Verhuizer inhuren

Top 8 verhuurbedrijven

  • Huurtopper 2022
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Verhuizer inhuren


10

Jip en Zoe hebben mij geweldig verhuisd! Het zijn ontzettend professionele en aardige jongens en natuurlijk heel sterk. Ik had het aantal m3 een beetje te laag ingeschat, maar zonder gedoe hebben ze 2x gereden om alle spullen naar het nieuwe huis te vervoeren. Super bedankt voor deze soepele verhuizing! Lees meer

Gehuurd:

Verhuizer

op 29-04-2024

02-05-2024


10

Geweldige jongens Erg gemotiveerd , snel en goede zin Hebben mij in korte tijd voor de derde keer verhuisd en altijd dik tevreden

Gehuurd:

Verhuizer

op 27-03-2024

27-03-2024


10

Ik ben zeer tevreden. Verhuizer Mo is heel professioneel en deskundig. Verhuizing is heel goed gegaan. Ik adviseer Truckit.

Gehuurd:

Verhuizer

op 22-02-2024

26-02-2024
Hulp nodig met verhuizen? Huur een verhuisteam!

Ga je verhuizen en kun je wel een paar extra handen gebruiken? Huur dan een team van verhuizers in en laat je assisteren tijdens je verhuizing. Zo gaat het niet alleen sneller, maar wordt het ook nog eens een stuk gemakkelijker. Verhuishulp kan zowel ingeschakeld worden voor een particuliere als zakelijke verhuizing. Heb je verhuismiddelen nodig, zoals een bakwagen met laadklep of een steekwagen? Huur deze dan op tijd. Ook verhuisdozen en - dekens kun je voordelig huren.

Verhuishulp, wat houdt dat in?

Verhuizers helpen je met het inpakken, vervoeren en uitpakken van je complete inboedel. Tijdens het vergelijken van verhuisbedrijven kun je letten op de grootte van het verhuisteam en de prijs die gehanteerd wordt. Sommige verhuisbedrijven werken met een uurtarief, terwijl anderen met een pakketprijs werken. Hou rekening met het feit dat verhuisbedrijven een meerprijs kunnen vragen voor de gereden kilometers. Dit zijn zaken waar je het vooraf met het verhuisbedrijf over kunt hebben. Geef ook aan om wat voor een soort verhuizing het gaat, bijvoorbeeld een bedrijfsverhuizing, een particuliere verhuizing of een seniorenverhuizing. Succes!