het slaapfeestje van onze zoon. Rennen door het bos met de lasergame was een win win. De kinderen plezier en wij uitgeputte kids! Aanrader!

Gehuurd:

Lasergame


10

Goede service, prima prijs. Wordt verstuurd in een degelijke plastic doos met duidelijke instructies, waar je het ook weer in terugstuurt. Goed materiaal, er is veel plezier aan beleeft!

Gehuurd:

Lasergame


10

Bij PostNL ging het mis en toen kwam Daniek in actie. Stapte zelf in de auto om alsnog een extra kist bij ons te bezorgen zodat het lasergamen door kon gaan. Top service en met het team ontzettend veel lol gehad.

Gehuurd:

Lasergame


9,0

Eenvoudig te huren, en goed kwaliteit laserguns. Superleuk feest gehad!

Gehuurd:

Lasergame

op 26-01-2024


8,0

Wat een snelle levering! Heel fijn verzorgd in een handige doos. De materialen zijn super mooi. Ze zijn ook heel erg gemakkelijk in te stellen. Ik had extra targets er bij besteld, maar die stonden in de doos allemaal al aan. Batterijen dus helaas allemaal leeg. Jammer dat we die niet konden gebruiken. Maar over het algemeen is dit zeker een aanrader! Dankjewel!! Lees meer

Gehuurd:

Lasergame

op 13-01-2024


10

Karaokeset werd ruim op tijd geleverd. Product voldeed volledig aan verwachtingen. Zeker tevreden over de service.

Gehuurd:

Karaokeset

op 30-12-2023


10

Enorm leuke activiteit gehad met de laserguns van HuurbijDaniek wij gaan dit zeker nog een keer doen. Bedankt voor de service!

Gehuurd:

Lasergame

op 29-12-2023


9,0

Levering was ruim op tijd en hartstikke makkelijk. Ook was het erg leuk om te doen in het bos.

Gehuurd:

Lasergame

op 16-12-2023

Informatie over HuurbijDaniek.nl

Bij HuurbijDaniek.nl huur je artikelen om jouw feestje compleet te maken. Wij verhuren lasergame, silent disco koptelefoons, karaoke sets, archery tag, Abraham en Sarah poppen, Paintball. Neem een kijkje op onze website en reserveer daar je complete feestje!

Bekijk hier de Algemene voorwaarden van HuurbijDaniek.nl

Details openingstijden

De HuurbijDaniek.nl site is 24 uur 7 dagen per week geopend.

Bezorgkosten

Voor heel Nederland hebben wij een verzendkosten van 13 euro. Retourkosten zijn hierin al meegenomen.