Verhuizer inhuren

Top 9 verhuurbedrijven

 • Huurtopper 2022
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Pak kortingscode
 • Meest gekozen
 • Best beoordeeld
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

De grote delen van onze huisraad zijn dankzij Zoë en Quinten in een mum van tijd verhuisd. Die jongens weten van aanpakken, zijn vakkundig, snel en energiek. Superteam! Ook zelf de verhuisdozen ophalen en terugbrengen verliep top! Aanrader.

Gehuurd:

Verhuizer

op 16-01-2023

13-03-2023


10

Op basis van reviews, uitgebreide calculator (met een goede prijs welke meteen zichtbaar is) op de website en goed persoonlijk contact gekozen voor Truckit om mijn verhuizing te laten verzorgen. Hugo, Giorgos and Jarno arriveerden vroeg in de ochtend en gingen meteen aan de slag want 'koffie moet verdiend worden' en die hebben ze verdiend! Alles werd zorgvuldig ingepakt (meubels) en voor ik het wist zat de eerste lading in de vrachtwagen. Alles netjes op de plek gezet d.m.v. goede communicatie met waar ik alles wilde hebben en ik kon savonds meteen genieten in mijn nieuwe huis. Topservice! Bedankt mannen. Lees meer

Gehuurd:

Verhuizer

op 06-02-2023

28-02-2023


10

Thanks to Jordi and his friend; moving was easy! I could recommend them to anyone!

Gehuurd:

Verhuizer

op 06-01-2023

08-01-2023


10

Fantastische service, Loubna streeft immer naar het meest haalbare. Punctueel en vooral zeer betaalbaar. Kortom een dikke 10 is zeker op zijn plaats bij de Firma Truckit!

Gehuurd:

Verhuizer 29-12-2022


10

Zeer flexibel en positieve oplossingen brengend,elke keer dat we op zeer korte termijn hun hulp nodig hadden. Tot volle tevredenheid. Een bedrijf met een ouderwets verbindend gevoel.

Gehuurd:

Verhuizer 29-12-2022


10

Voor mij de eerste keer en hemeltje wat vond ik het spannend om mijn, via marktplaats, mooie aangekochte spullen door een, voor mij, onbekend verhuisbedrijf te laten verhuizen maar wat een service en aardige jongens! Eigenlijk alleen een verhuiswagen en twee verhuizers geregeld maar ter plaatsten toch een verhuislift nodig blijken te hebben. Deze jongens hebben het uitstekend geregeld en uiteindelijk keurig via de verhuislift naar binnen weten te krijgen. De service, de rust, het goed verpakken van de spullen, de zorgvuldig- en behendigheid van de mannen heeft gezorgd dat de spullen heelhuids in de woning terecht zijn gekomen en voor een hele schappelijke prijs. Ik zou dit verhuisbedrijf iedereen aanraden, het zijn TOPPERS! Ook wil ik een groot compliment geven aan receptioniste Kim die mij zeer vriendelijk en behulpzaam te woord heeft gestaan ook dat zie je weleens anders TOP! Lees meer

Gehuurd:

Verhuizer

op 13-12-2022

13-12-2022


10

Uitstekende service! De mannen waren vriendelijk, professioneel, zorgvuldig en erg snel! En dat alles voor een schappelijke prijs! Ik zou niet aarzelen om ze opnieuw te gebruiken of ze aan anderen aan te bevelen

Gehuurd:

Verhuizer

op 30-11-2022

05-12-2022


10

Flexibele verhuizers Vriendelijk Snel Zeer tevreden

Gehuurd:

Verhuizer

op 24-10-2022

15-11-2022


10

Vriendelijk personeel, Puck, Zoë en Stefan hebben de verhuizing super snel en netjes gedaan. In vergelijking met andere bedrijven ook veruit de goedkoopste. Geen minpunten. Echte aanrader!

Gehuurd:

Verhuizer

op 07-10-2022

24-10-2022
Hulp nodig met verhuizen? Huur een verhuisteam!

Ga je verhuizen en kun je wel een paar extra handen gebruiken? Huur dan een team van verhuizers in en laat je assisteren tijdens je verhuizing. Zo gaat het niet alleen sneller, maar wordt het ook nog eens een stuk gemakkelijker. Verhuishulp kan zowel ingeschakeld worden voor een particuliere als zakelijke verhuizing. Heb je verhuismiddelen nodig, zoals een bakwagen met laadklep of een steekwagen? Huur deze dan op tijd. Ook verhuisdozen en - dekens kun je voordelig huren.

Verhuishulp, wat houdt dat in?

Verhuizers helpen je met het inpakken, vervoeren en uitpakken van je complete inboedel. Tijdens het vergelijken van verhuisbedrijven kun je letten op de grootte van het verhuisteam en de prijs die gehanteerd wordt. Sommige verhuisbedrijven werken met een uurtarief, terwijl anderen met een pakketprijs werken. Hou rekening met het feit dat verhuisbedrijven een meerprijs kunnen vragen voor de gereden kilometers. Dit zijn zaken waar je het vooraf met het verhuisbedrijf over kunt hebben. Geef ook aan om wat voor een soort verhuizing het gaat, bijvoorbeeld een bedrijfsverhuizing, een particuliere verhuizing of een seniorenverhuizing. Succes!