Verhuizen checklist

Verhuizen doe je lekker zelf met deze checklist!

Ga je verhuizen? Dan staat jou een spannende tijd te wachten en natuurlijk ook behoorlijk wat werk. Om ervoor te zorgen dat je in deze drukke periode niks vergeet, vind je hier een handige verhuischecklist. Door de slimme huurtips kun je het jezelf bovendien net even wat makkelijker maken. Heel veel succes en geniet ze in je nieuwe woning!

Praktische verhuistips: de handen uit de mouwen

Voordat je gaat verhuizen, moet je bepalen welke spullen meegaan naar het nieuwe huis en welke spullen weggaan. Stop alles wat meegaat in grote verhuisdozen of verhuiskratten, zodat je ze makkelijk kunt vervoeren. Voor de spullen die weg moeten, kun je het beste een grofvuilcontainer huren. Hier kun je oude bedden, kasten en vloerbedekking in kwijt, maar ook bouw- en sloopafval. Vervolgens is het natuurlijk de bedoeling dat je alle spullen vervoert naar je nieuwe stekkie. Voor de grote spullen is het huren van een verhuiswagen ideaal. Zo weet je zeker dat ze veilig en droog bij je nieuwe huis aan zullen komen. Door verhuisdekens om kostbare spullen te slaan, weet je zeker dat ze schadevrij blijven. Kleinere zaken kun je vaak kwijt in een gesloten aanhanger. Zet het dan wel goed vast met een spanband.

Een nieuw huis. Een nieuw begin.

Eenmaal aangekomen bij je nieuwe paleisje moet je alle ingepakte spullen natuurlijk weer uitpakken en verspreiden over het huis. Hiervoor is een steekwagen ideaal, aangezien je jezelf hiermee een hoop til- en sjouwwerk kunt besparen. Moet je de trap op? Huur dan een trapsteekwagen. Met deze wagen vervoer je zware lading moeiteloos omhoog. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een verhuislift te huren. Helemaal gemakkelijk en ideaal voor bijvoorbeeld het verhuizen van je meubels. Ook het schilderen en behangen in je nieuwe huis hoeft niet voor dure uitgaven te zorgen. Tegenwoordig is alles namelijk te huur. Huren.nl wenst je veel succes op de grote verhuisdag!